cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Плажа

clock-img

16.07.2012, 10:09

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Ajde dobar den,ja kako sto sum stanala so petlite boga mi mi e den...Cela nokj ne sum spiena,kaj moite sme posto majka mi a cuva M,i lelee puknav od zesko,pa komarec nekoj cela nokj me zaebavase,ko mrdnata sum zaspala u 4 i edvaj u 6 stanav za na rabota...vremevo apsolutno me ubi.

Inaku vikendov setavme,bevme kaj ezerata vo Aerodrom karsi MZT ,ubavo mesto sredeno,pa kaj avionot na sladoled,se istcavme,koj ne bil neka odi epten e ubavo za decinja

clock-img

16.07.2012, 10:33

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

Ај добар ден и од мене ,изгледа сите сме шетале викендашкиuser posted image ,јас малку во источна македонија
Стварно бе што е проблемот неможе слика да се стави,јас сакав кафе да ве частам ама нешто зафркава
Кикичке честито дипломата да си ја искористиш паметно со една убава работа user posted image
Меланија честито и тебе новата работа user posted image

Маца абе и јас имам такви грчеви во ногата сред ноќ туку пиштам ,ама мислам дека тоа може да е од замор ако си чувствувала нешто деновиве

clock-img

16.07.2012, 12:16

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Ајдее и јас да се пријавам дека се вратив од одмор user posted image абе мераци викенд со мама тато тета...сите ти чуваат бебе, а мама и тато се шеткаат и уживаат..ќе си знам за нареден пат user posted image

единствено што ми го уништо целокупниот впечаток за викендот е тоа што комшии на бебе му даде к.млеко во каша?? а толку многу нејќев...знам ќе ми речете абе ништо не е..ама ете тоа беше мојот избор и требаше да го испочитуваат мојот принцип..и се изнаплакав зашто сите ми викнаа на мене..они изгледале по 10 деца user posted image

ете толку...дајте кафе не сум дрмнала од сабајле

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

16.07.2012, 12:19

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Abe kafe nesto u zadnje vreme jok,slikomatot se rasipauser posted image

clock-img

16.07.2012, 12:39

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

user posted image

ајде еве јас ќе почестам, заштo уште сум љута сама на себе што дозволив бабишта ( не правi баби) на дете мое да дадат 300 глупости за јадење покрај полн фрижидер овошје, на плус 50C у охрид у недела??????? без јас да знам и без да прашаат дали е алергично или дали јаде..ќе си пукнам
ете така

< Поракaта ја уредил Andriance -- 16.7.2012 12:42:57 >

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

16.07.2012, 12:40

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

user posted image
Aj povelete, eve kaj mene funkcionira barot user posted image
Blaze vas sto ste odmarale i setale vikendov. Nie sabota i nedela do rucek pak imavme temperatura, izglea nekoe zadno zabce izleguva, i ne bevme za nigde-ziva nervoza. Ama zatoa vcera vecer swe podopravivme i trk do Koce Kabana na plaza, da ne bide deka skroz propadnal vikendot user posted image

clock-img

16.07.2012, 13:24

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Ај Добра денте!
Андрианче мори,де де уште колке ке се долутиш на бабиштаа ехее.....сеа ем сакаш да ти чуват,ем да си шеткаш ем па се лутиш оти к.млеко дале. Сигурно А сакал уште, како што викаше за пудингот на плажа.Му дошло убаво на бебе ладничко!user posted image

Не се секирај де,не е бебе нека си папка се.Знам дека ти е криво дека ти се пореметил планот,ама и така иде.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

16.07.2012, 13:38

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Ај Добра денте!
Андрианче мори,де де уште колке ке се долутиш на бабиштаа ехее.....сеа ем сакаш да ти чуват,ем да си шеткаш ем па се лутиш оти к.млеко дале. Сигурно А сакал уште, како што викаше за пудингот на плажа.Му дошло убаво на бебе ладничко!user posted image

Не се секирај де,не е бебе нека си папка се.Знам дека ти е криво дека ти се пореметил планот,ама и така иде.

