cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Плажа

clock-img

12.07.2012, 01:15

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Natuska85 RR ќе те памтам за утринско кафе user posted image и цедевита user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

12.07.2012, 07:24

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Ajdeee spankovci stanuvajteee...Ete jas kako prva ke ve pocastam kafence,denes od 7 do 3 na rabota,sto poprvo od sabajle,komirana sum...srekja 7 dena samo vazi ova..

clock-img

12.07.2012, 08:32

clock-img

nadica

pencil-img

4381

ne sme spankovci samo ne kazuvame deka sme budni so 1 veke ispieno kafe
jas stanav denes vo 6 ja pustiv klimata i pocnav da peglam ama pak mi e toplo pa sednav da ve vidam i da ispijam uste polovina kafe user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

13.07.2012, 06:26

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Добро утро жени!
Моево пиленце уште сабајле ме разбуди во 5:30 а денес требаше барем до 7 да се наспијам,не за друго ке треба да сум свежа,денес имам одбрана за дипломска и којзнае како ке бидам смешна таму пред моите ке се здткам ,башка неспиена.

Како сте вие? Овие ветровите брее,лудило за 15мин се ке однесат и после како ништо да не било.
Ај кафица мафица од мене.
user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

13.07.2012, 07:46

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Kikicka branis diplomska???Bravo,ajde so srekja i da pomines so lesno.Jas koga branev cela bev kako "POTRESENA" hahahaha,se zadtkav,mi se tresese glasot ama ete se pominuva...Ajde pa da pises so si napravila..

clock-img

13.07.2012, 08:12

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

Доброоо утроо
Еве јас кафе ќе си земам,кикичке со лесно да поминеш денес,само опуштено ќе помине за часuser posted image Ама Л изгледа повозбудена е од мама,па затоа те разбудила рано
user posted image Ајде со среќа и стискаме палциuser posted image

clock-img

13.07.2012, 08:14

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Добро утро женски, денес сите ранобудни, кикичка со среќа па ајде да частиш после user posted image user posted image

Толку од невремето вчера, денес пак пекол

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

13.07.2012, 09:23

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Dobro utro
kikicka aj so sreka user posted image user posted image

Биди тоа што си

clock-img

13.07.2012, 09:28

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Здраво женски како сте ми? Не можам да ви опишам колку сум несредена, никогаш ваква не сум била. Навистина е тешко со две бебиња.Само кога спијат можам било што да направам ама обично наизменично се будат освен навечер, барем тогаш можам да „поспијам“. Пишете некој совет. Поздрав до сите.

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

13.07.2012, 09:35

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Фала девојки!
Ане лав не се секирај,ке пораснат ке се средиш,знаеме сите дека е тешко на почеток ама после ке уживаш.

ајд позз со едно летно песниче баш за на плажава,јас одохuser posted image !
КЛИК

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

13.07.2012, 09:45

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Добро утро и од мене! Кикичка со среќа! Ајде повелете во барот, вчера ни беше тригодишнина од бракот, па да ве почестам.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

13.07.2012, 09:54

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Еј срц, фала ти за утехата. А кога сме кај плажата, и покрај тоа што живеам покрај плажа ни „П“ од плажа немам видено.
Поздрав до сите и со среќа на одбраната.

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

13.07.2012, 10:40

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Ајдеее друшки како сте?? ја еве на посао..се спремам да идам да дрмнам едно кавенце...и најубо од се..идеме у охрид user posted image user posted image неможам веќе тука бре..ова не се издржува...има да се избањам до максимум...ќе пробам и да поуживам малку...оти со мене си ги земав и мама и тато и дада и тета user posted image user posted image

еве сакам сите да ве поздравам со нашата тераса од Љубаниште..ако некој го носи пат натаму...таму ќе сум и ќе ви нашравам кафе user posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил Andriance -- 13.7.2012 10:41:33 >

