за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Дечки здраво...имам многу убава вест М почна да лази на кревет! Почна да се превртува од грб на стомак пред едно 10 дена, па почна да се бутка со нозете пред неколку дена, и денес конечно го крена газот и се бутна со нозете и почна да лази...не многу онака едно 10 цм отиде напред ама почеток е и тоа нели? Најсмешно е што не може уште да седи сама без потпора, си паѓа на страна обавезно, она се труди ама си паѓа.....а сега од нигде никаде почнува да лази...хммм чудно малце
23.07.2012, 20:30
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања РР
Фала Натушка. Бев јас во Виена накратко па кога се вратив со мм и Јана бевме кај нашиот јужен сосед. Одмор ко одмор, одиш да си ги фрлиш парите за штетните УВ зраци да ти ја горат кожата. Му кажав на мм дека ова е последен одмор од таков тип. Јас не сум човек кој може да лежи по цел дена и да се пече. Уште третиот ден ми стана досадно.
Инаку дај малку од таа цедевитата, појадокот/ручекот бајаги солен ми се погоди.
Тања, душо моја, кај си ти??? Ми недостигаш на РР-јава.
23.07.2012, 23:46
Тања РР
2029
Еве сум Виктори. Конечно назад. И ти ми недостигаше мене
24.07.2012, 12:01
Andriance
2140
Aбе никој по сабајле?? а мор кај сте??? ц ц ц се воркохолици?? нити кафе нити доручече..шо домаќинки ќе бевме.. ајде од мене еве малку овошје, благце и кафе...кој што сака..
< Поракaта ја уредил Andriance -- 24.7.2012 12:09:43 >
24.07.2012, 12:28
Ikana
3780
Леле тортава....ми иде да загњурам со глава во неа
24.07.2012, 12:37
Annet
2404
dobro utro i od mene dragi moi, jas neznam dali da se falam ili ne ama mojava kerkicka pocna sama da odi po 2-3 metra bez pomos,dali e prooduvanje ili ne? uff mislam deka za edna nedela ke bide.ama tesko nas,saka sam po ulica mi se ispusta od raka,lelee majki sega mi e najtesko,isusena sum hahahha,ama se ispozaliv,ama ovaa cokoladnava torta me nastrvi;-)))))
24.07.2012, 14:05
kikicka
4218
Ајде анет постапалчиња да направиш. за Ива ке си се пушти за недела. Ние сме се рашетале со Л уште по сабајле на пазар а ништо не испазарував,битно кафето го испив.
Инаку ај и јас да се пофалам,вака сега се селиме во Ск и то. Ке бидам по активна со собиранкиве не за друго.
24.07.2012, 14:10
Fiao
771
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Дечки здраво...имам многу убава вест М почна да лази на кревет! Почна да се превртува од грб на стомак пред едно 10 дена, па почна да се бутка со нозете пред неколку дена, и денес конечно го крена газот и се бутна со нозете и почна да лази...не многу онака едно 10 цм отиде напред ама почеток е и тоа нели? Најсмешно е што не може уште да седи сама без потпора, си паѓа на страна обавезно, она се труди ама си паѓа.....а сега од нигде никаде почнува да лази...хммм чудно малце
I nie sme tuka nekade, koga sedi gi pruza racinjata naprad se kreva na kolenca (gazot go kreva) kako za lazenje ama posle si legnuva na mese... uste ne sme prolazile ama mislam deka za 2 nedeli od sea ke go lazime stanov i uzdus i popreku
24.07.2012, 14:20
majmunce
257
ако може помош ми треба сајтот на македонска пошта итно!
24.07.2012, 14:31
kikicka
4218
Мајмунче не им работи страницата има само број од таму ако сакаш клик на линков Пошта
ИЗВОРНА ПОРАКА: majmunce
ако може помош ми треба сајтот на македонска пошта итно!
24.07.2012, 14:36
kikicka
4218
ај бе и јас да си побарам кој сака да гласа на линков за мене т.е сликата моја За Лајк!
24.07.2012, 15:03
Annet
2404
oj oj ajde so sreka neka vi e selidbatakikicke,a ke pravam postapalki kaj da e;-))) ee subavko i da znaes ti staviv tamu jas like;-)))
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR
ај бе и јас да си побарам кој сака да гласа на линков за мене т.е сликата моја За Лајк!
24.07.2012, 16:42
penelopa
3419
Ајде анет постапалчиња да направиш. за Ива ке си се пушти за недела. Ние сме се рашетале со Л уште по сабајле на пазар а ништо не испазарував,битно кафето го испив.
Инаку ај и јас да се пофалам,вака сега се селиме во Ск и то. Ке бидам по активна со собиранкиве не за друго. Ооооо кикичке се селите во СК- значи ЧАО Загреб или?
