cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Плажа

clock-img

04.07.2012, 13:47

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Честитки Андријанче! Нека му се редат бели како бисерчиња.
А честитки и за Михаела, вчера прочитав, ама не стиганав да пишам.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

04.07.2012, 13:48

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Кико сеа Виктори коа ќе те зајаде ќе видиш тиuser posted image user posted image user posted image

Да ве поздравм женички релакс ми е денес иако имам тон работа, имам нова сукња, на пауза од рамстор си ја земав и убаво ми е беuser posted image . user posted image го однесовме вчера за Гевгелија леле тешко ќе ми е без него знам ама мора да седнам да спремам тоа правосудниотuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

04.07.2012, 13:51

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Дабе тешко,ако ти е тешко нема да го оставашuser posted image
Те зезам малку.
А Виктори знаеме дека ни е патриота па ке ја чекам сега да ми се нафрли со некој гледајд а биде поблаг коментарот ВИКОС!!user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

04.07.2012, 14:10

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Што прајте бе женски, Икана не се нервирај толку,ке се среди се. Кој патриотизам , која љубов за Македонија?
Море да можам сега одма ќе заминам и око нема да ми трепне ако знам дека поубаво ќе живеам.
Ова е земја на лажови и преваранти, извинете вака, ама изнервирана сум , дознав дека можно е да има вработување од септември ама мора да одам да лижам г....ви

Тоа ти е,
Андрианче, да му се множат запчињата како бисерчиња

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

04.07.2012, 15:04

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Кикичка да полесно е многу со бг пасош, и признавам дека чувството за патриотизам ми е на најниско можно ниво, ама ќе се откажат од мене ако извадам бг пасош и моите и мм. Башка и јас не сакам, кога имам тотално друго потекло и горда сум на тоа. Мое мислење е дека до сега не ми затребал бг пасош, а сега кога треба да аплицирам за вакви зафрканции, па и не ми се прави со сила нешто што не сум, и немам никаква врска со тоа. Башка за таа земја кај што аплицираме, ко букварче ги читаат апликантите, бараат од прва пелена што ти ја има сменето мајка ти до последна чачкалица употребена денес на ручек.

Немој да мислиш дека нема ограничувања за подолг престој со бг пасош, има и те како! Можеш како турист без проблем да влезеш, ама да останеш, мало морген! Ќе те вратат ко попче, моментот кога ќе бидеш трошка нестабилен. Треба работа да имаш, треба стан да имаш, требаат милион работи, што единствена разлика е што ќе ги докажуваш од таму, а не од тука преку амбасада. Моментот кога ќе приметат дека примањата ти се нестабилно и дека имаш потреба од јавни фондови, одма реагираат. Зборувам за Англија конкретно, не за другите еу земји каде што и ние без виза можеме да одиме.
Башка и за Америка и за Канада и за Австралија пак бараат визи и пак истото малтретирање е.

Нема везе, секој како мисли, прави. Очигледно ние сме на потешкиот пат, ако успееме, молам Бога, тогаш супер...ако не бебето може и така кога сакам да го испратам таму, кај татко и, она си е друга прича. Единствен проблем сум јас, како и секогаш! user posted image

< Поракaта ја уредил Ikana -- 4.7.2012 15:09:23 >

clock-img

04.07.2012, 15:15

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

Леле Натушке јас и ти на иста мака сме биле,и јас се спремам правосуден да учам,ама нешто тешко ми оди и тоа јас сум без дете и затоа си викам со време да си ја потерам работата додека не биднало бебеuser posted image ,а ти пак со детенце алал да ти е

Нека му се редат запчињата на синчето Андрианче,бели како бисери да му бидат ,ќе си земам од сутлијашот оти го обожавам

clock-img

04.07.2012, 15:25

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Ни БГ пасош не ви врши секогаш работа, башка што слушам дека мора да се чека долго за да се извади. Како и да е, ако некаде не те сакаат, имај и амерички пасош, нема да те пуштат во земјата и готово.
Да беше толку лесно, сите ќе се селеа по итна постапка, демек за подобро. Да, има подобро, ама никогаш не заборавајте - има и полошо!

