за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
< Поракaта ја уредил maripoza -- 18.10.2010 1:28:27 >
18.10.2010, 23:11
STRUMFETA
566
ИЗВОРНА ПОРАКА: Twins
ИЗВОРНА ПОРАКА: STRUMFETA Bi sakala da go smenam nikot no nemozam .Ve molam pisete kako da go napravam toa?
Mislam deka nikot ne mozes da go smenis , edinstveno da se obratis do administratorite ama pak mislam deka nema da moze.
Mnogu ti fala Mnogu mi e zal sto nemozam da go smenam nikot,nekako ne sum si taa jas ,sakam sega toa da bide nesto drugo po moja zelbicka. No ... toa e.Pravila
19.10.2010, 00:01
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: STRUMFETA
ИЗВОРНА ПОРАКА: Twins
ИЗВОРНА ПОРАКА: STRUMFETA Bi sakala da go smenam nikot no nemozam .Ve molam pisete kako da go napravam toa?
Mislam deka nikot ne mozes da go smenis , edinstveno da se obratis do administratorite ama pak mislam deka nema da moze.
Mnogu ti fala Mnogu mi e zal sto nemozam da go smenam nikot,nekako ne sum si taa jas ,sakam sega toa da bide nesto drugo po moja zelbicka. No ... toa e.Pravila
Обрати се до администраторите, само тие можат да ти го сменат никот
bas mi e zal .Ja imam slezeno od nekade ama neznam od kade i ja imam na mojot kom. Dosta ubava kniga so soveti za polesno zaspivanje i kako da gi uspiete decinjata .Ako go pronajdam mestoto od kaj ja slegov ke vi ja postavam .Ubavo e da ja ima i na RR.