за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
мт? Мојов нема гајле за да уклучи перална,он само знае да рече ова ми го испра??? Туу цела недела чекам да ми испереш
10.07.2012, 22:00
kikicka
4218
Е тоа СЕКАКО,дека се буни по цел месец не пран и неиспеглан бил
Инаку добро вечер цурки,како сте?Тука ветришча брее не издуваа максимално,среќа не фати олуја.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Fiao
mhm ke rece, ke rece i ke si ostane neperen!
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR
мт? Мојов нема гајле за да уклучи перална,он само знае да рече ова ми го испра??? Туу цела недела чекам да ми испереш
11.07.2012, 07:36
Pepelaska *
3820
Кај сте бе женски, спиете а ? Јас еве од рани зори со каефенцево на плажжава, кој сака нека ми се придружи, абе ако не ме разбудат свеки и свекор тогаш ккомшиите се тука ( со тв со лупање врати и слично, ексик веќе)
Туку ај да видам што ми значи сонот, ноќеска шо го сонив
11.07.2012, 08:30
temjana
1159
Добро утро девојки убаи Прво да ги искарам овие домакинкиве, Абе вие со умот добри сте на 50 степени што пеглате? Кога ќе ти затреба нешто фрц фрц со пеглата и за 2 мин ќе си испеглаш, всушност и летно време не се пегла ќе се вадиш дека таков е моделот И сеа да ве замолам да ми држите среќа во 10 полагам а овие богами решиле мамичето да ми го расплачат, ќе ме испрашуваат и тоа опасно немам појма како ќе се вадам кога читам и во секундата заборавам што сум прочитала, ете толкава меморија имам од кога забременив повеќе од 5 секунди не се задржува информација во моја глава Ајде отидов да ги искористам последниве час и половина
11.07.2012, 08:39
AnnaMolly RR
6409
Добро утро!
Темјана, вчера ти бев во комшии и се помислив да ти се јавам, ама беше 16:30 па си реков ај може одмараш после работа. Со среќа денес, еве јас цела моја среќа ти ја пуштам, не ми треба до кај 12
11.07.2012, 08:39
Mihaela 2010
4230
Dobro vi utro...Aj krsi noga temjana,ne se sekiraj iako mislis deka nisto ne znaes ke gi rasturis ic gajle da nemas...Jas vcera se razocarav,vikam sto ti e zivotov,zenava so ja cuva M i nasle pocetna faza na rak na zeludnik,lele vcera koga mi kaza,jadna pocna da place,na seta maka pocna da vika lele sto ke pravam bez mihaela,kolku se vrzav za nea,pa koj ke ja cuva sega...lele se se poremeti,do odmor neznam sto ke pravam,do petok ke e kaj majka mi a za od ponedelnik boze moj...zenava cel den sum ja mislela vcera..
11.07.2012, 09:53
kikicka
4218
Ај крши нога Темјана. Не си едина што откако останала заборава се живо и диво од едно уво влева од др. излева.
Мене ова дете навечер решило да ме пука од несаница.А таман ке поспиеме 1 недела убаво ,наредната е катастрофа.
11.07.2012, 10:50
Tanjat7880
1256
Eve za Temjana,da ja ceka spremen dorucek ko ke se vrati POLOZENA a ima i za drugite,kasnete si:) Dobri li ste devojcinja,kako gi prezivuvate ovie temperaturi,sega citav od 15ti pogolemi ne ocekuvaat:(
11.07.2012, 11:21
vezilka RR
4931
Аман бе што збориш??? Колку поголеми, милјарда степени!? Сериозно ќе исцркаме ако се зголемат температуриве дури и за еден степен!
Инаку добро ви утро, ден кому како, хе,хе.
quote]ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
Dobro vi utro...Aj krsi noga temjana,ne se sekiraj iako mislis deka nisto ne znaes ke gi rasturis ic gajle da nemas...Jas vcera se razocarav,vikam sto ti e zivotov,zenava so ja cuva M i nasle pocetna faza na rak na zeludnik,lele vcera koga mi kaza,jadna pocna da place,na seta maka pocna da vika lele sto ke pravam bez mihaela,kolku se vrzav za nea,pa koj ke ja cuva sega...lele se se poremeti,do odmor neznam sto ke pravam,do petok ke e kaj majka mi a za od ponedelnik boze moj...zenava cel den sum ja mislela vcera.. [/quote]
Леле Михаела, и сега што ќе правите.. Жално за жената. Ете и другарка ми, малата ја чуваше свекрва и и таа одеднаш и нашле рак на дојка и неколку дена мораше да решат што ќе прават со детето. Ја запишаа во градинка, и тоа со треиста врскиоти нели во сред лето тешко ги примаат.
11.07.2012, 11:24
temjana
1159
Јејејеееее положив и тоа со 10-чее му дозволив само на првиот да ми постави прашање после тоа си ја свртев ситуацијата обратно и јас на нив им поставував хеххехеххехее па одозгора уште и ги искарав зошто за нашата историја и фолклор не можат да се најдат никакви информации на интернет а и библиотеките се поприлично оскудни, што прават историците, фолклористите етнолозите... ?Фалеше уште да им речам по цел ден си ги држите и трошите наши пари една книга не сте напишале! уффф ајде уште два и да и се посветам посериозно на магистерската, кај ќе акам по терени со бебе само тоа незнам ама отом потом Ви благодарам за среќата овој пат поминав најлесно знам дека и вие имате удел во тоа
11.07.2012, 11:33
Mammi
110
Темјанке браво за тебе Со лес и наредните испити со 10ки да ги земиш. Бре бре што ќе биди таму частење. Рингерајки, абе помагајте бре, ми дојде коси да искорнам сношти дека последниве денови око не можам да склопам. На ниту една страна не ме собира, те лево,те десно, на грб не можам да дишам, не знам кај да фатам за убаво да поспијам. Ил да се префрлам сама на каучов како што ми е удобен,ама пак мажле сам не ми спиел ми рече
11.07.2012, 11:36
AnnaMolly RR
6409
Браво Темјана!!! Ајде вечер со мене и Андријанче на градска, ќе пиеме по едно коктелче да прославиме за десетката. Нормално, сите што се за дружба може да ни се придружат!
