cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Плажа

clock-img

10.07.2012, 16:54

clock-img

Fiao

pencil-img

771

mhm ke rece, ke rece i ke si ostane neperen! user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

user posted image мт?
Мојов нема гајле за да уклучи перална,он само знае да рече ова ми го испра??? Туу цела недела чекам да ми исперешuser posted image user posted image

clock-img

10.07.2012, 22:00

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Е тоа СЕКАКО,дека се буни по цел месец не пран и неиспеглан билuser posted image

Инаку добро вечер цурки,како сте?Тука ветришча брее не издуваа максимално,среќа не фати олуја.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Fiao

mhm ke rece, ke rece i ke si ostane neperen! user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

user posted image мт?
Мојов нема гајле за да уклучи перална,он само знае да рече ова ми го испра??? Туу цела недела чекам да ми исперешuser posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

11.07.2012, 07:36

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

user posted image

Кај сте бе женски, спиете а ?
Јас еве од рани зори со каефенцево на плажжава, кој сака нека ми се придружи,
абе ако не ме разбудат свеки и свекор тогаш ккомшиите се тука ( со тв со лупање врати и слично, ексик веќе)

Туку ај да видам што ми значи сонот, ноќеска шо го сонив

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

11.07.2012, 08:30

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Добро утро девојки убаи user posted image Прво да ги искарам овие домакинкиве, Абе вие со умот добри сте на 50 степени што пеглате? Кога ќе ти затреба нешто фрц фрц со пеглата и за 2 мин ќе си испеглаш, всушност и летно време не се пегла ќе се вадиш дека таков е моделотuser posted image И сеа да ве замолам да ми држите среќа во 10 полагам а овие богами решиле мамичето да ми го расплачат, ќе ме испрашуваат и тоа опасно немам појма како ќе се вадам кога читам и во секундата заборавам што сум прочитала, ете толкава меморија имам од кога забременив повеќе од 5 секунди не се задржува информација во моја главаuser posted image Ајде отидов да ги искористам последниве час и половина user posted image

clock-img

11.07.2012, 08:39

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Добро утро!

Темјана, вчера ти бев во комшии и се помислив да ти се јавам, ама беше 16:30 па си реков ај може одмараш после работа.
Со среќа денес, еве јас цела моја среќа ти ја пуштам, не ми треба до кај 12 user posted image

Live and let live

clock-img

11.07.2012, 08:39

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Dobro vi utro...Aj krsi noga temjana,ne se sekiraj iako mislis deka nisto ne znaes ke gi rasturis ic gajle da nemas...Jas vcera se razocarav,vikam sto ti e zivotov,zenava so ja cuva M i nasle pocetna faza na rak na zeludnik,lele vcera koga mi kaza,jadna pocna da place,na seta maka pocna da vika lele sto ke pravam bez mihaela,kolku se vrzav za nea,pa koj ke ja cuva sega...lele se se poremeti,do odmor neznam sto ke pravam,do petok ke e kaj majka mi a za od ponedelnik boze moj...zenava cel den sum ja mislela vcera..

clock-img

11.07.2012, 09:53

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Ај крши нога Темјана. Не си едина што откако останала user posted image заборава се живо и диво user posted image од едно уво влева од др. излева.

Мене ова дете навечер решило да ме пука од несаница.А таман ке поспиеме 1 недела убаво ,наредната е катастрофа.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

11.07.2012, 10:50

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

user posted image
Eve za Temjana,da ja ceka spremen dorucek ko ke se vrati POLOZENA a ima i za drugite,kasnete si:)
Dobri li ste devojcinja,kako gi prezivuvate ovie temperaturi,sega citav od 15ti pogolemi ne ocekuvaat:(

clock-img

11.07.2012, 11:21

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Аман бе што збориш??? Колку поголеми, милјарда степени!? Сериозно ќе исцркаме ако се зголемат температуриве дури и за еден степен!