абе уште да беше ладно...мислев јас на кравјо млеко...за тоа се изнервирав..а ако некој се понудил да ми чува дете, онда барем до некои мои основни барања ќе се придржува, нали?

clock-img

16.07.2012, 14:04

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Абе не можеш да се разбереш со стариве и тоа ти е! Џабе се нервираш, утре нешто друго ќе направат, веруј ми и нема крај на нивната "досетливост", со изговор дека знаат што е добро за детето, па нас како не пораснале, па што ни фали итн.... И ти ќе си пиuser posted image иш и пак ништо нема да промениш. И така ќе си живеете среќно и весело до крајот на животот user posted image user posted image user posted image user posted image

А на крај краева, слободно и ќе ти речат ако сакаш да си правиш како сакаш што го оставаш. што не си го чуваш сама user posted image user posted image user posted image user posted image А у тој момент тебе ти иде да земеш и да маваш со што стигнеш user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

16.07.2012, 14:10

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Ахаа епаа сеа друго е кравјо др е кисело.ајде батали не вреди !

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

16.07.2012, 14:28

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Inaku vikendov setavme,bevme kaj ezerata vo Aerodrom karsi MZT ,ubavo mesto sredeno,pa kaj avionot na sladoled,se istcavme,koj ne bil neka odi epten e ubavo za decinja

Хе, хе и ние вчера беве на езерата и заклучивме оти таму не е за нас. Никола сакаше да се бања во базените и цело време само го влчечевме да не рипне у вода.

clock-img

16.07.2012, 14:33

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Zenski aj da ve prasam..dali nekoj ima informacija dali raboti teatarot za deca i mladinci,sakam Mihaela da ja nosam na nekoja pretstava ama na internet ne ja otvara stranicata

clock-img

17.07.2012, 06:37

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Добро Утро!
Кој е за кафе???
user posted image

clock-img

17.07.2012, 07:35

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Еве јас! Ама пошто ти 'кукурика' кафево ќе се олади додека станат другиве user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

17.07.2012, 08:23

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Ами сеа....ке стават ново кафе! Ми се спава брее,денес ладно надвор 20 степени се мислам да ја носам Л на вакцина. Додека е ладничко овие денови,после неми се носи на 40степени.

clock-img

17.07.2012, 09:31

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

И јас ја имам истата дилема, се мислам да одиме утре, се јавив да прашам дали да ја носам дека е жешко, викаат - аа па ние си боцкаме, немаме забранаuser posted image А јас па очекував муабет од типот - Не почекајте да пројде жешково или Да, да нема проблем за вакцинирање, ако е жешко... И сеа сум на два ума, дали да идеме утре или не...

clock-img

17.07.2012, 09:37

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

ДОбро утро девојки! За дилемава со боцкањето и јас мислам може да ги носите пошто кај нас барем, стварно залади, и сигурно така ќе биде наредниве денови. После пак може да фатам жештини и ќе треба да чекате до кој знае кога.
Јас да си се пожалам, вчера цел ден ме болеше желудникот, и кога решив да одам на доктор, гледам мојата е на одмор, замената и била прва смена. Денес си велам подобро сум, па може и нема ич да одам.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

17.07.2012, 11:08

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Ај и од мене добро утро иако за жал не ми почна баш најдобро утротоuser posted image Ме изремети тетка ми на татко ми сестра и почна да ми јаде буреци против мајка ми, и некои такви небулозни работи. Кога и се пуштив ненормална една на трудница во 8-ми месец дали и се јавуваш за такво нештоuser posted image Па она не верувала дека јас така ќе си ги сватам работите дека ми бил испран мозокот и офффф боже господе луѓето навистина немаат памет, за на крај она да излезе жртватаuser posted image И така сега се потсмируваме со бебушка не планирам на моите да им кажувам за муабетов и онака си имаат доволно грижи, но повторно не можам да разберам што очекуваше дека ќе ја подржам и дека и јас ќе зборам против мајка миuser posted image

