cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Плажа

clock-img

31.07.2012, 09:26

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Добро утро и од мене! И ние вчера се вративме од одмор, сега седнувам да исчитам се што сум испуштила.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

31.07.2012, 10:22

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

На здравје одморче Фели,адх_диз..како поминавте,кај бевтЕ?Јас еве дремуцкам на работа,да ставам по едно коктелче ама овошно само вака по сабајлечи да се освежимеuser posted image

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

31.07.2012, 10:37

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Ајде и јас да ве поздравам. На работа турбо, хаос невиден. кафе уште не сум пиела, да начекам едно пола саат да му ја здувнам надвор да пијам.
Кај да се шета бре викендов или бар празников? дајте некоја идеја?

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

31.07.2012, 10:46

clock-img

vanessa30

pencil-img

663

I kaj mene haos na rab, site po odmori, i rabotata za drugite treba da ja zavrsis, zatoa vi nemam pisano, ama ve citkamuser posted image . Jas pak ne koristam pauza za da si otidam doma kaj cuceto 1.5 cas porano. Inaku jas si spoiv 2 avgust so vikend, pa ke setneme do Bt, moze ke odime vo Krusevo vo vikendicata, mada ne mi se pravi kef oti ke bide mnogu guzva.

clock-img

31.07.2012, 13:41

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

zdravo devojki kako ste deneskauser posted image gledam Natuska se pogrizila za nas pa pocastila koktelcinja mmmmmm kakvo osvezuvanje tuka na plazavauser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

31.07.2012, 14:50

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Женски јас само што се вратив од најневеројатна масажа, мислев дека лебдам и не знам како стигнав до работа по жешково. Како замаена одев, после ваква работа се легнува да се спие, а не да се враќа човек на работа user posted image Али боље и вака него никако

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

01.08.2012, 14:41

clock-img

Annet

pencil-img

2404

Zenicki Nie proodevme;-)))))
Ovde malku Grmi izgleda ke se osvezime naskoro;-)))) ajde poplivkajte vo ezercevo uste malkucka;-))))
bi sakala da stavam slika ama poradi problemot so slikomat nemozam a nemam vreme da sedam mnogu ocite mi se 16ki,za da vidam od druga strana ama vetuvam deka ke stavam slika i ke ve pocastam postapalki za Iva;-))

clock-img

01.08.2012, 15:34

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Еве ме и мене, тепаме последни денови од одмор, некако досадно веќе ми стана, 4 недели скоро станаа....Башка со интернет ми е хаос, некогаш фаќам, некогаш не, и само се нервирам :р

Скопје уште е топло? Леле кога ќе се вратам ме чека еден тон работа, од домашни обврски па до административни работи, ама ајде ќе помине и тоа.
Поздрав до сите!

clock-img

02.08.2012, 10:18

clock-img

nadica

pencil-img

4381

more more spanki user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

ajde povelete

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

02.08.2012, 12:20

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Еве и јас да се пријавам на рецепцијаuser posted image , вчера си дојдовме од онаков баш одмор кај што ништо не правиш освен што се излежаваш по цееееллл ден и се ладиш во водаuser posted image И на враќање нормално икеа се посети и за госпожата неродена сите пари што ни останаа ги дадовме за буквално глуповштини, ама паметот ми е цел ден од вчера во икеа аххх што работи ми останаа некупениuser posted image

clock-img

02.08.2012, 20:24

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Што праите женииии???

Кафица-мафица коа ќе пиеме?
Фиао кај најде на одмор да иде сите коа се вратија, сеа треба да ја чекаме за кафе user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

02.08.2012, 20:39

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ај да се договриме некоја вечер да се видиме...ама без деца ( кој може)...на раат да се изнамуабетиме.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

02.08.2012, 20:46

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Jas sum pola   pat za Moskva user posted image
Kaj sveki sum na gosti nemozam na kafica , bas mi e krivo sto ne ve vidov

Биди тоа што си

clock-img

02.08.2012, 20:56

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ее арх диз и мене ми е криво што не се видовме оваа година.
јас сум секој ден убиена, што од работа, што од топлово...не можам да си дојам при себе. сега се одмарам малце, Н. кај баба со мм, јас пред компјутер во бањарка и кафица....милина.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

02.08.2012, 20:59

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

лелееее срцево ми застана...таман решив да пијам чаша кока кола и шишево за малце ќе ми експлодираше во фаца...од притисокот само што го допрев капачето ми летна во воздух user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.08.2012, 10:08

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Добар ден жени како стееее, одмарате а.
Јас деновиве капнав од шетање, дека се жалев оти многу седам домаuser posted image сега само по гости, ваму таму,Еднаш и до Охрид.Не можам да се соземам се ме боли, плус М ептен ме исрпува, кај ја наоѓа онаа енергија не ми е јасноuser posted image .
Ги бројам деновите да земе мм одмор па да се селиме,ке има частење,
ај кој е за кафица