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

clock-img

04.07.2012, 15:28

clock-img

ivoni4ka

pencil-img

903

cestitki adrijance za zabceto da vi se redat mnogu beli biseri

p.s. ti pisav i na fb da znaes deka e od mene

clock-img

04.07.2012, 15:32

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Ако ми веруваш Калипсо сега пишував пример за една познаничка што се не требаше да направи за да остане таму со БГ пасош, 7 години работеше како бебиситерка, и секоја минимално платена работа. Значи странец кога си не е битно каков пасош имаш, пак си странец. И јас живеев во странство неколку години, на месец дена не проверуваа од работа, стан до оценки во школо и какви луѓе сме ( од добар карактер, да немаш ни паркинг казна). Башка што бевме на спонзориран престој од институција државна. Поентата ми е, да БГ пасош, ама секаде е иста борбата, дали си од МК или си од Германија. На нивните државјани им поставуваат невозможни услови па не на нас.

clock-img

04.07.2012, 15:44

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Јасно ми е, сега е уште потешко, порано може беше полесно да се снајдеш со бг пасош, ама сега ситуацијата е поинаква, секаде владее криза, а освен тоа, сега и на странците не гледаат благонаклоно. Особено во земји како Англија. А да не зборувам за Америка и Австралија. Како и да е, и со МК пасош може да се направи нешто иако тоа е потешкиот начин. Каде и да одиш, никаде не те чека мед и млеко, сам треба да се снајдеш. И секогаш ќе бидеш странец.

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

clock-img

04.07.2012, 15:53

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

А Виктори знаеме дека ни е патриота па ке ја чекам сега да ми се нафрли со некој гледајд а биде поблаг коментарот ВИКОС!!user posted image

Ne be Kikicka, tvoja licna rabota si e. Da ne si mi doma i u familija so bg pasos. Vaka forum/facebook drugarka, so sakas praj si - oko ne mi trepnuva. user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

04.07.2012, 16:00

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

user posted image
user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Ne be Kikicka, tvoja licna rabota si e. Da ne si mi doma i u familija so bg pasos. Vaka forum/facebook drugarka, so sakas praj si - oko ne mi trepnuva. user posted image user posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

04.07.2012, 16:01

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Сега си се смеев сама со себе...на Британски државјани, кои сакаат да се вратат по подолг престој во странство во својата матична држава (акцент на тоа дека ова важи и за вистински англичани и за оние кои имаат на било кој начин стекнато државјанство) според новиот закон, треба да имаат потврдена понуда за работа со која ќе започнат работен однос во временска рамка од 3 месеци по пристигнувањето во Велика Британија. Ако сакаат да си го донесат партнерот треба во изминатата година да имале минимум 18 600 годишна плата, во која земја и да работел.....хахахахаха user posted image Каква шала.....

clock-img

04.07.2012, 16:05

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Amdriance cestitki za zabceto da mu se nizat kako bisercinja , so leso da gi vadi ostanatite
Jas nikako da pisam , denovive imam mnogu rabota

Биди тоа што си

clock-img

04.07.2012, 19:14

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Кај сте бе женски? Гледам од тераса на плажа сте се префрлиле, блазеси ви. Јас се борам со бебушиве, заборавив што е спиење, а на плажа 2-3 пати прошетавме со количката и низ нос ми излезе. Морам да носам шишиња со мене зошто мажево ми се коле од плачење, а девојцицата си спие. Аман како да ги навикнам да си шетаме. Поздрав до сите, ве читам редовно,ама со две бебиња ретко останува време за други работи.