24.07.2012, 16:59
kikicka
4218
Јес Пенелопа чао Загреб,доста му беше
24.07.2012, 17:04
penelopa
3419
Јес Пенелопа чао Загреб,доста му беше
ооо штета мислам за мене за тебе супер. Со среќа нека ви е.
24.07.2012, 18:03
kikicka
4218
е да. Леле луѓе сериозно размислувам за да се фарбам плава. Мнг сакам да пробам да видам како ке ми тои,сега пробував на овие виртуелниве програми и бојата на Гвинет(глумицата) нај ми одговара,башка и јас се бендисувам. Сакам да сменам нешто.Ич немефака ум за вакви работи,ми е страв да не се бендисам па после плачки.
24.07.2012, 18:18
Beatris
3116
ако ја офарбаш таа убава коса и ја испогориш ја лично ќе те ишишам ќелава! Да не ти текнало еден прамен да фарбаш а не цела коса, неарна една! Па уште гвинет ја личела, побела од нејзината здравје, евентуално на баба ми. Ц ц ц шо нема да ти текне
24.07.2012, 18:26
Gardenia
682
леле кикич стварно ли ќе ни идиш накај ск,баш убаво,може вака повеќе ќе се гледаме,а не еднаш годишно Дај бе кажи на која страна гледаш тоа за косата,и јас се мислам да се фарбам,ама незнам како ич не ми се експериментира Епа ти може да пробаш плава и онака си бела во лицето,ако не се бендисаш може одма црна ии оп назад црнка
Инаку јас си одмарам на плажава со кафенце,ама неможам да ви ставам не сака сликоматот
24.07.2012, 18:36
temjana
1159
јуххуху начекав нет од плажа си го е задникот денеска на сонце и колената ги изгорев у пм. Демек под чадор се испружи госпожата во кафич и кога станав после 4 часа што да видам мајмун црвен Ќе паузирам сега малку ајде бацки сега до вас и се читкаме П.с Кикич радостии сум за селењето а што с еоднесува до фризот мислам немој ни да си помислила плава да стануваш
24.07.2012, 18:40
Gardenia
682
и јас сум повеќе да не се фарбаш,ама ако меракот ти е поголем...,ама сепак нее мн ти е убава косата
24.07.2012, 19:06
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
ако ја офарбаш таа убава коса и ја испогориш ја лично ќе те ишишам ќелава! Да не ти текнало еден прамен да фарбаш а не цела коса, неарна една! Па уште гвинет ја личела, побела од нејзината здравје, евентуално на баба ми. Ц ц ц шо нема да ти текне
Потпишувам со две раце, башка Беатрис ќе има помош! Јас ќе те држам, да не преташ додека те шиша.
24.07.2012, 21:10
Ikana
3780
ЕЕЕј Кикичка баш убава вест сега ни соопшти! Браво за вас, конечно ќе се гледаме почесто, не дека јас нешто присутна бев во последно време, ама така ме затера, само здравје па ке киснеме кај сакате сега, знаете Ако се офарбаш плава, косата ко метла ќе ти се направи, тоа од искуство петгодишно ко плавуша ти го кажувам!
Мене сепак памет не ми доаѓа и пак ја шатирав посветла, ама ок е не се оштети многу.
Фиао, ја снимав со телефон само немам доволно добар нет да го постирам видеото ќе се згазиш од смеење....онака плаче и го крева газот па се смее па псе тегне со раце па се бутка со нозе па пак плаче....циркуз без пари!
Анет ајде честито проодување, и цврсто да чекори во животот малата Ива!
Темјанке уште ти ми остана, ракче едно поцрвенето! Се испржи сега кисело млекце мачкај си па попатно и апни си некоја лажичка....и ја така лани од 5 минуто на сонце се спржив ама детево бело ко сиренце искочи хахаха убав одмор и на тебе!
24.07.2012, 22:47
kikicka
4218
Туууууууу абее ниедна не рече пробај види т.е освен Гардение Морее сакам бе неможам веќе што да и правам колку и да паѓа оно имаа за извоз по дома само влакништа ,еднаш векорот дури и ми рече ЛЕЛЕ Л се испошкртала на ламинатот,а јас па уште викам ее каде ,оно тоа да ти било коса Бруки. Ке ја скратам само,ама некогаш ако ми пукне филмот ке се издишам на косата.
24.07.2012, 23:14
Beatris
3116
Е многу убаво, чим вака ти паѓа сега, тек ко ќе се офарбаш можеш комотно да извадиш теписи од дома, и онака ќе си имаш по еден у беж боја у секоја соба! Седи си мадро и не се занесувај оти ќе те напраам ко леона у главата,кога ја утнавте! Боља промена здравје
25.07.2012, 10:22
Melanija RR
7052
Добро утро,што вака нема никој ајде јас частан прво кафе
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни