за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Пази да не те слушне ,крка сеа месишта,скаришта негде,нели треба да почасти после бранење на дипломската де
13.07.2012, 13:48
Beatris
3116
Па јас затоа се развикав, мора да слушне!!! А ако не слушне ќе види после тука и не и гине
13.07.2012, 13:58
temjana
1159
Рака на срце јас не смеам да се жалам мене ми донесе бајадера и кока кола ладна а инаку уште една многууу убава вест ми кажа сеуште не е сигурно па затоа не ја споделувам ќе оставам она да си каже кога ќе биде 100% сигурна п.с не е трудна да не се филмате
13.07.2012, 14:00
Beatris
3116
Ааа претпоставувам што е, ама кога ќе каже, ќе признаам ако сум мислела нешто сасвим трето, еве давам чесен титов пионерски збор!
Абе кога ќе трне на арно, тргнато е!
13.07.2012, 17:06
kikicka
4218
Тука сум бреееее...Мори КОБРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ја ти кажав ти спрегни го коњот и пичи за НГ. А НАТААААААААА треба од ГВ да затане еве на макпетрол и барем едно кафе да пијме. Исто важи за сите што патот ги носе накај НГ.
Инаку месишта слабо денес,нали де Петок се посте па фино лепо вечер ЛИПЧЕ со компиЛче ке се мезе.
13.07.2012, 17:09
Annet
2404
женче ти честитам од срце,уште ,многу успеси да редиш,алал да ти е,Л треба да биде горда што има мајка како тебе,брависимооооооо
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR
Тука сум бреееее...Мори КОБРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ја ти кажав ти спрегни го коњот и пичи за НГ. А НАТААААААААА треба од ГВ да затане еве на макпетрол и барем едно кафе да пијме. Исто важи за сите што патот ги носе накај НГ.
Инаку месишта слабо денес,нали де Петок се посте па фино лепо вечер ЛИПЧЕ со компиЛче ке се мезе.
13.07.2012, 17:20
kikicka
4218
Леле Тања не лафи за РИВАЛКАТА на цел трошок па и она најде сега да се меша.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
Eve me i mene,denes ke vi se zalam na MOJATA RIVALKA koja e ko clen na familijata a i povekje od toa i koja vlece mnogu pari od nashiot budzet KOLATA Pa i trebalo ulje pa i trebalo filter pa i trebalo kaishi pa i trebalo ....beter e od mene vo potrebite
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet
женче ти честитам од срце,уште ,многу успеси да редиш,алал да ти е,Л треба да биде горда што има мајка како тебе,брависимооооооо
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR
Анет тенк ју веримач,а и на сите за убавите зборови. На сите со убаво да се враќа се што ке посакате. Од убаво данекуртули никој. Темјанаа морав твоето дуде да го разблажам.А за новостите благовремено ке ве известам,и јас сум вонеизвесност.
13.07.2012, 17:40
Melanija RR
7052
Кикичка честитки
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
13.07.2012, 23:28
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
ДЕчки да не оди некој накај Прилеп денес? Итно ми е да најдам превоз за мене и Филип! Или ако знаете некој со кола што оди натаму, па да не однесе, ќе си платам фино лепо. Ве молам ако знаете пишете ми веднаш, многууууу е итно!
Инаку АнаМоли се шпацира на Пиво Фест да знаете да не се секирате
14.07.2012, 11:35
Maca25
7558
Кикичке честито!!!! Ајде сега брзо и една работа да си најдеш!!
14.07.2012, 11:36
Ikana
3780
Дечки добар ви ден од сончевото Маврово! Денес е Галичката свадба, невестата ни е колешка од факс на мене и на Маца, па може и да скокнеме до Галичник, да видиме како ќе се одвива прославата. Конечно малку се опоравив од шокот завчера, се уште ми е мака, и секогаш ќе ми биде, за жал. М оздраве, пу пу машала, и се врати апетитот, крка каши растура. Имајте убав викенд!
14.07.2012, 11:46
Maca25
7558
Баш сабајлево прочитав дека колешка ни и дечко и победиле во изборот за Галичка свадба. Ептен ми е мило! Само се чудам како ќе ја носи тоа невестинската носија тешка 25 кг. на ова топлово. Носијата иде со вентилатор гратис
Јас сум кома, се вратив сабајлево во 3,30 од диско, ме болат нозе, глава, грло...се. Сега ги испратив Н. и мм на гости, да си го разладам малце станот и се враќам во кревет. Денес ќе ме нема.
14.07.2012, 12:29
kikicka
4218
Е бре мацоо растураш по дискава ти! Кој е како тебе?
Ние истеравме синока,и тама нели де да испадниме и до диско и ние ,како влеговме така снема струја и ајде цурих назад т.е дома. Фала богу Л не почести со спиење цела вечер,тоа и ми требаше па денес сум свежа.
