за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Женскич како сте ми??кај нас демек ферија нема судења,ама пак има работа бе ,се надевам уште оваа недела ќе е вака..Ајде кој е за француски појадок на плажава..има и едно кафенце кој ќе си го фати негово е
18.07.2012, 10:42
Beatris
3116
Моееееееее! Готово нема. Вие другите навалете на кроасани!
Јас таман се токмев А да ја носам на вакцина, ај кај матичниот на контрола, он вика јас морам да ти кажам да ја носиш, ама ти ќе се правиш дека не си ме слушнала и ќе ја носиш кога ќе залади Така да си се врати домче небоцната, г''зларка една
< Поракaта ја уредил Beatris RR -- 18.7.2012 10:47:08 >
18.07.2012, 10:47
Natuska85
3613
И јас во септември решив да го боцкам да подзалади малку,коа ќе се вратиме од одморче таман.
18.07.2012, 12:05
temjana
1159
ејхеј хееј лепотанки добро утрооо Јас си закажав депилација за утре па во петок сабајле пут путује на море да се пржиме малку. Всушност прво одиме Струмица на неколку часа да ги видам моите и баба ми бидејки за жал можеби со неа ова ќе ми биде последно гледање ( болна е многу ) па после во Дојран до недела ќе си седиме малку џакузи да види газето ми бело ем дебело, и сабајлечки неделно на море пичиме Аххх како ќе се излежавам овој одмор нема со мало прсте да мрднам и ќе јадам по 100 сладоледи и пиво ќе пијам леллеллее едвај чекам Ај сеа да станам и да направам ручече бидејки од понеделникот официјално сум на распуст, па да го потинтрам мажле барем овие неколку дена со ручек
18.07.2012, 12:09
Beatris
3116
Блазеси ти, поарно од уживанција нема! Него кажи каде е тоа џакузито за бело и дебело газе Да пробаме и ние како ќе ни паше
18.07.2012, 13:19
temjana
1159
хеххехеххеех тоа џакузито кај другарка ми во викендица, летото не ми е лето ако барем еднашка не отидам и не се излигавам онака господски во нејзината куќа со све и свашта Ама овој пат мислам дека џакузито најмногу ќе го искористам како што ме болат мускулите и коските таман ќе ми дојде хидро масажа
18.07.2012, 13:42
Beatris
3116
Анлајк! Јас мислев ќе кажеш хотелче некое, вила некоја за изнајмување, она кај другарка и. Е баш да пазиш да не им го прелееш џакузито (ова од завист нАли)
18.07.2012, 13:57
temjana
1159
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Анлајк! Јас мислев ќе кажеш хотелче некое, вила некоја за изнајмување, она кај другарка и. Е баш да пазиш да не им го прелееш џакузито (ова од завист нАли)
Ахаххахаххахаххахаххаах блесаво едно
18.07.2012, 14:25
Melanija RR
7052
Хелоу абе само муабетите а никој ништо не дава сокче,нес,лубендиња...што и да е Ретко вака поладне да ве читам се ноќе ве демнам после 23 часот
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
18.07.2012, 14:42
Natuska85
3613
Може една ваква?
18.07.2012, 17:03
Mammi
110
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR
хеххехеххеех тоа џакузито кај другарка ми во викендица, летото не ми е лето ако барем еднашка не отидам и не се излигавам онака господски во нејзината куќа со све и свашта Ама овој пат мислам дека џакузито најмногу ќе го искористам како што ме болат мускулите и коските таман ќе ми дојде хидро масажа
Темјана никако да не те натера нешто во џакузи бремена да влезеш. Ваму е строго забрането. А и знам мајка ми што си доби од тоа кога беше бремена,така да немој никако. Инаку јас силно да ве поздравам од мене и бебуш. Почна да ме копка нешто да си го видам и мн нестрплива станувам, а каде е крајот на септември...
18.07.2012, 17:57
kikicka
4218
Халооо! Како е женски,ветрево не освежи малку нАли?
