cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Свадбена торта

clock-img

12.03.2013, 21:45

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Нашата торта беше од самиот ресторан, не дозволуваат торти од надвор да се носат поради можни пропусти и недајбоже труење со храна кое потоа е тешко да се докаже од која торта.Убав принцип од нивна страна зошто нудеа вкусови да се одберат.
Беше нестле вкус убаво и нешто украсена и превкусна.На сите гости им се допадна и тоа што остана ни го спакуваа за дома со инсистирање.

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

12.03.2013, 22:00

clock-img

blond

pencil-img

1268

Tortata bese poracana od kumata, no jas go odbrav izgledot. A za vkusot, ne se sekavam user posted image oddamna bese. Bese na tri sprata, belo so crveno.

clock-img

12.03.2013, 22:34

clock-img

Lacrymosa

pencil-img

255

Тортата ми беше од кумата на три спрата со три различни вкуса. Пробав сосем малку од едниот и баш го потрефив тој со вишни и беше мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм

clock-img

12.03.2013, 22:37

clock-img

miana

pencil-img

6152

Mene mi bese poklon od restorantot od KUVERTIRA na 5 sprata...

clock-img

12.03.2013, 22:55

clock-img

moni teo

pencil-img

351

tortata ja poraca kumata ostaviv na nejze sto ke odberei bese ubava na tri sprata bela so kitki vo sekakvi boi sam sto kumata platila plus za poveke kitki no tie ne stavile bidejki bese pred n.godina i imale mnogu rabota user posted image

clock-img

12.03.2013, 23:27

clock-img

Tanjicka

pencil-img

475

nasata bese na tri sprata, beleo so zlatno i so golemi ruzi i ni sleduvase od restoranot ne ja plakavme dopolnitelno

clock-img

13.03.2013, 00:11

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Нашата торта беше од самиот ресторан, не дозволуваат торти од надвор да се носат поради можни пропусти и недајбоже труење со храна кое потоа е тешко да се докаже од која торта.

Кај нас се носат торти, ама не ги сечат тие што ги донесле гостите, ама затоа ти можеш да си донесеш од слаткарница нормално со фискална сметка, и за гостите ја сечат само таа. Па не дај Боже, ако има таков случај, пак се знае од која торта.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

02.09.2013, 16:10

clock-img

Snow Queen

pencil-img

302

Еве ја и нашата
user posted image

07.04.2006........до ден денес со саканиот сме лудо вљубени

clock-img

02.09.2013, 20:47

clock-img

Annet

pencil-img

2404

aa jas ke kazam samo deka bese prevkusna:))))

clock-img

02.12.2014, 00:19

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Нам тортата ни беше поклон од ресторанот, беше на 3 спрата и сите беа различни вкусови. Не се замарав бар со тоа да бирам торта, само им кажав цветовите на тортата во каква боја да бидат и тоа беше тоа user posted image

clock-img

02.12.2014, 00:26

clock-img

caciana

pencil-img

863

Sestra mi ja imase najubavata svadbena torta.Ja izrabotuvaa nejzina drugarka I majka I,fenomenlana bese I za izgled I za vkus.Ke prbam slika DA prikacam.

clock-img

02.12.2014, 02:26

clock-img

caciana

pencil-img

863

a za moja svadba tortata bi izgledala nesto vaka
user posted image
samo ne so cvetovi na vrvot hehe user posted image user posted image

Последни статии

article-img