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

05.07.2012, 09:11

clock-img

temjana

pencil-img

1159

хохохох девојки сончеви ајде на кафе мафе. Инаку да ви се пофалам добивме клима на подарок од другарчиња златниuser posted image Не можело трудна жена на жешко да седи, и така вчера дојдоа мајстори ни ја наместија и јас како мајмун некој висев под неа цела вечерuser posted image Ова ми е еден од тие периоди кога што и да помислам ми се исполнува и уживам, додека трае траеuser posted image

clock-img

05.07.2012, 09:24

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

хохохох девојки сончеви ајде на кафе мафе. Инаку да ви се пофалам добивме клима на подарок од другарчиња златниuser posted image Не можело трудна жена на жешко да седи, и така вчера дојдоа мајстори ни ја наместија и јас како мајмун некој висев под неа цела вечерuser posted image Ова ми е еден од тие периоди кога што и да помислам ми се исполнува и уживам, додека трае траеuser posted image

Со здравје да си ја служите user posted image Е да....дур трае-трae, гледај да го пролонгираш периодот и коа ќе дое бебе-и на млада мајка и, се угодува се....user posted image
Еве,ај по нешто освежително
user posted image

clock-img

05.07.2012, 10:39

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Браво Темјанче, уживкај си на ладничко сега !!!
Те гушкам!!!!

clock-img

05.07.2012, 10:48

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Иканке ајде кажуј кога ќе ни дојдете на гости? Сега сме климатизирани и можеме на раат да си седиме а и таман М ќе си игра со џукацот мојuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.07.2012, 18:23

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Ауу ти Темјанооо мории што не се пофали за климата денес лично на мене user posted image user posted image Јас си дојдов ,ете така завршена работа ,уште одмбрана ми остана а тоа во Петок среќен 13 user posted image и доста од мене сега за сега ...за надаље не гарантирам ништо!

Кај сте жениии испаревате од воа жешкото и вие!!!

clock-img

05.07.2012, 19:02

clock-img

vanessa30

pencil-img

663

zdravo zenski, na site da cestitam, zapcinja, diplomiranje...., me nemase nesto, pocnav na rab i nikako da najdam vreme da pisam, na rabota edno brdo zaostanata rabota, glavava neznam kaj mi e, a odozgora na toa i nervozi so pravnikot kaj mene na rab, zato ve molam ako nekoj ima odgovor na moeto prasanje (staveno vo rubrika sovet od pravnik)http://www.ringeraja.mk/forum/m_22421/mpage_6/tm.htm#257731
ve molam da mi pisete.

clock-img

05.07.2012, 21:45

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Женски јас само да ве поздравам на кратко и успатно едно кафенце донесов user posted image Ме нема деновиве и ќе ме нема зашто се преселивме(со работа) и сеуште не ми е средено со телеком и цркам без интернет значи уффффффффф

< Поракaта ја уредил luci -- 5.7.2012 21:46:21 >

Рани куче да те лае!!!

clock-img

06.07.2012, 08:49

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Абе спанки многу нешто почнавте да си поспивате посабајлечки и тоа во работни деновиuser posted image Ајде станувајте ставајте кафе, сладолед и сокuser posted image и нека започне денот, зошто денес не е обичен ден, денеска е ПЕТОККККuser posted image user posted image user posted image
Кикичка кога можев да ти се пофалам? Кога ти како фурија дојде си пополни пријавите и исчезна со брзина на светлинатаuser posted image

clock-img

06.07.2012, 08:59

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Добро утро, добри луѓе user posted image

Многу сум расположена вака петочки, денес ми е 12 ден на работа без слободен ден. Го носам вечер Филип кај моите и има да се наспијам вечерва, а утре ме чека луда и незаборавна забава - средување алишта! Кој сака да се забавуваме заедно, слободно нека ми се придружи user posted image

Live and let live

clock-img

06.07.2012, 09:02

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Dobro utro i od mene,da i jas raspolozena bidejki e petok..
AnnaMolly ako ti e uteha jas pokraj toa stoi imam alista za sreduvanje imam i ceeeelaaaa kukja za sreduvanje,stvarno neznam od kaj da pocnam,i krivo mi e sto vikendov ke treba da mi pomine u sreduvanje,ama toa e...ke najdeme nie i vreme za porsetka

Последни статии

article-img