Инаку добро ви утро, ден кому како, хе,хе.

quote]ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Dobro vi utro...Aj krsi noga temjana,ne se sekiraj iako mislis deka nisto ne znaes ke gi rasturis ic gajle da nemas...Jas vcera se razocarav,vikam sto ti e zivotov,zenava so ja cuva M i nasle pocetna faza na rak na zeludnik,lele vcera koga mi kaza,jadna pocna da place,na seta maka pocna da vika lele sto ke pravam bez mihaela,kolku se vrzav za nea,pa koj ke ja cuva sega...lele se se poremeti,do odmor neznam sto ke pravam,do petok ke e kaj majka mi a za od ponedelnik boze moj...zenava cel den sum ja mislela vcera..
[/quote]

Леле Михаела, и сега што ќе правите.. Жално за жената. Ете и другарка ми, малата ја чуваше свекрва и и таа одеднаш и нашле рак на дојка и неколку дена мораше да решат што ќе прават со детето. Ја запишаа во градинка, и тоа со треиста врскиоти нели во сред лето тешко ги примаат.

clock-img

11.07.2012, 11:24

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Јејејеееее положив и тоа со 10-чее user posted image user posted image му дозволив само на првиот да ми постави прашање после тоа си ја свртев ситуацијата обратно и јас на нив им поставувавuser posted image user posted image хеххехеххехее па одозгора уште и ги искарав зошто за нашата историја и фолклор не можат да се најдат никакви информации на интернет а и библиотеките се поприлично оскудни, што прават историците, фолклористите етнолозите... ?Фалеше уште да им речам по цел ден си ги држите и трошите наши пари една книга не сте напишале!user posted image user posted image уффф ајде уште два и да и се посветам посериозно на магистерската, кај ќе акам по терени со бебе само тоа незнам ама отом потомuser posted image
Ви благодарам за среќата овој пат поминав најлесно знам дека и вие имате удел во тоаuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2012, 11:33

clock-img

Mammi

pencil-img

110

Темјанке браво за тебеuser posted image user posted image user posted image Со лес и наредните испити со 10ки да ги земиш. Бре бре што ќе биди таму частење.
Рингерајки, абе помагајте бре, ми дојде коси да искорнам сношти дека последниве денови око не можам да склопам. На ниту една страна не ме собира, те лево,те десно, на грб не можам да дишам, не знам кај да фатам за убаво да поспијам. Ил да се префрлам сама на каучов како што ми е удобен,ама пак мажле сам не ми спиел ми речеuser posted image

clock-img

11.07.2012, 11:36

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Браво Темјана!!! Ајде вечер со мене и Андријанче на градска, ќе пиеме по едно коктелче да прославиме за десетката.
Нормално, сите што се за дружба може да ни се придружат!

Live and let live

clock-img

11.07.2012, 11:44

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

user posted image Темјана за успехот!
На Коце кабана ли ќе се пие коктелче???? Сонувам Мохито 10 дена, па да Ви се приклучам со ѕверка моја....

clock-img

11.07.2012, 11:45

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Леле Михаела, и сега што ќе правите.. Жално за жената. Ете и другарка ми, малата ја чуваше свекрва и и таа одеднаш и нашле рак на дојка и неколку дена мораше да решат што ќе прават со детето. Ја запишаа во градинка, и тоа со треиста врскиоти нели во сред лето тешко ги примаат.

Nisto ,do petok majka mi ke ja cuva,od ponedelnik mm ke zeme vtor den od odmorot 10 dena,pa od 1 vi majka mi e na odmor 15 dena da isterame nekako do kraj na avgust koga sum jas na odmor pa posle gradinka,neznam stvarno,uzas

Temjana cestitki mozes edna ladna limonada da ne pocastis...user posted image user posted image

clock-img

11.07.2012, 11:51

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

па одозгора уште и ги искарав зошто за нашата историја и фолклор не можат да се најдат никакви информации на интернет а и библиотеките се поприлично оскудни, што прават историците, фолклористите етнолозите... ?Фалеше уште да им речам по цел ден си ги држите и трошите наши пари една книга не сте напишале!

