за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
ne mozam da go smenam tekstot i da pisam klik ili nesto drugo??? izleguva samo vaka, kade gresam?
Пишуваш КЛИК и го маркираш тој збор (го поплавуваш). Потоа одиш на страната кон која што сакаш да го насочиш читателот, и ја копираш адресата на страната. Се враќаш на твојата порака кај што е ова КЛИК, и го одбираш претпоследното копче сина топка е или што е не знам.. Се отвора еден прозорец и таму ја ставаш предходно ископираната адреса од страната што сакаш да се отвора (со десен клик одбираш paste). Стискаш ОК и ја испраќаш пораката. Не знам колку успеав да ти помогнам. Погоре и други објаснувале како се прави КЛИК, па ако сакаш прочитај ги и нивните упатства.
Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
19.03.2011, 19:52
Snowhite RR
5042
Никако не се поставува ни слика ни линк, затоа не го сакам, а инаку побрз е од мозила, па така јас кога ќе сакам да поставам слика или линк, морам на мозила да отворам, абеее шо....
15.05.2011, 22:46
skorpijana
683
klik
16.05.2011, 16:02
ana mari
534
zenskiiiiiiiiiiiiiiiii kako da si stavam slika.... pomosssssss
16.05.2011, 17:04
Maca25
7558
Горе лево има моја рингераја, кога со маусот ќе застанеш таму ти се отвараат повеќе опции меѓу кои и мој профил. е таму иамш опција за мој аватар- слика на профилот. ако имаш уште некој проблем за ставање слика, слободно прашај овде.
p.s. добредојде на РР!
< Поракaта ја уредил Maca25 -- 16.5.2011 17:05:47 >
16.05.2011, 17:58
ana mari
534
otidov na moj profil i nekolku pati barav nemozam da go najdam toa kade sto e za stavanje slika
16.05.2011, 18:35
Maca25
7558
еве гледам дека ти успеало
Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!
11.09.2011, 12:50
Andriance
2140
Uspeav...ja najdov temata kako da stavam slika...
29.11.2011, 16:09
Melanija RR
7052
Sakav da prasam kako se dobiva RR pokraj nikot,kolku sto vidov ne e povrzano so brojot na objavi.Ako niz temava ima odgovor se izvinuvam
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
29.11.2011, 16:14
mila mama
1616
Меланија РР до никот имаат само модераторите и администраторите.
29.11.2011, 16:25
Melanija RR
7052
Blagodaram mila mamaRR.Jas negde vidov deka pisuvase moderator I administrator zatoa ne mi bese jasno.Uste ednas fala
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
< Поракaта ја уредил libra.n -- 29.11.2011 16:36:53 >
29.11.2011, 16:37
libra.n
645
proba bese sorry
29.11.2011, 16:56
kikicka
4218
и мене не ми ен јасно со КЛИК како се прави може ли преку Хром да се парви КЛИК и како???? А инаку за поставување на слика преку хром можете на www.slikomat.com јас така постирам преку хром а ова со клик не ми е јасно
29.11.2011, 17:04
mila mama
1616
Пишуваш КЛИК и го маркираш тој збор (го поплавуваш). Потоа одиш на страната кон која што сакаш да го насочиш читателот, и ја копираш адресата на страната. Се враќаш на твојата порака кај што е ова КЛИК, и го одбираш првото квадратче од вториот ред што се наоѓа над прозорчето кај што го пишуваш постот. во хром немаш ништо напишано во квадратчињата и се празни, ама јас со пробување открив дека првото квадратче од вториот ред е за скриен линк.. Се отвора еден прозорец и таму ја ставаш предходно ископираната адреса од страната што сакаш да се отвора (со десен клик одбираш paste). Стискаш ОК и ја испраќаш пораката.