Ај нека и е честитаГаличката свадбана колешката ваша. Кој е за овошно ражниче
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 14.7.2012 12:32:54 >
14.07.2012, 13:20
penelopa
3419
Поздрав жени- ете и мене конечно- помина испитот по сло. јазик- не беше многу тешко- се надевам на позитивни вести Уште еднаш честитки за кикичка и понатаму само успеси да редиш. Ние денес сме на свадба- тууу сум заборавила како тоа изгледа а утре кај свеки на ручек - така да викендов брзо ќе летне. Чаос и пријатен ден на сите
14.07.2012, 17:55
Fiao
771
Majkiiii! Da spodelam edna mnogu srekjna vest za mene - mojata najdobra drugarka e bremena!!!!!! , vcera doznav i se podmocnav od srekja! Uste posrekjna sum sto i decata, zdravje boze ke ni bidat generacija! Prvo viduvanje ke i go preporacam forumov pa moze ke ni stane forumdzika! radosti, radosti !!!
14.07.2012, 19:18
elenak
2004
Хелоу женски дојдов и јас на плажава оти со многу мака сабајлево ја напуштив онаа вистинската Бре 10 дена што бргу минуваат кога не си дома. Честитки на сите што имаат за славење многу се собрало за читање немам толку време ме чекаат купови од алишта. Ама барем си се одморив поштено, од секојдневието не од друго Поздрав
14.07.2012, 23:07
Melanija RR
7052
Fiao честитки за другаркати да си има најубава бременост.
Јас предмалку се прибрав од работа па ај да почастам за новата работа(скоро една недела) зошто заборавив
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
15.07.2012, 00:24
Maca25
7558
Честито Меланија нова работа!!! И Фиао лесна бременост на дригарка ти! Се чудам како бремените издржуваат на горештиниве. Мене ме фака паника од топлово, полудувам во секунда, одам да се туширам со млака вода и се смирувам малце.
Сакав баш да прашам, од што може цела ноќ да добивам грчеви само на едната нога. не ми беше свиткана, беше исправена, толку многу ме болеше што во сон почнав да вриштам и да плачам. Почнав одма со магнезиум. Кога бев бремена немав грчеви, сега имам, а не знам од што.
15.07.2012, 00:36
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Сакав баш да прашам, од што може цела ноќ да добивам грчеви само на едната нога. не ми беше свиткана, беше исправена, толку многу ме болеше што во сон почнав да вриштам и да плачам. Почнав одма со магнезиум. Кога бев бремена немав грчеви, сега имам, а не знам од што.
И мене многу често ми се случува и тоа кога носам високи штикли, да не е од тоа? А инаку може да е и недостаток на калциум/магнезиум, пијај и сигурно ќе помине.
Инаку супер ми е вечерва на плажава, Жељко Јоксимовиќ во живо ми пее, па си го слушам и си уживкам....морав да се вратам од Пиво Фест заради Миа, маж ми остана да се забавува
< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 15.7.2012 0:37:45 >
15.07.2012, 00:38
Maca25
7558
Е да, на високо бев едно 6-7 саати. Башка скокање, играње....никогаш не ми се случило ова до сега. Како е во Прилеп Палешка? Преполно?
15.07.2012, 00:52
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Е да, на високо бев едно 6-7 саати. Башка скокање, играње....никогаш не ми се случило ова до сега. Како е во Прилеп Палешка? Преполно?
Од штиклите е ќе помине. Прекрасно е во Прилеп, моментално Жељко пее, преубаво..ненормална гужва има...преку 300.000 посетители. Ова е навистина манифестација на која треба да се биде.
15.07.2012, 13:58
temjana
1159
Добар ден женскииии Ние денеска одмараме со мажле вчера се журкавме до раните утрински и на крај завршивме пред сендвичара Вечерва ќе одиме во Софија ќе ги носиме свекор ми и свекрва ми на аеродром заминуваат на 2 мсеца во Канада, ќе ми фалат искрено Ајде ставете по едно алдно нес и лубениче
15.07.2012, 14:18
Pepelaska *
3820
Еве лубениче темјана, одма за бременитѕе, нескафево нешто не можам да го изматам убаво.
Јас немам ни еден саат спиено, си дојдовме од Прилеп во 3 па комшиите правеле веридба за синот и грмеа тапани и пиштоли исто како дома да ми беа, ептен блиску до нашата соба, М се исплашил заспан бил па одвај го смириле Ми беше мака што го оставив, ама кој да знае.
А инаку Прилеп беше многу убаво , прв пат одам на Пиво фест супер било
15.07.2012, 22:20
maki1
321
Dobra vecer RR,kak ste mi ,ite ste skitnale negde.jas konecno pred kompjuter da sednam ,so vakcinana za morbili i te kako se iznamacivme,so T i kekvost,ama se nadevam deka konecno pomina i moze malku da se opustime.Vikendov nisto posebno si presedovme domce,nisto od plazive ,ama aj zdravje ke setneme dr.vikend.pozdrav do site i ubava rabotna nedela vi poakuvam.
16.07.2012, 09:57
AnnaMolly RR
6409
Добро утро, женски! Еве јас да ја сефтосам плажава сабајлево, само не можам слики да поставам, нешто ме зеза пребарувачов...
Се вративме од Прилеп, супер си поминавме. Гужва ненормална имаше, никогаш во живот немам видено толку луѓе на едно место. Ич не ми се доаѓаше дома, ама ич! Ама ете мора, па сега сум назад во реалноста, куча-посо