clock-img

17.07.2012, 11:34

clock-img

libra.n

pencil-img

645

E i jas se sekavam sega vo bremenosta imav slicni situacii, i se zivo ignorirav. Toa se neseteni, sebicni umovi, sto vednas treba da im se skrati muabetot. Gledaj si go bebusot i uzivaj. Nie so temperatura se iznamacivme, bevme vo Prilep za pivo fest i vednas krenavme temp. pa po bolnici i taka eve denes ocekuvame da bide podobro. Nekoj virus vladeel tri dena temp. i gotovo. Tret den ni e denes, ama se iznamaci dusice. Pozdrav do site devojki, retko imam vreme da pisam ama ve citnuvam po malku. Vo cetvrtok ni e rodenden, si velam ke bide podobro do togas.

clock-img

17.07.2012, 13:22

clock-img

amateuress

pencil-img

253

и мене истото ми се случи за првиот роденден, малиот првпат ми се разболе со температура, па откажавме и прослава и све, па после ни се разбегаа гостите по одмори, и така ништо не бидна.

туку јас пишувам во врска со друго. дали некој знае кај има месара со проверено добро месо во охрид? ќе одиме таму за некој ден, па не ни размислувам да носам смрзнато од овде, а пак во кашичките од тегличка процентот на месо ми е некако многу мал, му треба повеќе мевце за крвта.

па ако некој знае, нека се произнесе user posted image

clock-img

17.07.2012, 14:20

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Готово јас завршив со вакцините,ја однесов.Заспавме пак кај 8 и она стана во 11 а јас во 12user posted image ко удрена со мокар чорап,викам на мм ајде ја носиме на вакцина ладно е.И така се изнаврескА ,абе еден гнев во неа луѓее леле дури таквалута се враќа по играчката од таму што беше. И супер е еве ја игра,нема ништо Т и болка,бевме и на кафе во центар и така.Туку кај нас бе денес едно младо 22 г си ја искасапило мајка си бе,греота немамкоментар.

Темјанааа,не вреди батали тоа тетките се убитачни,имам таква една user posted image за жал дури ни тетане заслужува да се вика,ама ај. Скорото бев кај баба ми(којае пред умирање,а таа едвај чека паралија е),дури не ја ни поздравив пошто ме изнервира и после мнг подобро ми беше што воопшто не ни раговарав со неа.Така да Игоре му е мајката.

clock-img

17.07.2012, 21:50

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Како е рингерајки? Ладно да не ви е на плажа, што се се пикнале сите по дома?
Јас денес сум user posted image , на ммм уште не му кажале дали ќе му дадат одмор другата недела, јас имам едвај една недела, апартманот во охрид не е слободен, а и залади, па се мислиме да одиме до дојран на некој ден. Пишав и во темата лето2012, барам соба некоја во дојран, па ако знаете некој што издава или имате било какво искуство пишете ми.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

17.07.2012, 22:57

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Женски што праите бе? Јас пак само на кратко да ве зирнам, се надевам до петок ќе се наканат од телеком да дојдат да ми го средат нетот на работа па после ќе рапортитам што све ми се изподеси периодовuser posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

17.07.2012, 23:14

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Hola ladies, како е?
Еве да се јавам и јас од Охрид... некако го заборавив компјутеров, само кога комуницирам со мм го уклучувам, а другото велам да си почека... се трудам максимално да го искористам секој ден, секој ден сме покрај езеро, и наутро и навечер, чат пат до плажа скокнуваме наутро после шетањето и така...
се надевам дека сте ми добри... јас сум малку носталгична по мм, ама тоа е... ќе помине...

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

clock-img

18.07.2012, 09:09

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Добар ден, добро утро и од мене. Кома сум, многу ми се спие.

Џабе испив едно нескафиште, пак ми требаат чепкалки за да ги држам очиве отворени. ЕДВАЈ чекам да поминат уште овие 10 дена, па да одиме на одмоооооооооооооооор, четири години никаде не сме биле user posted image

Live and let live

Последни статии

article-img