Темјана убаво да си поминеш. А Беатриче ти незаврши работа а? Јас по дома дремам,после ке прошетам малку,туку ми треба некоја рр од Германија ако има овде.
19.07.2012, 00:01
kikicka
4218
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR баба ми бидејки за жал можеби со неа ова ќе ми биде последно гледање ( болна е многу )
Ех Темјанаа мене сега ми јавија, ја загубив баба ми,пред 2 дена ја видов за последен пат,мнг и се израдува на Л
Човек да не остаре,многу е мачно!
19.07.2012, 00:19
nadica
4381
kikicka primi socustvo ima edna pogovorka koja mojot dedo mn ja kazuvase pred da pocine ,,ah starost kolku e teska, ama ako ne ja dozivees treba mlad da si umris''
taka da pomisli na migovite pominati so baba ti pred da umre kolku bila srekna sto te gleda tebe i L
19.07.2012, 09:30
Andriance
2140
Добро јутроооо..како сте ми? јас супер,насмеана по сабајле ..временце топ...таман за кафица..ја сум за, ако има некој од овие запослениве да се пријави за кафе...тука сум..
ианче вчера си одседовме едно 2,5 саати у АBC..абе мераци за дете...со баба играше цело време и ко пупунец после заспа у количка...на рааат 2 саати кафе сум пиела...
туку ај да поработиме уште малку..оти утре петооок
19.07.2012, 11:45
Natuska85
3613
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance
Добро јутроооо..како сте ми? јас супер,насмеана по сабајле ..временце топ...таман за кафица..ја сум за, ако има некој од овие запослениве да се пријави за кафе...тука сум..
ианче вчера си одседовме едно 2,5 саати у АBC..абе мераци за дете...со баба играше цело време и ко пупунец после заспа у количка...на рааат 2 саати кафе сум пиела...
туку ај да поработиме уште малку..оти утре петооок
Опааа . И јас на работа турбо нешто денес па чат пат читкам тука и на фб со има ново да не ми е ептен монотоно со работава .
19.07.2012, 12:16
libra.n
645
Decki, denes ni e prviot rodenden Ajde nekoj neka pocesti za Srna ne mi uspeva mene
19.07.2012, 12:23
Mihaela 2010
4230
Srna da si ziva i zdrava,golema da rastes i ubavo detstvo da si imas,ubava na majka da bides .Sreken Rodenden
19.07.2012, 12:57
Палешка РР
7505
Женски, користите некое средство за сончање дури сте на РР плажава? Да не изгорите по сонцево, кој ќе ви го бери гревот
Јас под сенка си кулирам еве
19.07.2012, 12:58
AnnaMolly RR
6409
Среќен роденден на Срна!
Андријанче и јас така насмеана по сабајлечки Вчера со мм на тераса до ниедно време седевме, јадевме пица (домашна) и пиевме пиво и вотка И така...
Кога си легнавме веќе почнуваше да се разденува. Па еве сега забушавам на работа и дремам. Инаку, вчера бев на фризер и скратив едно 30 сантиметри коса, сега сум нов човек Маж ми ме зеза, вика сега имам нова жена :)))
19.07.2012, 12:59
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
Ставај кафе, доаѓам и јас во дворчето кај тебе, на тоа креветчето мерачки под сенка што е наместено...
19.07.2012, 13:29
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
Ставај кафе, доаѓам и јас во дворчето кај тебе, на тоа креветчето мерачки под сенка што е наместено...
Еве, маткам нескафе со мраз и го пуштам цревото да ни ги лади нозете. Мераци
19.07.2012, 13:40
Pepelaska *
3820
И јас сум за едно лано нескафе под сенка, М спие а богами и јас ке заспијам ако не се расонам
19.07.2012, 13:46
Mihaela 2010
4230
lele i jas sum gotova,mi padnaa ocive,koj ke izdrzi do 3,mi se ide doma da se optegnam da se iznaspijam,ama toj film ne go gledam
19.07.2012, 14:23
AnnaMolly RR
6409
Готово, договорено. Ајде сите кај Палешка во дворче, многу им е убаво. Башка имаат канаринче, ќе ни црцори на увце.