cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Плажа

clock-img

23.07.2012, 15:13

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Дечки здраво...имам многу убава вест М почна да лази на кревет!
Почна да се превртува од грб на стомак пред едно 10 дена, па почна да се бутка со нозете пред неколку дена, и денес конечно го крена газот и се бутна со нозете и почна да лази...не многу онака едно 10 цм отиде напред ама почеток е и тоа нели?user posted image
Најсмешно е што не може уште да седи сама без потпора, си паѓа на страна обавезно, она се труди ама си паѓа.....а сега од нигде никаде почнува да лази...хммм чудно малцеuser posted image

clock-img

23.07.2012, 20:30

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања РР

Фала Натушка. Бев јас во Виена накратко па кога се вратив со мм и Јана бевме кај нашиот јужен сосед. user posted image
Одмор ко одмор, одиш да си ги фрлиш парите за штетните УВ зраци да ти ја горат кожата. Му кажав на мм дека ова е последен одмор од таков тип. Јас не сум човек кој може да лежи по цел дена и да се пече. Уште третиот ден ми стана досадно.user posted image

Инаку дај малку од таа цедевитата, појадокот/ручекот бајаги солен ми се погоди.

Тања, душо моја, кај си ти??? user posted image Ми недостигаш на РР-јава. user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

23.07.2012, 23:46

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Еве сум Виктори. Конечно назад. И ти ми недостигаше менеuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

24.07.2012, 12:01

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Aбе никој по сабајле?? а мор кај сте??? ц ц ц се воркохолици?? user posted image нити кафе нити доручече..шо домаќинки ќе бевме..
ајде од мене еве малку овошје, благце и кафе...кој што сака..

user posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил Andriance -- 24.7.2012 12:09:43 >

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

24.07.2012, 12:28

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Леле тортава....ми иде да загњурам со глава во неаuser posted image

clock-img

24.07.2012, 12:37

clock-img

Annet

pencil-img

2404

dobro utro i od mene dragi moi, jas neznam dali da se falam ili ne ama mojava kerkicka pocna sama da odi po 2-3 metra bez pomos,dali e prooduvanje ili ne? uff mislam deka za edna nedela ke bide.ama tesko nas,saka sam po ulica mi se ispusta od raka,lelee majki sega mi e najtesko,isusena sum hahahha,ama se ispozaliv,ama ovaa cokoladnava torta me nastrvi;-)))))

clock-img

24.07.2012, 14:05

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Ајде анет постапалчиња да направиш.user posted image за Ива ке си се пушти за недела.
Ние сме се рашетале со Л уште по сабајле на пазар а ништо не испазарував,битно кафето го испив.

Инаку ај и јас да се пофалам,вака сега се селиме во Ск и то.user posted image Ке бидам по активна со собиранкиве не за друго.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

24.07.2012, 14:10

clock-img

Fiao

pencil-img

771

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Дечки здраво...имам многу убава вест М почна да лази на кревет!
Почна да се превртува од грб на стомак пред едно 10 дена, па почна да се бутка со нозете пред неколку дена, и денес конечно го крена газот и се бутна со нозете и почна да лази...не многу онака едно 10 цм отиде напред ама почеток е и тоа нели?user posted image
Најсмешно е што не може уште да седи сама без потпора, си паѓа на страна обавезно, она се труди ама си паѓа.....а сега од нигде никаде почнува да лази...хммм чудно малцеuser posted image

I nie sme tuka nekade, koga sedi gi pruza racinjata naprad se kreva na kolenca (gazot go kreva) kako za lazenje ama posle si legnuva na mese... uste ne sme prolazile ama mislam deka za 2 nedeli od sea ke go lazime stanov i uzdus i popreku user posted image

clock-img

24.07.2012, 14:20

clock-img

majmunce

pencil-img

257

ако може помош ми треба сајтот на македонска пошта итно!

И кога ти е најтешко не покажувај слабост. Има лоши луѓе кои од рушевините на твојата среќа ќе изградат споменик на нивната победа!

clock-img

24.07.2012, 14:31

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Мајмунче не им работи страницата има само број од таму ако сакаш клик на линков
Пошта

ИЗВОРНА ПОРАКА: majmunce

ако може помош ми треба сајтот на македонска пошта итно!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

24.07.2012, 14:36

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

ај бе и јас да си побарам кој сака да гласа на линков за мене т.е сликата моја
За Лајк!

clock-img

24.07.2012, 15:03

clock-img

Annet

pencil-img

2404

oj oj ajde so sreka neka vi e selidbatakikicke,a ke pravam postapalki kaj da e;-)))
ee subavko i da znaes ti staviv tamu jas like;-)))

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

ај бе и јас да си побарам кој сака да гласа на линков за мене т.е сликата моја
За Лајк!

clock-img

24.07.2012, 16:42

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Ајде анет постапалчиња да направиш.user posted image за Ива ке си се пушти за недела.
Ние сме се рашетале со Л уште по сабајле на пазар а ништо не испазарував,битно кафето го испив.

Инаку ај и јас да се пофалам,вака сега се селиме во Ск и то.user posted image Ке бидам по активна со собиранкиве не за друго.
Ооооо user posted image кикичке се селите во СК- значи ЧАО Загреб или?

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

24.07.2012, 16:59

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Јес Пенелопа чао Загреб,доста му беше user posted image

clock-img

24.07.2012, 17:04

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Јес Пенелопа чао Загреб,доста му беше user posted image

ооо штета мислам за мене за тебе супер. Со среќа нека ви е.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

24.07.2012, 18:03

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

user posted image е да. Леле луѓе сериозно размислувам за да се фарбам плава. Мнг сакам да пробам да видам како ке ми тои,сега пробував на овие виртуелниве програми и бојата на Гвинет(глумицата) нај ми одговара,башка и јас се бендисувам. Сакам да сменам нешто.Ич немефака ум за вакви работи,ми е страв да не се бендисам па после плачки.user posted image

clock-img

24.07.2012, 18:18

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

ако ја офарбаш таа убава коса и ја испогориш ја лично ќе те ишишам ќелава! Да не ти текнало еден прамен да фарбаш а не цела коса, неарна една! Па уште гвинет ја личела, побела од нејзината здравје, евентуално на баба ми. Ц ц ц шо нема да ти текне

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

24.07.2012, 18:26

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

леле кикич стварно ли ќе ни идиш накај ск,баш убаво,може вака повеќе ќе се гледаме,а не еднаш годишноuser posted image
Дај бе кажи на која страна гледаш тоа за косата,и јас се мислам да се фарбам,ама незнам како ич не ми се експериментира
Епа ти може да пробаш плава и онака си бела во лицето,ако не се бендисаш може одма црна ии оп назад црнкаuser posted image

Инаку јас си одмарам на плажава со кафенце,ама неможам да ви ставам не сака сликоматот user posted image

clock-img

24.07.2012, 18:36

clock-img

temjana

pencil-img

1159

јуххуху начекав нет од плажаuser posted image си го еuser posted image задникот денеска на сонце и колената ги изгорев у пм. Демек под чадор се испружи госпожата во кафич и кога станав после 4 часа што да видам мајмун црвенuser posted image Ќе паузирам сега малкуuser posted image ајде бацки сега до вас и се читкамеuser posted image
П.с Кикич радостии сум за селењето а што с еоднесува до фризот мислам немој ни да си помислила плава да станувашuser posted image

clock-img

24.07.2012, 18:40

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

и јас сум повеќе да не се фарбаш,ама ако меракот ти е поголем...,ама сепак нее мн ти е убава косата

clock-img

24.07.2012, 19:06

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

ако ја офарбаш таа убава коса и ја испогориш ја лично ќе те ишишам ќелава! Да не ти текнало еден прамен да фарбаш а не цела коса, неарна една! Па уште гвинет ја личела, побела од нејзината здравје, евентуално на баба ми. Ц ц ц шо нема да ти текне

Потпишувам со две раце, башка Беатрис ќе има помош! Јас ќе те држам, да не преташ додека те шиша. user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

24.07.2012, 21:10

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

ЕЕЕј Кикичка баш убава вест сега ни соопшти! Браво за вас, конечно ќе се гледаме почесто, не дека јас нешто присутна бев во последно време, ама така ме затера, само здравје па ке киснеме кај сакате сега, знаетеuser posted image
Ако се офарбаш плава, косата ко метла ќе ти се направи, тоа од искуство петгодишно ко плавуша ти го кажувам!

Мене сепак памет не ми доаѓа и пак ја шатирав посветла, ама ок е не се оштети многу.

Фиао, ја снимав со телефон само немам доволно добар нет да го постирам видеото ќе се згазиш од смеење....онака плаче и го крева газот па се смее па псе тегне со раце па се бутка со нозе па пак плаче....циркуз без пари!

Анет ајде честито проодување, и цврсто да чекори во животот малата Ива!

Темјанке уште ти ми остана, ракче едно поцрвенето! Се испржи сега кисело млекце мачкај си па попатно и апни си некоја лажичка....и ја така лани од 5 минуто на сонце се спржив ама детево бело ко сиренце искочи хахаха user posted image убав одмор и на тебе!

clock-img

24.07.2012, 22:47

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Туууууууу абее ниедна не рече пробај види т.е освен Гардениеuser posted image
Морее сакам бе неможам веќе што да и правам колку и да паѓа оно имаа за извоз по дома само влакништа ,еднаш векорот дури и ми рече ЛЕЛЕ Л се испошкртала на ламинатот,а јас па уште викам ее каде ,оно тоа да ти било косаuser posted image user posted image Бруки. Ке ја скратам само,ама некогаш ако ми пукне филмот ке се издишам на косата.user posted image

clock-img

24.07.2012, 23:14

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Е многу убаво, чим вака ти паѓа сега, тек ко ќе се офарбаш можеш комотно да извадиш теписи од дома, и онака ќе си имаш по еден у беж боја у секоја соба! Седи си мадро и не се занесувај оти ќе те напраам ко леона у главата,кога ја утнавте! Боља промена здравје

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

25.07.2012, 10:22

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Добро утро,што вака нема никој user posted image ајде јас частан прво кафе
user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Последни статии

article-img