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

13.07.2012, 10:48

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Папа милина user posted image Бањај се и за нас, и види таму како може да направите место на терасата за нас некој ден откако ќе се вратите user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

13.07.2012, 10:50

clock-img

Fiao

pencil-img

771

Aj dobar den i od mene. Prculka nesto go menja rasporedot na spienje pa legnuva porano, ama pa i stanuva nakaj 7 i pol i mene toa mnogu tesko mi pagja... so ogled na toa sto sum spanka user posted image
Inaku ajde da si se pofalam, na dieta sum denes 6ti den i iako malku vcera vecerta ja prekrsiv, sepak denes se meram i svakjam deka sum simnala bezmalku 1,5kg user posted image .
P.S. Andriance ne praj ligi so terasava da ne vi dojdeme navistina user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Ајдеее друшки како сте?? ја еве на посао..се спремам да идам да дрмнам едно кавенце...и најубо од се..идеме у охрид user posted image user posted image неможам веќе тука бре..ова не се издржува...има да се избањам до максимум...ќе пробам и да поуживам малку...оти со мене си ги земав и мама и тато и дада и тета user posted image user posted image

еве сакам сите да ве поздравам со нашата тераса од Љубаниште..ако некој го носи пат натаму...таму ќе сум и ќе ви нашравам кафе user posted image

user posted image

clock-img

13.07.2012, 10:52

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Оф бре, кога станав, кога треба на работа да одам, уште кафето не сум го испила, и одма низ врата, само протрчувам низ дома ко на гости...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

13.07.2012, 12:51

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Eve me i mene,denes ke vi se zalam na MOJATA RIVALKA koja e ko clen na familijata a i povekje od toa i koja vlece mnogu pari od nashiot budzet KOLATA
Pa i trebalo ulje pa i trebalo filter pa i trebalo kaishi pa i trebalo ....beter e od mene vo potrebiteuser posted image

clock-img

13.07.2012, 12:53

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Лепојкии како сте ми, што правите...Јас едвај чекам да заврши работно време пичеме за Гевг. да си го примерам син ми конечно,неможам шизнав дома без негоuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

13.07.2012, 13:10

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Ајдеее девојки да ви се пофалам сега имав на гости еден најтазе дипломиран правник, една убавица со насмевка од уво до уво нашата Кикичка user posted image user posted image user posted image Нека и е со среќа дипломата и за брзо време да ја уновчиuser posted image user posted image

clock-img

13.07.2012, 13:12

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Ајде честито дипломска на Кикичка, сега и една убава работичка да следи!! Браво и се најдобро!!!

clock-img

13.07.2012, 13:13

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Еј болје од сител вести сме,со информации од местото на настанотuser posted image user posted image user posted image

Ајдее кикооо честитооооооооооооооооооооuser posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

13.07.2012, 13:18

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

УУУ Андрианче, што не кажеш дека сте стационирани??? Ти се најавувам на гости ако сте од понеделник натаму таму!!!

user posted image

clock-img

13.07.2012, 13:25

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

ДЕчки да не оди некој накај Прилеп денес? Итно ми е да најдам превоз за мене и Филип! Или ако знаете некој со кола што оди натаму, па да не однесе, ќе си платам фино лепо. Ве молам ако знаете пишете ми веднаш, многууууу е итно!user posted image

Live and let live

clock-img

13.07.2012, 13:36

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

УУУ Андрианче, што не кажеш дека сте стационирани??? Ти се најавувам на гости ако сте од понеделник натаму таму!!!

user posted image

УУУ срцка само викендов сме таму...после тоа е издадена...user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

13.07.2012, 13:36

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Кико честито дипломаааааааа! Темјанче ако не те почастила срам да и е!!! Еве јас јавно тука барам частење за диплома, ама не тука да ни испозалепи слики од се и свашта па да ни течат лиги, него у живо! Иначе не се важат честитките.

Слушаааааааш коброоооооо????????

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Последни статии

article-img