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

03.08.2012, 10:13

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Blazesi ti pepelaska,nie ne sme mrdnale od skopjevo zalno i tazno i zesko,site denes spoija samo nie ko mrdnati sedime na rabota,me bie nekoja nervoza,plata uste nema,ebati zivototo koga cekas se od plata..ajde ke pijam kafe ako nisto drugo

clock-img

03.08.2012, 14:10

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

user posted image
Eve go kafeto devojki,i mene mi treba,i jas go pominav pola leto vo Skopjeuser posted image ushe eden mesec i treba da se pribereme i posvetime na obvrskite a nie aber nemame kako ke go pomineme avgustov....

clock-img

03.08.2012, 15:31

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

И јас сум за кафе ,почнав пак попладне да преспивам ако сум покасно на работа уф само ми се спие.
Што оти бевме на одмор пред месец и кусур кога цело лето во Скопје кој ќе чека догодина за шетање,ех да си имавме поблиску негде да одиме ама ние и двајцата пусти скопјанчиња user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

03.08.2012, 18:21

clock-img

temjana

pencil-img

1159

девојки ајде малку помош се разбира доколку на некој му се десило оваuser posted image Под мишката ми излегоа две топчиња што ужасно многу ме болат и не можам да си ја помрднам ракатаuser posted image Ова од пред некој час го приметив ама со секој изминат час се повеќе и повеќе ме боли. Додека бевме на одмор под другата мишка исто така ми се појави ама тоа беше изгледа од комарец каснато бидејки како убод да се гледаше а и не беше внатрешно. Овие се баш топченца и од внатре се. Најверојатно се работи за некоја млечна жлезда па ме интересира дали на некоја од вас и се појавило такво нешто во текот на бременоста. Добро е тоа што боли па нема место за паника од недај боже лоша болест, но сепак многу боли и ме ограничува во движењата, а ко за беља сама сум дома мм е на пат утре се враќа сестра ми вечер оди на одмор, моите не се во Скопје ниту пак свекор ми и свекрва ми се тука, и сите блиски пријатели ми се по одмориuser posted image Аххх а сакав чиз кејк да правам ми се јаде нешто убаво блашкоuser posted image

clock-img

03.08.2012, 20:01

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Темјана, не верувам дека се млечни канали, поверојатно ми е дека имаш некоја запушена лојна жлезда, особено ако ти е во делот со влакненца. Често се јавува од бричот, како воспаление. Ако е топло, отечено и црвено, најверојатно ќе треба антибиотик, ама бидејќи си бремена, да одиш на лекар, може локално да ти ги третираат, да не мора да пиеш антибиотици.

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

clock-img

03.08.2012, 20:52

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Да најверојатно е нешто такво иако кај мене не се ниту црвени ниту потечени туку баш се две како топчиња. Секако во понеделник ќе одам на лекар па ваљда ќе ми дадат нешто, ме боли многу не за друго ама навистина не можам да ја помрднам ракатаuser posted image

clock-img

03.08.2012, 21:06

clock-img

Mammi

pencil-img

110

Сегашни и идни мамички, јас да ве поздравам, конечно да најдам време да седнам и да ве читнам. Гости имавме неделава и цело време средување, шетање, време да се искористи иако вчера ваму не зезна и ни заврна и малку ни поремети план. Како сте ми вие? Јас се забележав ама и мм ми вика за 4-5 дена мешко бааги ми порастел. Се осеќам тек сега како топ. Скоро се ме збираше, ама 8миов месец си го прави своето. Одвај чекам да го видам бебуш за нецели 2 недели последно 3д пред пороѓај и полека да се до спремиме. Се ми се чини дека уште толку многу да се направи, и да ги убедам мајка ми и татко ми да фатат авион за на вака и да земат одмор да здивнат дека ги гледам исцрпени.

clock-img

03.08.2012, 22:28

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Мамми бе, кога стигна до осми месец? бреее како лета времето!
јас се освестувам, спиев до пред малце, па сега го ставив детето да си се бања па пак да си легнеме. user posted image

clock-img

03.08.2012, 22:33

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

Да најверојатно е нешто такво иако кај мене не се ниту црвени ниту потечени туку баш се две како топчиња. Секако во понеделник ќе одам на лекар па ваљда ќе ми дадат нешто, ме боли многу не за друго ама навистина не можам да ја помрднам ракатаuser posted image

темјана, мене ос бричење знаат да ми се направат такви топчиња, па кога ќе се смири кожата се повлекуваат. али стварно боли, уствари мене повеќе како да ме пече, и не можам да ја спуштам и кревам убаво раката.
Него мене во последно време пред да добијам ме боли едната града и тоа се на исто место. Не знам од што?!?!?

Последни статии

article-img