за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Нашата торта беше од самиот ресторан, не дозволуваат торти од надвор да се носат поради можни пропусти и недајбоже труење со храна кое потоа е тешко да се докаже од која торта.Убав принцип од нивна страна зошто нудеа вкусови да се одберат. Беше нестле вкус убаво и нешто украсена и превкусна.На сите гости им се допадна и тоа што остана ни го спакуваа за дома со инсистирање.
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
12.03.2013, 22:00
blond
1268
Tortata bese poracana od kumata, no jas go odbrav izgledot. A za vkusot, ne se sekavam oddamna bese. Bese na tri sprata, belo so crveno.
12.03.2013, 22:34
Lacrymosa
255
Тортата ми беше од кумата на три спрата со три различни вкуса. Пробав сосем малку од едниот и баш го потрефив тој со вишни и беше мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм
12.03.2013, 22:37
miana
6152
Mene mi bese poklon od restorantot od KUVERTIRA na 5 sprata...
12.03.2013, 22:55
moni teo
351
tortata ja poraca kumata ostaviv na nejze sto ke odberei bese ubava na tri sprata bela so kitki vo sekakvi boi sam sto kumata platila plus za poveke kitki no tie ne stavile bidejki bese pred n.godina i imale mnogu rabota
12.03.2013, 23:27
Tanjicka
475
nasata bese na tri sprata, beleo so zlatno i so golemi ruzi i ni sleduvase od restoranot ne ja plakavme dopolnitelno
13.03.2013, 00:11
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR
Нашата торта беше од самиот ресторан, не дозволуваат торти од надвор да се носат поради можни пропусти и недајбоже труење со храна кое потоа е тешко да се докаже од која торта.
Кај нас се носат торти, ама не ги сечат тие што ги донесле гостите, ама затоа ти можеш да си донесеш од слаткарница нормално со фискална сметка, и за гостите ја сечат само таа. Па не дај Боже, ако има таков случај, пак се знае од која торта.
02.09.2013, 16:10
Snow Queen
302
Еве ја и нашата
02.09.2013, 20:47
Annet
2404
aa jas ke kazam samo deka bese prevkusna:))))
02.12.2014, 00:19
scared RR
1349
Нам тортата ни беше поклон од ресторанот, беше на 3 спрата и сите беа различни вкусови. Не се замарав бар со тоа да бирам торта, само им кажав цветовите на тортата во каква боја да бидат и тоа беше тоа
02.12.2014, 00:26
caciana
863
Sestra mi ja imase najubavata svadbena torta.Ja izrabotuvaa nejzina drugarka I majka I,fenomenlana bese I za izgled I za vkus.Ke prbam slika DA prikacam.