cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Плажа

clock-img

19.07.2012, 15:50

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

И јас сум за едно лано нескафе под сенка, М спие а богами и јас ке заспијам ако не се расонам

Убаво вели Ана Моли погоре, ајде кај мене, Миа ќе си игра со Мартин и Филип, јас вас ќе ве забавувам и сите задоволни user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

19.07.2012, 17:00

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Женски видете шо кафенца ви направив пред да си одам од работаuser posted image user posted image user posted image Бирајтеuser posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 19.7.2012 17:02:13 >

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

19.07.2012, 19:44

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Нато, мори што стори со кафињава, да не знае човек кое да го избере. user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

20.07.2012, 08:43

clock-img

stela

pencil-img

279

Dobro utro RRajki! Gledam deka nema nikoj, ili ste epten razraboteni od sabajle, pobrzo da zavrssite petocno, ili pak dremuckate ne mozete da sse osvestite...user posted image I jas sabajle edvaj stanav, ubavo sum pospala nokeska, koga se razdenuvase duri i mi pristudi malce...pak fakaat zestini ama deneska fakame patot za ohrid nekolku dena. Treba da se fatam za rabota da gi spremam mazinjava moi user posted image
Ubav den na site, pa i ubav vikend!user posted image

clock-img

20.07.2012, 09:53

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Петааааааак дан за метак...уф едвај чекам да се излежавам викендов...кафенце земам, и денес решив да се почастам еден фин доручок у скала...МеланијаРР ајде ако си за...Бетарис, Ната...исто..

Ќе се шета ли некаде викендов? ајде давјате некоја идеја

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

20.07.2012, 09:59

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Ајде да видам како ќе биде после, можам да скокнам тука во близина негде зошто треба да ми дојдат едни странци за состанок а веројатно ќе им касни летот, па да ме викнат одма во канцеларија ако стигнат во меѓувреме. Мислам некаде околу 11.30 -12 ако ви одговара

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

20.07.2012, 11:36

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Петааааааак дан за метак...уф едвај чекам да се излежавам викендов...кафенце земам, и денес решив да се почастам еден фин доручок у скала...МеланијаРР ајде ако си за...Бетарис, Ната...исто..

Ќе се шета ли некаде викендов? ајде давјате некоја идеја

Јас не сум веќе таму со работа user posted image ја сонувам Скала, ај сега накај моја населба сум Аеродром па таму најмногу ми одговара user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

20.07.2012, 14:58

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Decki konecno se popravi netov pa da vi pisam!!! Kako ste, sto ima? Nie super, bebco po plazi go setame, se banjame soncame, milina e tuka!! Bidete mi dobri i se citkame!!! Backi za site!!!

clock-img

20.07.2012, 15:01

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Блазе си ви Икана уживајте,јас еве одмарам со главоболки и мешоболки изгледа ке иде теткицата црвена , а и ние сакавме викендов да одиме Охрид и ако отидеме нема даможам да си се искапамuser posted image ама нема врска битно ке биде М срекен.
После може ке одиме до Битола да ја земиме сестра ми и зет ми не може да патува таа и се лоши , незнам дали сум се пофалила ама чекам внучеееееееееее , user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

21.07.2012, 08:47

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Ај Добро ви утро, никој на плажава, сите му ја дувнале некаде.
Кај мене стандард викенд , комшиите од 7 саат цепат дрва, стариве пуштиле машина од сабајле и тв.Е ми дојде преку глава станав и ја треснав вратата да знаат дека некому му смета галама, особено за викенд, одма го намалија твuser posted image

Ми се пие кафе ама кујната е зафатена а не ми се прават старски муабети од сабајле, ќе полудав веќе, кога ќе дојде денот да живеам во тишина

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

21.07.2012, 10:08

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Добро утро и од мене, ајде кој е за кафенце и појадоче.Јас моментално си пијам кафенце.user posted image
Пепелашка, не се секирај, ќе дојде и тоа време, нели бевте при крај со работата?

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

22.07.2012, 08:31

clock-img

Annet

pencil-img

2404

Dobro utro zenski,jas mnogu sakam da ve pocastam ama neli ima nekoi problemi so slikomat;-((
da se pofalam sinoka dobivme vnuce od zolva, sakav so vas da ja spodelam mojata radost I stana dada;-))))) go cekavme i docekavme mazeto golemouser posted image

clock-img

22.07.2012, 10:02

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

АНет, еве во твое име user posted image Нека е здраво и живо user posted image
А ако има некој и за кафе, повелете.
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

22.07.2012, 10:23

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Женски дбро утро, честито на сите што имаат за славење!
Ние добри, бебето прв пат проба телешко вчера, месарче и тоа ќе биде, го искрка за две секунди кашичето.....јас сум се разготвила каши увелико, не знам ич што ми станаuser posted image
Тука временцето е милина, навечер дури и ладничко е! Среќна недела на сите!!!

