за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Тоууууууу Луции и пикчр нов имаш сега аааааааааааа...туку лубеницава ако е од фрижидер јас одбивам дека не јадам ладно овошје.
27.07.2012, 19:11
Maca25
7558
Добар ден жени!!!! Како сте? Ние сега се вративме од Дојран!!! Како сме си поминале....пензионерски!!! Прав одмор!!! Сега почнува мојата мака - распакување и средување!!!
27.07.2012, 23:39
Andriance
2140
Абе цуркии мои убаи кај сте?? лелел некако слабо не' има? Ние вечерва по дома со мм..се прибравме околу 20 и рековме ќе успиеме бебе и ќе кулираме..абе секој ден 8 саати на посао, после шетање до 12 и ја папсана...сабајлето очи ми се склапаат..гледаме Отварањево..грицки цедевита...петок домче - мераци..
него да се пособеревме да се видевме на кафенце...на пример во ЗОО??
еве да се освежиме едно цедевитче за нас и оф корс за нашите деци
28.07.2012, 01:01
kikicka
4218
Ај гуд најт жени,јас до сега плескав една торта,ама кората ми скуси па утре ке ја доправам Улава работа тоа ти е.
28.07.2012, 08:52
Luci
2250
Женски добро утро, се наспавте ли? Јас со М. вчера во 9 во кревет, кома до 07ч сабајле Ај кафенце да ставам па побрзајте дур не се оладило зимајте
28.07.2012, 10:25
Calypso
1386
Добро утро или добар ден до овде замириса кафето, јас си го земам тоа во средина Како сте ми? Празна бе плажава... или сите на егзотични дестинации фативте само навратив да ве поздравам... многу бавно минува летово бе, или така ми се чини?
29.07.2012, 15:04
AnnaMolly RR
6409
Девојки, само да ве поздравам на кратко. Овие 4-5 дена ми беа хаос, цело време на работа, дома со госи, вчера мекици правевме, вчера и денес на работа... Ама утре одам на одмор! Ќе ми фалите следниве десетина дена :) Се гледаме со Везилка и Пепелашка во Охрид, ако оди некој друг натаму јавете се!
Адиос, амигос!
29.07.2012, 15:20
Natuska85
3613
Абе кај сте денес,еееееејјјјјј
Анамоли најубаво да си се одморите
< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 29.7.2012 15:21:03 >
29.07.2012, 15:24
kikicka
4218
Убаво да си поминете во Ох Рид Тукасме Нато невикај. Ние најдовме станчее ама јас ке осам на одмор пак со жени само па така вселување дури после 10 Август. Ијас вчера со гости дур и леб сум замесила да си се испофалам де.
29.07.2012, 15:33
Natuska85
3613
Си ју тогаш после 10ти Кико .И јас денес месев ма уствари миксерот месеше де ,еве сега печам,пици,панцероти,мх,мх...многу ми се погоди тестото.Оддамна не сум правела пици ама многу ми се направи кејфот денес со мажуле заедно ги правевме,па бебуле нана еве веќе три саати имавме време многу нешта да правиме
29.07.2012, 15:46
Maca25
7558
што сте се изнаработиле денес!!!! ала да ви е!! јас ја легнав Нина, сварив шпагети и сега си седам со кокаколче и смокички пред компјутер. некако топло денес а? АнаМоли убаво да си поминете во Охрид!!!!
29.07.2012, 15:46
Ikana
3780
Se docepav do net!!!! Samo da ve pozdravam, nie uste setame navaka nataka, doma pribiranje vo septemvri izgleda hahah! Pozdrav Zenski!
29.07.2012, 15:48
kikicka
4218
Мацо гледам јас брзо ке ги симнеш ти тие кила што сежалиш во другата тема со помош на Кока Кола и смоки охохоооооооо
29.07.2012, 15:49
Maca25
7558
ќути, треба да добијам деновиве и се нешто ми се јаде. денес само нешто грицкам. ќе почнам пак да кукам и плачам во онаа другана тема....
29.07.2012, 15:50
Maca25
7558
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Se docepav do net!!!! Samo da ve pozdravam, nie uste setame navaka nataka, doma pribiranje vo septemvri izgleda hahah! Pozdrav Zenski!
а кај сте стационирани сега? како е Марина? Бацка и гушка за убави мајка и ќерка!!!
30.07.2012, 13:04
Luci
2250
Женски бе, па кај сте се скриле, ве нема на плажа денес? Јас еве дојдов со сладолед а тие нигде ги нема....ок...тогаш сама ќе си го изедам
30.07.2012, 13:11
Beatris
3116
Кај сте бе жени, има ли некој што се уште не е стопен? Ја мислев дека ќе поцркаме викендов ама преживеавме, ова времево жими се не е нормално!!!!!!!!!
30.07.2012, 13:12
nadica
4381
aha misli si ti deka ne nema za vakva porcija od se se otkazuvam daj edna za mene i eve jas davam kafe
< Поракaта ја уредил nadica RR -- 30.7.2012 13:13:48 >
30.07.2012, 13:22
kikicka
4218
Дајте ваму и за мене Јас одам на пролепшавање малку по жештиниве плус ке имам нов фриз де
30.07.2012, 13:24
Beatris
3116
Исто и јас, ама доле Шо би се рекло сега идам на депилација, ако не ми отпаднат влакнава од жешкото додека стигнам таму
30.07.2012, 19:25
Maca25
7558
Жени да не се растопивте на топлово?!?! Ние затворени дома, пуштена клима, пуштени цртани за детето да седи мирно, а мама да си игра игрици и да одмара.
30.07.2012, 23:24
Fiao
771
Mothers & mothers to be! Znam deka edvaj se ladite na zeskovo, ama jas so zadovolstvo naminav tuka da ve pozdravam i da vi kazam deka utre imame namera, zdravje boze, da se banjame vo morenceee! Vi posakuvam sto poskoro tuka da zavrne, da razladi iako toa mislam deka e tesko verojatno i ubav pomin na RR. Nemoj da praite mnogu sobiranki u narednite 10 dena dodeka ne nema mene i Angelinka baRelinka - PAPA *
31.07.2012, 01:28
vezilka RR
4931
Кај сте бе жени, никој нема на ноќно капење а? Јас сум на одмор затоа сум будна ова време иначе ќе хркав одамна, хе,хе..Само да ве поздравам оти преку ден ова ѕверчево една минута не ме остава.
31.07.2012, 08:09
arh_diz
7198
Dobro utro devojki Nie sinojka se vrativme od odmor, eh da mozev uste nekolku dena da ostanam