Браво Темјана!! Еееее рингерајки прават лом по факултетиве user posted image user posted image user posted image Туку овде на цитираново морам да ги додадам и археолозите, во иста група спаѓаат, жими последниве две-три години штоподиздадоа некоја книга, инакче се е живо срамои..учевме од странска литература ЗА НАС!

clock-img

11.07.2012, 12:22

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Bravo temjanauser posted image

Биди тоа што си

clock-img

11.07.2012, 12:26

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Браво Темјана user posted image user posted image user posted image Гарант дундето потскокнува од радост во мешко зоштосе гордее со мама user posted image

Михаела, баш ми е жал за жената од една страна, од друга за вас што сте оставени сега ни ваму ни таму, ама ќе се среди некако, ете ќе го изгурате летово па од септември здравје боже

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

11.07.2012, 12:53

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana

На Коце кабана ли ќе се пие коктелче???? Сонувам Мохито 10 дена, па да Ви се приклучам со ѕверка моја....

На градска позади луна парк во 19 часот. Не знам како се вика user posted image

Live and let live

clock-img

11.07.2012, 12:56

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Маммии врти сучи нема спас,ке си чекаш терминот и то.Лек нема!user posted image

Темјана ај честито 10че ТОООООООООООО!!!user posted image

clock-img

11.07.2012, 13:01

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana

На градска позади луна парк во 19 часот. Не знам како се вика user posted image

Убаво си напиша АнаМоли - градска плажа,а за сеирџии нагалено Коце Кабана...Ај, ако организирам превоз, ќе се пријавам кај Андрианче, па ќе ви се придружимеuser posted image

clock-img

11.07.2012, 14:31

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Темјана честито десетчето user posted image и поскоро и другите два.
Пијте вечер и за нас по еден,два,три,четири коктели.
Јас работам само втора смена па така нема дружби,одсабајле никој не му паѓа на памет да шета по кафе user posted image ќе се издржи ене кај е септември user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

11.07.2012, 14:36

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Ви благодарам девојкиuser posted image што се однесува до вечер јас сум со гости кои што не смеам да ги откачам бидејки веке еднаш беа откачениuser posted image Ајде викендашки ако ви се прави нешто ќе се уговоримеuser posted image

clock-img

11.07.2012, 15:19

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Темјана честито десетчето user posted image и поскоро и другите два.
Пијте вечер и за нас по еден,два,три,четири коктели.
Јас работам само втора смена па така нема дружби,одсабајле никој не му паѓа на памет да шета по кафе user posted image ќе се издржи ене кај е септември user posted image

Не кажувај два пати.Ние сабајлево со Беатрис и Андрианче истеравме кафица(за мене читај цедевитаuser posted image ).Ајде деновиве ќе правиме пак на паузите па ќе те викамеuser posted image

Темјанкее бравоооо за 10ката и ај части нешто не биди цицијкаuser posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 11.7.2012 15:20:16 >

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

11.07.2012, 16:58

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Темјанке, немав лап топ цел ден татко ми го зема кај него да ми го потсреди троа, па еве сега читам за десетчево!!! Алал ти вера, и магистерската да си ја завршиш и одбраниш во најскоро време!!! Браво и огромна гушка за тебе!!!! *****

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

Ви благодарам девојкиuser posted image што се однесува до вечер јас сум со гости кои што не смеам да ги откачам бидејки веке еднаш беа откачениuser posted image Ајде викендашки ако ви се прави нешто ќе се уговоримеuser posted image

< Поракaта ја уредил Ikana -- 11.7.2012 16:59:27 >

clock-img

11.07.2012, 17:31

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Честитки и од мене Темјана!user posted image user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Последни статии

article-img