clock-img

23.07.2012, 09:09

clock-img

Annet

pencil-img

2404

dobro utro zenski,kako ste ,nekako se izgubivme,po odmori ,nataka,navaka,a??? ako
tuku kazuvajte sto da pravam,kerka mi ja ostaviv kaj majka mi prv pat,i nemozele da ja uspijat sinoka,tazela po nas,ne barala i ne viknaa da si ja zememe ,aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii so ke pravam ami ponataka....im padnalo zal na baba i dedo oti ne barala,nikako ne mozele da ja uspijat,placela,leleeeeee
ama ja pak ke im ja ostavam ,nemoze taka neli?
aj se razladi vremeto sea moze da se dise malku;-)))

clock-img

23.07.2012, 09:52

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Анет а преку ден седи со друг?Може да ја успие некој друг,преку ден мислам?Мој були па нема мака,10 дена седеше сам во Гевг. единствено мене што ми беше тешко,инаку он си уживкаше.Сега и со жената што го чува се научи абе ептен.
Инаку јас еве на раб.сама во канцеларија,едната кол. на одмор,другата на боледување,третата излезена,шефицата ја нема..мерациuser posted image .Времево залади малку,се дише..И јадам мусли со јогурт додека ви пишувам и се искапав упмuser posted image .Ај чао сеа,тука ќе сум денес ќе ве дружамuser posted image

Аааа сакав да ви покажам каков замок ви направив викендов на плажаваuser posted image user posted image user posted image ,ќе ме биде аuser posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 23.7.2012 9:54:18 >

clock-img

23.07.2012, 10:41

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Ааа Нато, те бива дефинитивно за градење замоциuser posted image
Добар ден од мене, ај да ставам едно кафенце, гарант сите ќе дотрчаат на плажава кога ќе го намирисаат
user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

clock-img

23.07.2012, 11:07

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Мирисаа на кафеее.................ммммммммммм мераци!

Абе Анет,јас кога ја учев да спие кај баба бев и јас таму ама мајка ми ја успиваше а јас само кажував како што.Ке треба време ако до сега не сте ја оставале,ама ке се научи.

Ние сенаспавме,тука и врнело синока,па сега да фаќам врата малку да се прошетам.Ме мрзи денес да работам дома user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

23.07.2012, 11:12

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Јас прв ден на Рингераја после одморот и веднаш на плажа. Гледам додека ме немало плажичка сте си уредиле, чадорчиња, чиста водичка....мераци.... е ај сеа оди фати се за работа де.

Туку, добар ви ден од мене. Како сте ми? Има ли некоја присутна да испиеме едно кафенце и да ми раскаже накратко што е ново, што е старо на РР?

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

23.07.2012, 11:46

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Тања наздравје одмор.Кај бевте,како поминавте....Тука на Рр ништо ново,сите по одмори раштракани..Јас пијам цедевита во моментов,сака некој?user posted image

clock-img

23.07.2012, 11:58

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Фала Натушка. Бев јас во Виена накратко па кога се вратив со мм и Јана бевме кај нашиот јужен сосед. user posted image
Одмор ко одмор, одиш да си ги фрлиш парите за штетните УВ зраци да ти ја горат кожата. Му кажав на мм дека ова е последен одмор од таков тип. Јас не сум човек кој може да лежи по цел дена и да се пече. Уште третиот ден ми стана досадно.user posted image

Инаку дај малку од таа цедевитата, појадокот/ручекот бајаги солен ми се погоди.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

23.07.2012, 13:09

clock-img

maki1

pencil-img

321

Helooo i od nas,ovde denes e svezicko vikaaat do cetvrtok vaka ke bide duri i vrne,meraci se dise.Inaku sum se udrila na trosenje pari na igracki ko luda stanav,jas sum bila pogolemo dete i od detevo.dene go teram mm da odime da i kupime kukicka za vo dvor,ama skapi bre izgor.najdov edna 100 evra mi se gleda najsoodvetna,pa me interesira dali nekoj skoro bil vo Jumbo i kolku pari se tamu?Pozdravce do site.

Pantai Rai

-Heraclitus

clock-img

23.07.2012, 13:52

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Ај добар ден и од мене, како сте ?
Тања наздравје одмор.Натушке фрли од цедевитата навака и јас сакам , решив сега малку да бидам на витамини user posted image .
Неи вчера до Охрид бевме, ама наместо да се одморам се изморов,М цело време сакаше во вода, не преспа ич цеееел ден, ме полуде скроз.Прв пат и мене ми се здосади на плажа па заминавме да шетаме низ Охрид барем в количка поседа малку додека не посака сам да ја туркал.Абе скроз е збеснат.Се надевам сега ке се смири , баба му почна на работа вака сите дома му одеа по кеф и збесна.
И тука е свежо денес, дувка ветер и се дише, а вчера се изнаврнало.

clock-img

23.07.2012, 14:19

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Здраво-живо жени, како сте ми? Арни, одморени, натокмени? user posted image user posted image Леле Пепелашка ние вчера со мажле тоа си правевме муабет како ќе го прогураме одморов годинава оти и ова нашево не седнува на газот ни 2 минути. Едно шетање до парк од два саати и ние душа немаме од трчање по него, па можам да замислам што ќе прави по плажи и слично..хе,хе. Ај барем ќе ослабам некое килце трчајќи по него.

clock-img

23.07.2012, 14:36

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Ке се снајдите user posted image .
Минатиот пат кога беме седевме подалеку од брегот и не ја гледаше водата не бараше , а сега бевме одма до езеро и пискаше да се капел, големиот user posted image
Ке се излаже ајде , ние се лажевме со камчињата,си носевме трактор и го товаравме , мирен ооколу 10 минутиuser posted image

Последни статии

article-img