cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Плажа

clock-img

03.07.2012, 12:29

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Леле само убави вести на терасава, честитки Миана и Михаела, алал да ви е. А богами и на Кика user posted image user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

03.07.2012, 12:40

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Честитки девојчиња за сите успеси и нека Ви се множат се поголеми во иднина user posted image

clock-img

03.07.2012, 13:31

clock-img

miana

pencil-img

6152

Ви благодарам многу девојки..Навистина ми беше многу убаво кога ги читав овие работи што сте ги напишале. user posted image од радост
Инаку Кикичке јас немам дипломска user posted image Со последниот испит завршив се...ОДнесов само две семинарски и толку...Моето е целосно завршено и затоа сум пресрекна...Ми останува само свечено да си ја земам дипломата user posted image

clock-img

03.07.2012, 13:31

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Добар ден од мене!
Честитки Миана и Михаела, да си ги уновчите дипломите, и тоа добро!!!
Леле, баш ми е мило кога слушам вака убави вести кои само ми потврдуваат дека ние жените сме навистина способни за се, се што ќе наумиме, можеме и д направиме! Бравоuser posted image user posted image user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

clock-img

03.07.2012, 13:36

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Михаела честитки и од мене,
Леле ама ме зеза денеска лаптопов ништо не работи , ке напишам нешто ке ми исчезне ааа, многу ме нервираааа,

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

03.07.2012, 13:44

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Опааа уште едно честитање, супер! Браво Михаела и многу, многу честито, со ќеиф да си ја носиш и пари да ти носи!! user posted image

clock-img

03.07.2012, 14:30

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Ај фала на сите,Михаела честито и тебе!
Инаку миана незз на државен со магистратура се бранеле веќе,за дипломска не важело,а кај нас*приватно) уште е така,па така јас фино лепо пак ке светнам некоја еврушка за тоа и ке учам па ке бранам user posted image

А Икана ако презимето ти е сменето на пасошот,немај гајле мене последен пат ми рекоа дека немало потреба.А инаку можиш и вака како што ти кажа Натушка.Најубаво прашајте во полиција,или ако имате некој ваш во полиција ке средите.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

03.07.2012, 23:15

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

Благодарам на сите, честитки на М и М, од убави вести да не куртулат рингерајки! Гушки и бацки за ситеuser posted image

clock-img

04.07.2012, 01:06

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Леле луѓе каков ден имав! Лудило! Цел ден го поминав по форуми за експатриоти, окапав по владини сајтови, за да дознаам дека законите за виза драстично се менуваат многу брзо....таква една паника ме фати, бидејќи според новиот закон ќе треба минимум 6 месеци да сме одделени со мм...леле не знам што да правам, ќе полудам!!! Како ќе издржиме 6 месеци одвоени??? Ќе се гледаме ама само на два дена три, инаку се сами јас и бебето! Е не ми се верува, се утепав од плачење, каков баксуз сум! Најтрагично е тоа што бебево ќе прооди, мм нема да го види тоа, ќе порасне буквално, најбитните моменти кога и се, он нема да ги посведочи! Е па не е фер! Требаше 3 месеци да бидат максиум!!! И сега треба да се тркам со времето и да видам дали можам да аплицирам пред да го изменат законот, денови се во прашање, на прсти се бројат!!!

< Поракaта ја уредил Ikana -- 4.7.2012 1:08:48 >

clock-img

04.07.2012, 08:26

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Икана, ако имаш само неколку дена до менување на законот, ОДМА уште денес остави го жапчето со баба и дедо и трк по документи!

Се надевам дека ќе успееш да средиш се навреме! Многу се шест месеци, се ставам на твое место и мислам дека и јас би збеснала!

Live and let live

clock-img

04.07.2012, 09:04

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Dorbo utro zenski,Vi blagodaram na site za cestitkite,pa ve castam sto vi dusa saka,nemozam da prikacam sliki,ama ete posluzete se sto sakate..:))
Vi posakuvam ubav den

clock-img

04.07.2012, 09:13

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Ikana, јас не сум во тек.. Каква виза? Каде е маж ти?

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

04.07.2012, 09:20

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Добро утро, добар ден, кому како user posted image добри сте ми?

Ајде Икана, главата горе, ќе успееш!!! Што се мора, ќе направиш, многу се шест месеци, знам како е, мене ми е се јасно.
И кај нас малку се искомплицира, мм е веќе таму, ама проблеми со тоа што не може веднаш да поднесе барање за виза за престој (ваму се вади кога ќе отидеш во земјата во која ќе живееш - е ај сеа)... јас си мислев септември ќе одиме, ама како што ми се гледа, тешко дека ќе биде така.

clock-img

04.07.2012, 09:37

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

КАлипсо, за ние кај што аплицираме треба да има минимум одредена сум на плата и да ја заработувал таа сума минимум 6 месеци....исто така, нема веќе да има целосно право на жалба ако не одбијат и плус тоа што ќе треба минимум 6 месеци да сме одвоени! Па не е фер....сите ние што легално се обидуваме како фамилија да влеземе патиме од оние што нелегално се таму и прават проблем...не е фер! Фактички со новиот закон можеш да влезеш ако си богат....пу јазк!!!!

clock-img

04.07.2012, 09:51

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Е**** user posted image user posted image user posted image законите! А бе, не и не, треба да се помачиш ако сакаш легално да влезеш, тоа е... таму пари бараат, ваму универзитетска диплома и да поминеш на здравствен преглед. Ќе правиме тоа што треба, ама ако имате шанса порано да отидете, гледај бркајте работа, ако зависи само од вас, полесно е.

