cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Плажа

clock-img

18.07.2012, 10:20

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Женскич како сте ми??кај нас демек ферија нема судења,ама пак има работа бе user posted image ,се надевам уште оваа недела ќе е вака..Ајде кој е за француски појадок на плажава..има и едно кафенце кој ќе си го фати негово еuser posted image

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

18.07.2012, 10:42

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Моееееееее! Готово нема. Вие другите навалете на кроасани! user posted image

Јас таман се токмев А да ја носам на вакцина, ај кај матичниот на контрола, он вика јас морам да ти кажам да ја носиш, ама ти ќе се правиш дека не си ме слушнала и ќе ја носиш кога ќе залади user posted image Така да си се врати домче небоцната, г''зларка една user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Beatris RR -- 18.7.2012 10:47:08 >

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

18.07.2012, 10:47

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

И јас во септември решив да го боцкам да подзалади малку,коа ќе се вратиме од одморче таман.

clock-img

18.07.2012, 12:05

clock-img

temjana

pencil-img

1159

ејхеј хееј лепотанки добро утроооuser posted image Јас си закажав депилација за утре па во петок сабајле пут путује на море да се пржиме малку. Всушност прво одиме Струмица на неколку часа да ги видам моите и баба ми бидејки за жал можеби со неа ова ќе ми биде последно гледање ( болна е многуuser posted image ) па после во Дојран до недела ќе си седиме малку џакузи да види газето ми бело ем дебело, и сабајлечки неделно на море пичиме user posted image Аххх како ќе се излежавам овој одмор нема со мало прсте да мрднам и ќе јадам по 100 сладоледи и пиво ќе пијам леллеллее едвај чекамuser posted image Ај сеа да станам и да направам ручече бидејки од понеделникот официјално сум на распуст, па да го потинтрам мажле барем овие неколку дена со ручекuser posted image

clock-img

18.07.2012, 12:09

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Блазеси ти, поарно од уживанција нема! Него кажи каде е тоа џакузито за бело и дебело газе user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Да пробаме и ние како ќе ни паше user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

18.07.2012, 13:19

clock-img

temjana

pencil-img

1159

хеххехеххеех тоа џакузито кај другарка ми во викендица, летото не ми е лето ако барем еднашка не отидам и не се излигавам онака господски во нејзината куќа со све и сваштаuser posted image Ама овој пат мислам дека џакузито најмногу ќе го искористам како што ме болат мускулите и коските таман ќе ми дојде хидро масажаuser posted image

clock-img

18.07.2012, 13:42

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Анлајк! user posted image Јас мислев ќе кажеш хотелче некое, вила некоја за изнајмување, она кај другарка и. Е баш да пазиш да не им го прелееш џакузито user posted image (ова од завист нАли) user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.07.2012, 13:57

clock-img

temjana

pencil-img

1159

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Анлајк! user posted image Јас мислев ќе кажеш хотелче некое, вила некоја за изнајмување, она кај другарка и. Е баш да пазиш да не им го прелееш џакузито user posted image (ова од завист нАли) user posted image user posted image user posted image

Ахаххахаххахаххахаххаах блесаво едно user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.07.2012, 14:25

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Хелоу абе само муабетите а никој ништо не дава сокче,нес,лубендиња...што и да е user posted image
Ретко вака поладне да ве читам се ноќе ве демнам после 23 часот user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

18.07.2012, 14:42

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Може една ваква?user posted image

user posted image

clock-img

18.07.2012, 17:03

clock-img

Mammi

pencil-img

110

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

хеххехеххеех тоа џакузито кај другарка ми во викендица, летото не ми е лето ако барем еднашка не отидам и не се излигавам онака господски во нејзината куќа со све и сваштаuser posted image Ама овој пат мислам дека џакузито најмногу ќе го искористам како што ме болат мускулите и коските таман ќе ми дојде хидро масажаuser posted image

Темјана никако да не те натера нешто во џакузи бремена да влезеш. Ваму е строго забрането. А и знам мајка ми што си доби од тоа кога беше бремена,така да немој никако. Инаку јас силно да ве поздравам од мене и бебуш. Почна да ме копка нешто да си го видам и мн нестрплива станувам, а каде е крајот на септември...

clock-img

18.07.2012, 17:57

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Халооо! Како е женски,ветрево не освежи малку нАли?

