cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Плажа

clock-img

27.07.2012, 15:35

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Ај да ве освежам малце, повелеле user posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

27.07.2012, 16:10

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Тоууууууу Луции и пикчр нов имаш сега аааааааааааа...туку лубеницава ако е од фрижидер јас одбивам user posted image дека не јадам ладно овошје.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

27.07.2012, 19:11

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Добар ден жени!!!! Како сте?
Ние сега се вративме од Дојран!!! Како сме си поминале....пензионерски!!! Прав одмор!!! Сега почнува мојата мака - распакување и средување!!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

27.07.2012, 23:39

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Абе цуркии мои убаи кај сте?? лелел некако слабо не' има? Ние вечерва по дома со мм..се прибравме околу 20 и рековме ќе успиеме бебе и ќе кулираме..абе секој ден 8 саати на посао, после шетање до 12 и ја папсана...сабајлето очи ми се склапаат..гледаме Отварањево..грицки цедевита...петок домче - мераци..

него да се пособеревме да се видевме на кафенце...на пример во ЗОО??

еве да се освежиме едно цедевитче за нас и оф корс за нашите деци user posted image

user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

28.07.2012, 01:01

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Ај гуд најт жени,јас до сега плескав една торта,ама кората ми скуси па утре ке ја доправамuser posted image Улава работа тоа ти е.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

28.07.2012, 08:52

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Женски добро утро, се наспавте ли? Јас со М. вчера во 9 во кревет, кома до 07ч сабајлеuser posted image Ај кафенце да ставам па побрзајте дур не се оладило зимајте user posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

28.07.2012, 10:25

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Добро утро или добар денuser posted image до овде замириса кафето, јас си го земам тоа во срединаuser posted image
Како сте ми? Празна бе плажава... или сите на егзотични дестинации фативтеuser posted image
само навратив да ве поздравам... многу бавно минува летово бе, или така ми се чини?

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

clock-img

29.07.2012, 15:04

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Девојки, само да ве поздравам на кратко. Овие 4-5 дена ми беа хаос, цело време на работа, дома со госи, вчера мекици правевме, вчера и денес на работа...
Ама утре одам на одмор! Ќе ми фалите следниве десетина дена :)
Се гледаме со Везилка и Пепелашка во Охрид, ако оди некој друг натаму јавете се!

Адиос, амигос!

Live and let live

clock-img

29.07.2012, 15:20

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Абе кај сте денес,еееееејјјјјј

Анамоли најубаво да си се одморитеuser posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 29.7.2012 15:21:03 >

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

29.07.2012, 15:24

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Убаво да си поминете во Ох Рид user posted image
Тукасме Нато невикај. Ние најдовме станчее ама јас ке осам на одмор пак со жени само па така вселување дури после 10 Август.
Ијас вчера со гости дур и леб сум замесила user posted image да си се испофалам де.

clock-img

29.07.2012, 15:33

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Си ју тогаш после 10ти Кикоuser posted image .И јас денес месев ма уствари миксерот месеше деuser posted image ,еве сега печам,пици,панцероти,мх,мх...многу ми се погоди тестото.Оддамна не сум правела пици ама многу ми се направи кејфот денес со мажуле заедно ги правевме,па бебуле нана еве веќе три саати имавме време многу нешта да правимеuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

29.07.2012, 15:46

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

што сте се изнаработиле денес!!!! ала да ви е!!
јас ја легнав Нина, сварив шпагети и сега си седам со кокаколче и смокички пред компјутер. некако топло денес а?
АнаМоли убаво да си поминете во Охрид!!!! user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

29.07.2012, 15:46

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Se docepav do net!!!! Samo da ve pozdravam, nie uste setame navaka nataka, doma pribiranje vo septemvri izgleda hahah! Pozdrav Zenski!

clock-img

29.07.2012, 15:48

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Мацо гледам јас брзо ке ги симнеш ти тие кила што сежалиш во другата тема со помош на Кока Кола и смоки охохооооооооuser posted image user posted image

clock-img

29.07.2012, 15:49

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ќути, треба да добијам деновиве и се нешто ми се јаде. денес само нешто грицкам. ќе почнам пак да кукам и плачам во онаа другана тема....user posted image

clock-img

29.07.2012, 15:50

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Se docepav do net!!!! Samo da ve pozdravam, nie uste setame navaka nataka, doma pribiranje vo septemvri izgleda hahah! Pozdrav Zenski!

а кај сте стационирани сега? како е Марина? Бацка и гушка за убави мајка и ќерка!!!

clock-img

30.07.2012, 13:04

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Женски бе, па кај сте се скриле, ве нема на плажа денес? Јас еве дојдов со сладолед а тие нигде ги нема....ок...тогаш сама ќе си го изедамuser posted image user posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

30.07.2012, 13:11

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Кај сте бе жени, има ли некој што се уште не е стопен? user posted image Ја мислев дека ќе поцркаме викендов ама преживеавме, ова времево жими се не е нормално!!!!!!!!!

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

30.07.2012, 13:12

clock-img

nadica

pencil-img

4381

aha misli si ti deka ne nema za vakva porcija od se se otkazuvam daj edna za mene i eve jas davam kafe
user posted image

< Поракaта ја уредил nadica RR -- 30.7.2012 13:13:48 >

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

30.07.2012, 13:22

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Дајте ваму и за мене user posted image Јас одам на пролепшавање малку по жештиниве плус ке имам нов фриз де user posted image

clock-img

30.07.2012, 13:24

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Исто и јас, ама доле user posted image user posted image user posted image Шо би се рекло сега идам на депилација, ако не ми отпаднат влакнава од жешкото додека стигнам таму user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

30.07.2012, 19:25

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Жени да не се растопивте на топлово?!?! Ние затворени дома, пуштена клима, пуштени цртани за детето да седи мирно, а мама да си игра игрици и да одмара.user posted image

clock-img

30.07.2012, 23:24

clock-img

Fiao

pencil-img

771

Mothers & mothers to be! user posted image
Znam deka edvaj se ladite na zeskovo, ama jas so zadovolstvo naminav tuka da ve pozdravam i da vi kazam deka utre imame namera, zdravje boze, da se banjame vo morenceee! user posted image
Vi posakuvam sto poskoro tuka da zavrne, da razladi iako toa mislam deka e tesko verojatno i ubav pomin na RR. Nemoj da praite mnogu sobiranki u narednite 10 dena dodeka ne nema mene i Angelinka baRelinka - PAPA *

clock-img

31.07.2012, 01:28

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Кај сте бе жени, никој нема на ноќно капење а? user posted image user posted image user posted image user posted image Јас сум на одмор затоа сум будна ова време иначе ќе хркав одамна, хе,хе..Само да ве поздравам оти преку ден ова ѕверчево една минута не ме остава.

clock-img

31.07.2012, 08:09

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Dobro utro devojki
Nie sinojka se vrativme od odmor, eh da mozev uste nekolku dena da ostanam

Биди тоа што си

Последни статии

article-img