за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Natuska85 RR ќе те памтам за утринско кафе и цедевита
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
12.07.2012, 07:24
Mihaela 2010
4230
Ajdeee spankovci stanuvajteee...Ete jas kako prva ke ve pocastam kafence,denes od 7 do 3 na rabota,sto poprvo od sabajle,komirana sum...srekja 7 dena samo vazi ova..
12.07.2012, 08:32
nadica
4381
ne sme spankovci samo ne kazuvame deka sme budni so 1 veke ispieno kafe jas stanav denes vo 6 ja pustiv klimata i pocnav da peglam ama pak mi e toplo pa sednav da ve vidam i da ispijam uste polovina kafe
13.07.2012, 06:26
kikicka
4218
Добро утро жени! Моево пиленце уште сабајле ме разбуди во 5:30 а денес требаше барем до 7 да се наспијам,не за друго ке треба да сум свежа,денес имам одбрана за дипломска и којзнае како ке бидам смешна таму пред моите ке се здткам ,башка неспиена.
Како сте вие? Овие ветровите брее,лудило за 15мин се ке однесат и после како ништо да не било. Ај кафица мафица од мене.
13.07.2012, 07:46
Mihaela 2010
4230
Kikicka branis diplomska???Bravo,ajde so srekja i da pomines so lesno.Jas koga branev cela bev kako "POTRESENA" hahahaha,se zadtkav,mi se tresese glasot ama ete se pominuva...Ajde pa da pises so si napravila..
13.07.2012, 08:12
Gardenia
682
Доброоо утроо Еве јас кафе ќе си земам,кикичке со лесно да поминеш денес,само опуштено ќе помине за час Ама Л изгледа повозбудена е од мама,па затоа те разбудила рано Ајде со среќа и стискаме палци
13.07.2012, 08:14
Pepelaska *
3820
Добро утро женски, денес сите ранобудни, кикичка со среќа па ајде да частиш после
Толку од невремето вчера, денес пак пекол
13.07.2012, 09:23
arh_diz
7198
Dobro utro kikicka aj so sreka
13.07.2012, 09:28
AneLav RR
1110
Здраво женски како сте ми? Не можам да ви опишам колку сум несредена, никогаш ваква не сум била. Навистина е тешко со две бебиња.Само кога спијат можам било што да направам ама обично наизменично се будат освен навечер, барем тогаш можам да „поспијам“. Пишете некој совет. Поздрав до сите.
13.07.2012, 09:35
kikicka
4218
Фала девојки! Ане лав не се секирај,ке пораснат ке се средиш,знаеме сите дека е тешко на почеток ама после ке уживаш.
ајд позз со едно летно песниче баш за на плажава,јас одох ! КЛИК
13.07.2012, 09:45
Felly RR
7977
Добро утро и од мене! Кикичка со среќа! Ајде повелете во барот, вчера ни беше тригодишнина од бракот, па да ве почестам.
13.07.2012, 09:54
AneLav RR
1110
Еј срц, фала ти за утехата. А кога сме кај плажата, и покрај тоа што живеам покрај плажа ни „П“ од плажа немам видено. Поздрав до сите и со среќа на одбраната.
13.07.2012, 10:40
Andriance
2140
Ајдеее друшки како сте?? ја еве на посао..се спремам да идам да дрмнам едно кавенце...и најубо од се..идеме у охрид неможам веќе тука бре..ова не се издржува...има да се избањам до максимум...ќе пробам и да поуживам малку...оти со мене си ги земав и мама и тато и дада и тета
еве сакам сите да ве поздравам со нашата тераса од Љубаниште..ако некој го носи пат натаму...таму ќе сум и ќе ви нашравам кафе
< Поракaта ја уредил Andriance -- 13.7.2012 10:41:33 >
13.07.2012, 10:48
Beatris
3116
Папа милина Бањај се и за нас, и види таму како може да направите место на терасата за нас некој ден откако ќе се вратите
13.07.2012, 10:50
Fiao
771
Aj dobar den i od mene. Prculka nesto go menja rasporedot na spienje pa legnuva porano, ama pa i stanuva nakaj 7 i pol i mene toa mnogu tesko mi pagja... so ogled na toa sto sum spanka Inaku ajde da si se pofalam, na dieta sum denes 6ti den i iako malku vcera vecerta ja prekrsiv, sepak denes se meram i svakjam deka sum simnala bezmalku 1,5kg . P.S. Andriance ne praj ligi so terasava da ne vi dojdeme navistina
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance
Ајдеее друшки како сте?? ја еве на посао..се спремам да идам да дрмнам едно кавенце...и најубо од се..идеме у охрид неможам веќе тука бре..ова не се издржува...има да се избањам до максимум...ќе пробам и да поуживам малку...оти со мене си ги земав и мама и тато и дада и тета
еве сакам сите да ве поздравам со нашата тераса од Љубаниште..ако некој го носи пат натаму...таму ќе сум и ќе ви нашравам кафе
13.07.2012, 10:52
Џесика
2036
Оф бре, кога станав, кога треба на работа да одам, уште кафето не сум го испила, и одма низ врата, само протрчувам низ дома ко на гости...
13.07.2012, 12:51
Tanjat7880
1256
Eve me i mene,denes ke vi se zalam na MOJATA RIVALKA koja e ko clen na familijata a i povekje od toa i koja vlece mnogu pari od nashiot budzet KOLATA Pa i trebalo ulje pa i trebalo filter pa i trebalo kaishi pa i trebalo ....beter e od mene vo potrebite
13.07.2012, 12:53
Natuska85
3613
Лепојкии како сте ми, што правите...Јас едвај чекам да заврши работно време пичеме за Гевг. да си го примерам син ми конечно,неможам шизнав дома без него
13.07.2012, 13:10
temjana
1159
Ајдеее девојки да ви се пофалам сега имав на гости еден најтазе дипломиран правник, една убавица со насмевка од уво до уво нашата Кикичка Нека и е со среќа дипломата и за брзо време да ја уновчи
13.07.2012, 13:12
Ikana
3780
Ајде честито дипломска на Кикичка, сега и една убава работичка да следи!! Браво и се најдобро!!!
13.07.2012, 13:13
Natuska85
3613
Еј болје од сител вести сме,со информации од местото на настанот
Ајдее кикооо честитоооооооооооооооооооо
13.07.2012, 13:18
Ikana
3780
УУУ Андрианче, што не кажеш дека сте стационирани??? Ти се најавувам на гости ако сте од понеделник натаму таму!!!
13.07.2012, 13:25
AnnaMolly RR
6409
ДЕчки да не оди некој накај Прилеп денес? Итно ми е да најдам превоз за мене и Филип! Или ако знаете некој со кола што оди натаму, па да не однесе, ќе си платам фино лепо. Ве молам ако знаете пишете ми веднаш, многууууу е итно!
13.07.2012, 13:36
Andriance
2140
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
УУУ Андрианче, што не кажеш дека сте стационирани??? Ти се најавувам на гости ако сте од понеделник натаму таму!!!
УУУ срцка само викендов сме таму...после тоа е издадена...
13.07.2012, 13:36
Beatris
3116
Кико честито дипломаааааааа! Темјанче ако не те почастила срам да и е!!! Еве јас јавно тука барам частење за диплома, ама не тука да ни испозалепи слики од се и свашта па да ни течат лиги, него у живо! Иначе не се важат честитките.
Слушаааааааш коброоооооо????????