Темјана убаво да си поминеш. А Беатриче ти незаврши работа а?
Јас по дома дремам,после ке прошетам малку,туку ми треба некоја рр од Германија ако има овде.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

19.07.2012, 00:01

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR
баба ми бидејки за жал можеби со неа ова ќе ми биде последно гледање ( болна е многуuser posted image )

Ех Темјанаа мене сега ми јавија, ја загубив баба ми,пред 2 дена ја видов за последен пат,мнг и се израдува на Лuser posted image

Човек да не остаре,многу е мачно!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

19.07.2012, 00:19

clock-img

nadica

pencil-img

4381

kikicka primi socustvo user posted image
ima edna pogovorka koja mojot dedo mn ja kazuvase pred da pocine ,,ah starost kolku e teska, ama ako ne ja dozivees treba mlad da si umris''

taka da pomisli na migovite pominati so baba ti pred da umre kolku bila srekna sto te gleda tebe i L

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

19.07.2012, 09:30

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Добро јутроооо..како сте ми? јас супер,насмеана по сабајле user posted image ..временце топ...таман за кафица..ја сум за, ако има некој од овие запослениве да се пријави за кафе...тука сум..

ианче вчера си одседовме едно 2,5 саати у АBC..абе мераци за дете...со баба играше цело време и ко пупунец после заспа у количка...на рааат 2 саати кафе сум пиела...

туку ај да поработиме уште малку..оти утре петооок

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

19.07.2012, 11:45

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Добро јутроооо..како сте ми? јас супер,насмеана по сабајле user posted image ..временце топ...таман за кафица..ја сум за, ако има некој од овие запослениве да се пријави за кафе...тука сум..

ианче вчера си одседовме едно 2,5 саати у АBC..абе мераци за дете...со баба играше цело време и ко пупунец после заспа у количка...на рааат 2 саати кафе сум пиела...

туку ај да поработиме уште малку..оти утре петооок

Опаааuser posted image user posted image user posted image . И јас на работа турбо нешто денес па чат пат читкам тука и на фб со има новоuser posted image да не ми е ептен монотоно со работаваuser posted image .

clock-img

19.07.2012, 12:16

clock-img

libra.n

pencil-img

645

Decki, denes ni e prviot rodendenuser posted image Ajde nekoj neka pocesti za Srna user posted image user posted image ne mi uspeva mene

clock-img

19.07.2012, 12:23

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Srna da si ziva i zdrava,golema da rastes i ubavo detstvo da si imas,ubava na majka da bidesuser posted image .Sreken Rodenden

clock-img

19.07.2012, 12:57

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Женски, користите некое средство за сончање дури сте на РР плажава?
Да не изгорите по сонцево, кој ќе ви го бери гревот user posted image

Јас под сенка си кулирам еве user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

19.07.2012, 12:58

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Среќен роденден на Срна!

Андријанче и јас така насмеана по сабајлечки user posted image Вчера со мм на тераса до ниедно време седевме, јадевме пица (домашна) и пиевме пиво и вотка user posted image И така...

Кога си легнавме веќе почнуваше да се разденува. Па еве сега забушавам на работа и дремам.
Инаку, вчера бев на фризер и скратив едно 30 сантиметри коса, сега сум нов човек user posted image Маж ми ме зеза, вика сега имам нова жена :)))

Live and let live

clock-img

19.07.2012, 12:59

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

Ставај кафе, доаѓам и јас во дворчето кај тебе, на тоа креветчето мерачки под сенка што е наместено...

Live and let live

clock-img

19.07.2012, 13:29

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

Ставај кафе, доаѓам и јас во дворчето кај тебе, на тоа креветчето мерачки под сенка што е наместено...

Еве, маткам нескафе со мраз и го пуштам цревото да ни ги лади нозете.
Мераци user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

19.07.2012, 13:40

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

И јас сум за едно лано нескафе под сенка, М спие а богами и јас ке заспијам ако не се расонам

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

19.07.2012, 13:46

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

lele i jas sum gotova,mi padnaa ocive,koj ke izdrzi do 3,mi se ide doma da se optegnam da se iznaspijam,ama toj film ne go gledam

clock-img

19.07.2012, 14:23

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Готово, договорено. Ајде сите кај Палешка во дворче, многу им е убаво. Башка имаат канаринче, ќе ни црцори на увце.

Live and let live

Последни статии

article-img