11.07.2012, 11:44
sandriana RR
2924
Темјана за успехот! На Коце кабана ли ќе се пие коктелче???? Сонувам Мохито 10 дена, па да Ви се приклучам со ѕверка моја....
11.07.2012, 11:45
Mihaela 2010
4230
Леле Михаела, и сега што ќе правите.. Жално за жената. Ете и другарка ми, малата ја чуваше свекрва и и таа одеднаш и нашле рак на дојка и неколку дена мораше да решат што ќе прават со детето. Ја запишаа во градинка, и тоа со треиста врскиоти нели во сред лето тешко ги примаат.
Nisto ,do petok majka mi ke ja cuva,od ponedelnik mm ke zeme vtor den od odmorot 10 dena,pa od 1 vi majka mi e na odmor 15 dena da isterame nekako do kraj na avgust koga sum jas na odmor pa posle gradinka,neznam stvarno,uzas
Temjana cestitki mozes edna ladna limonada da ne pocastis...
11.07.2012, 11:51
vezilka RR
4931
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR
па одозгора уште и ги искарав зошто за нашата историја и фолклор не можат да се најдат никакви информации на интернет а и библиотеките се поприлично оскудни, што прават историците, фолклористите етнолозите... ?Фалеше уште да им речам по цел ден си ги држите и трошите наши пари една книга не сте напишале!
Браво Темјана!! Еееее рингерајки прават лом по факултетиве Туку овде на цитираново морам да ги додадам и археолозите, во иста група спаѓаат, жими последниве две-три години штоподиздадоа некоја книга, инакче се е живо срамои..учевме од странска литература ЗА НАС!
11.07.2012, 12:22
arh_diz
7198
Bravo temjana
11.07.2012, 12:26
Beatris
3116
Браво Темјана Гарант дундето потскокнува од радост во мешко зоштосе гордее со мама
Михаела, баш ми е жал за жената од една страна, од друга за вас што сте оставени сега ни ваму ни таму, ама ќе се среди некако, ете ќе го изгурате летово па од септември здравје боже
11.07.2012, 12:53
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana
Темјана за успехот! На Коце кабана ли ќе се пие коктелче???? Сонувам Мохито 10 дена, па да Ви се приклучам со ѕверка моја....
На градска позади луна парк во 19 часот. Не знам како се вика
11.07.2012, 12:56
kikicka
4218
Маммии врти сучи нема спас,ке си чекаш терминот и то.Лек нема!
Темјана ај честито 10че ТОООООООООООО!!!
11.07.2012, 13:01
sandriana RR
2924
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana
На градска позади луна парк во 19 часот. Не знам како се вика
Убаво си напиша АнаМоли - градска плажа,а за сеирџии нагалено Коце Кабана...Ај, ако организирам превоз, ќе се пријавам кај Андрианче, па ќе ви се придружиме
11.07.2012, 14:31
Melanija RR
7052
Темјана честито десетчето и поскоро и другите два. Пијте вечер и за нас по еден,два,три,четири коктели. Јас работам само втора смена па така нема дружби,одсабајле никој не му паѓа на памет да шета по кафе ќе се издржи ене кај е септември
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
11.07.2012, 14:36
temjana
1159
Ви благодарам девојки што се однесува до вечер јас сум со гости кои што не смеам да ги откачам бидејки веке еднаш беа откачени Ајде викендашки ако ви се прави нешто ќе се уговориме
11.07.2012, 15:19
Natuska85
3613
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR
Темјана честито десетчето и поскоро и другите два. Пијте вечер и за нас по еден,два,три,четири коктели. Јас работам само втора смена па така нема дружби,одсабајле никој не му паѓа на памет да шета по кафе ќе се издржи ене кај е септември
Не кажувај два пати.Ние сабајлево со Беатрис и Андрианче истеравме кафица(за мене читај цедевита ).Ајде деновиве ќе правиме пак на паузите па ќе те викаме
Темјанкее бравоооо за 10ката и ај части нешто не биди цицијка
< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 11.7.2012 15:20:16 >
11.07.2012, 16:58
Ikana
3780
Темјанке, немав лап топ цел ден татко ми го зема кај него да ми го потсреди троа, па еве сега читам за десетчево!!! Алал ти вера, и магистерската да си ја завршиш и одбраниш во најскоро време!!! Браво и огромна гушка за тебе!!!! *****
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR
Ви благодарам девојки што се однесува до вечер јас сум со гости кои што не смеам да ги откачам бидејки веке еднаш беа откачени Ајде викендашки ако ви се прави нешто ќе се уговориме
< Поракaта ја уредил Ikana -- 11.7.2012 16:59:27 >
11.07.2012, 17:31
Felly RR
7977
Честитки и од мене Темјана!