за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Може ли некој да ми каже зошто не можам да ги гледам сликите кои се прикачувани на одредени форуми, на пр. има форум Прикачи ваша слика, а на кој линк и да кликнам, не се појавуваат сликите. Молам некој да ми каже зошто е тоа така, дали оти се поодамна поставени или?
06.06.2014, 00:26
Melanija RR
7052
Mila mamicka ја разгледав темата , во некои стои само квадрат што значи таа слика повеќе не е достапна или ако е линк од Фејсбук повеќе причини , нема заеднички пријателство, избришана слика, забрана за некои слики/албуми . Во некои постои каде што има квадрат кога ќе кликнеш на нив отвара нов таб и сликата се гледа
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
08.06.2014, 12:22
Mila mamicka
387
Фала ти Меланија на одговорот, мислев дека е нешто до мојот компјутер.
04.07.2014, 15:13
MMM27
93
Да замолам некој од модераторите да ми објасни каде да ги видам резултатите од анкетата која ја поставив. Требаше да биде активна до денес, но не ми ја дава ни во најнови анкети, ни во архивирани.
05.07.2014, 23:05
sandriana RR
2924
КЛИК тука, дали ќе видиш? Јас ја најдов во последни архивирани анкети.
07.07.2014, 09:07
MMM27
93
Фала. Видов вчера дека ја има таму, ама баш на 04.07.2014 денот до кога траеше, ја немаше никаде. Проверете го тоа :)
18.07.2014, 11:10
Mila mamicka
387
Можеби прашањето не ми е на вистинското место, ама сепак сакам да прашам. Затоа што неодамна се зачленив и станав активна на РР, читам некои од постарите теми и не можам да разберам нешто. Би сакала да ги прашам постарите членови на форумот, што се случило на РР отприлика во мај 2010 година? Некои стари членови си заминале, имало некои несогласувања, не можам да разберам што точно се случило и зошто. Би сакала некој да ми објасни.
18.07.2014, 12:27
Felly RR
7977
На форумот секогаш имало и ќе има членови кои доаѓаат и си одат. А причините можат да си ги знаат само тие самите.
11.12.2015, 10:22
Melanija RR
7052
За да ги гледате сите теми во одбраниот форум (Забременување,Бременост,Бебе,Дете, Партнерство,Семеен живот, Заедница) потребно е да одберете: Сите теми. Како што е на сликата.Значи во секој од подфорумите треба да ја одберете таа опција од паѓачкото мено
Прикажи ги последните теми: одберете Сите теми Вид на прикажување: Прикажи ги сите пораки (како на сликата) ================================================ Клик на Форум-Активни дискусии- Пишува Во листата на последни пораки не се прикажани пораките од форумот за муабети*. Прикажи ги сите пораки >> За да ги следите и тие теми да се активни на листата на активни дискусии кликнете на самиот збор Прикажи ги сите пораки >> ======================= Форуми Во Најнови дискусии кога ќе се кликне е листа на сите теми во кои има нови теми.Тоа се последни 50 теми во кои има нови постови =============== Форуми Често поставувани прашања, а исто и во темите За порталот КЛИК ТУКА i КЛИК ТУКА
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
11.12.2015, 15:17
lukajana RR
1481
Melanija rr убаво потсетување ,не е лошо понекогаш да ги погледнеме овие теми ,таму има решение на сите дилеми