< Поракaта ја уредил Calypso -- 4.7.2012 9:53:39 >

clock-img

04.07.2012, 09:59

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Моментално зависи само од нас ако стигнам да аплицирам на време....односно пред 9 јули, што има можност да се случи...е сега за да ги соберам документите, некои ги имам некои не, ми треба подолго време, идеално би било терминот да ми е наредната недела, за да имам време се да завршам и да се појавам во амбасада со сите документи....ХАОС!!!
Знаеш, некои земји имаат право што ги следат имигрантите и во секое време знаат каде се, бидејќи има толку многу примери, што или останале во земјата откако им се растурил бракот, или пречекориле било кој тип на виза, или се нелегално таму, без дзвола....ја разбирам поголемата слика, ама ова на фамилии со дете да им го бараш како услов...да има баснословна сума на плата годишно, и плус уште да им скратиш право на жалба, и да им го продолжиш периодот за проба од 2 на 5 години е нацизам човече!!!! Расизам, непотизам или како сакаш наречи го, не е фер!!! Треба веднаш да го укинат овој закон и да не стапи воопшто на сила...па кои се они да држат фамилии одвоени, и да го попречуваат емоционалниот развој на детето!!!???? И плус ограничено ти е правото да се повикаш на Повелбата за човекови права, дека законот не смее да се меша во фамилија, добробит и здравјето на родителите или детето!!!! Ненормални работи бе!!!!

clock-img

04.07.2012, 10:02

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

И плус ова важи само за земји надвор од ЕУ..значи ако си земам бугарски пасош немам гајле....значи треба да се одречам од цел мој идентитет, национален, личен каков и да е....да се направам бугарка со сила!!! И тоа колку луѓе од МК го направиле ова ехееее....срамота, срамота, да се продадеш за мочан пасош!!!!

clock-img

04.07.2012, 10:12

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Мамичкиии кај стее? ја еве на посао...се спремам да идам да дрмнан кафенце...туку....finally.. вчера на лажиче чукна забчеее јухууу
еднаш анамоли ми кажа се частело сутлијаш па повелелеллеле

user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

04.07.2012, 10:42

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Честитки за првото запче на тој убавецот Андреј! Да му се редат бели како бисерчиња! Сега спремете се за грицкање по дома :)))

Live and let live

clock-img

04.07.2012, 10:45

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Ајде браво за запчето..Честитки!!

clock-img

04.07.2012, 10:53

clock-img

stela

pencil-img

279

Cestitki za prvoto zapce, neka mu se redat kako bisercinja :) Nie izgleda pocnavme da gi vadime trojkite, nokeska mi bese malku topol pa mu dadov eferalgan, em da mu namali zesstinata na teloto em da mu se namali s'kletot da se smiri, zasto placese, se budese, zborese vo son...i sabajle navistina vidov ednoto trojce dole mu izleguva, nikogas ne kacuval T od zapce, no eve sega ima reakcija, zariste, no znam deka trojkite najtesko se vadat. Se nadevam dobro ke mineme denovive zassto plus sme sami, soprugot sabajle otide na sluzben pat :(...

clock-img

04.07.2012, 10:55

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Честитки Андрианче за запчето на жапчетоuser posted image

clock-img

04.07.2012, 11:11

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Andrijance cestitki i od mene,so lesno neka iskacaat i drugite zapcinja,jas ke se posluzam so sutlijasot,mi izgleda epten vkusen..

clock-img

04.07.2012, 11:12

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Честитки за запчето, да му се нижат бели ко бисерчиња!

clock-img

04.07.2012, 13:40

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Седи мирна таму, од кој идентитет да земам кога ни самата држава нема....сите пребегаа од неа ,ке чекаат ,ако беше толку салам државата немаше никојда кука за леб,пари и колку само се е унаказено се по администрациите. А за пасошот БГ фала богу го имам е баш за вакви случаеви како твојот,зада не морам да си се маткам со бебе и да се нервирам. Башка размислувам и на user posted image да му извадам.
Викторииии јави се !!!user posted image user posted image

А Андрианче нака му се бисерни запчињата на А !!!

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

И плус ова важи само за земји надвор од ЕУ..значи ако си земам бугарски пасош немам гајле....значи треба да се одречам од цел мој идентитет, национален, личен каков и да е....да се направам бугарка со сила!!! И тоа колку луѓе од МК го направиле ова ехееее....срамота, срамота, да се продадеш за мочан пасош!!!!

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 4.7.2012 13:46:10 >

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Последни статии

article-img