за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Добро утро и од мене! И ние вчера се вративме од одмор, сега седнувам да исчитам се што сум испуштила.
31.07.2012, 10:22
Natuska85
3613
На здравје одморче Фели,адх_диз..како поминавте,кај бевтЕ?Јас еве дремуцкам на работа,да ставам по едно коктелче ама овошно само вака по сабајлечи да се освежиме
31.07.2012, 10:37
Andriance
2140
Ајде и јас да ве поздравам. На работа турбо, хаос невиден. кафе уште не сум пиела, да начекам едно пола саат да му ја здувнам надвор да пијам. Кај да се шета бре викендов или бар празников? дајте некоја идеја?
31.07.2012, 10:46
vanessa30
663
I kaj mene haos na rab, site po odmori, i rabotata za drugite treba da ja zavrsis, zatoa vi nemam pisano, ama ve citkam . Jas pak ne koristam pauza za da si otidam doma kaj cuceto 1.5 cas porano. Inaku jas si spoiv 2 avgust so vikend, pa ke setneme do Bt, moze ke odime vo Krusevo vo vikendicata, mada ne mi se pravi kef oti ke bide mnogu guzva.
31.07.2012, 13:41
Bogdancanka
5422
zdravo devojki kako ste deneska gledam Natuska se pogrizila za nas pa pocastila koktelcinja mmmmmm kakvo osvezuvanje tuka na plazava
31.07.2012, 14:50
Beatris
3116
Женски јас само што се вратив од најневеројатна масажа, мислев дека лебдам и не знам како стигнав до работа по жешково. Како замаена одев, после ваква работа се легнува да се спие, а не да се враќа човек на работа Али боље и вака него никако
01.08.2012, 14:41
Annet
2404
Zenicki Nie proodevme;-))))) Ovde malku Grmi izgleda ke se osvezime naskoro;-)))) ajde poplivkajte vo ezercevo uste malkucka;-)))) bi sakala da stavam slika ama poradi problemot so slikomat nemozam a nemam vreme da sedam mnogu ocite mi se 16ki,za da vidam od druga strana ama vetuvam deka ke stavam slika i ke ve pocastam postapalki za Iva;-))
01.08.2012, 15:34
Ikana
3780
Еве ме и мене, тепаме последни денови од одмор, некако досадно веќе ми стана, 4 недели скоро станаа....Башка со интернет ми е хаос, некогаш фаќам, некогаш не, и само се нервирам :р
Скопје уште е топло? Леле кога ќе се вратам ме чека еден тон работа, од домашни обврски па до административни работи, ама ајде ќе помине и тоа. Поздрав до сите!
02.08.2012, 10:18
nadica
4381
more more spanki
ajde povelete
02.08.2012, 12:20
temjana
1159
Еве и јас да се пријавам на рецепција , вчера си дојдовме од онаков баш одмор кај што ништо не правиш освен што се излежаваш по цееееллл ден и се ладиш во вода И на враќање нормално икеа се посети и за госпожата неродена сите пари што ни останаа ги дадовме за буквално глуповштини, ама паметот ми е цел ден од вчера во икеа аххх што работи ми останаа некупени
02.08.2012, 20:24
Viktori
5329
Што праите женииии???
Кафица-мафица коа ќе пиеме? Фиао кај најде на одмор да иде сите коа се вратија, сеа треба да ја чекаме за кафе
02.08.2012, 20:39
Maca25
7558
Ај да се договриме некоја вечер да се видиме...ама без деца ( кој може)...на раат да се изнамуабетиме.
02.08.2012, 20:46
arh_diz
7198
Jas sum pola pat za Moskva Kaj sveki sum na gosti nemozam na kafica , bas mi e krivo sto ne ve vidov
02.08.2012, 20:56
Maca25
7558
ее арх диз и мене ми е криво што не се видовме оваа година. јас сум секој ден убиена, што од работа, што од топлово...не можам да си дојам при себе. сега се одмарам малце, Н. кај баба со мм, јас пред компјутер во бањарка и кафица....милина.
02.08.2012, 20:59
Maca25
7558
лелееее срцево ми застана...таман решив да пијам чаша кока кола и шишево за малце ќе ми експлодираше во фаца...од притисокот само што го допрев капачето ми летна во воздух
03.08.2012, 10:08
Pepelaska *
3820
Добар ден жени како стееее, одмарате а. Јас деновиве капнав од шетање, дека се жалев оти многу седам дома сега само по гости, ваму таму,Еднаш и до Охрид.Не можам да се соземам се ме боли, плус М ептен ме исрпува, кај ја наоѓа онаа енергија не ми е јасно . Ги бројам деновите да земе мм одмор па да се селиме,ке има частење, ај кој е за кафица
03.08.2012, 10:13
Mihaela 2010
4230
Blazesi ti pepelaska,nie ne sme mrdnale od skopjevo zalno i tazno i zesko,site denes spoija samo nie ko mrdnati sedime na rabota,me bie nekoja nervoza,plata uste nema,ebati zivototo koga cekas se od plata..ajde ke pijam kafe ako nisto drugo
03.08.2012, 14:10
Tanjat7880
1256
Eve go kafeto devojki,i mene mi treba,i jas go pominav pola leto vo Skopje ushe eden mesec i treba da se pribereme i posvetime na obvrskite a nie aber nemame kako ke go pomineme avgustov....
03.08.2012, 15:31
Melanija RR
7052
И јас сум за кафе ,почнав пак попладне да преспивам ако сум покасно на работа уф само ми се спие. Што оти бевме на одмор пред месец и кусур кога цело лето во Скопје кој ќе чека догодина за шетање,ех да си имавме поблиску негде да одиме ама ние и двајцата пусти скопјанчиња
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
03.08.2012, 18:21
temjana
1159
девојки ајде малку помош се разбира доколку на некој му се десило ова Под мишката ми излегоа две топчиња што ужасно многу ме болат и не можам да си ја помрднам раката Ова од пред некој час го приметив ама со секој изминат час се повеќе и повеќе ме боли. Додека бевме на одмор под другата мишка исто така ми се појави ама тоа беше изгледа од комарец каснато бидејки како убод да се гледаше а и не беше внатрешно. Овие се баш топченца и од внатре се. Најверојатно се работи за некоја млечна жлезда па ме интересира дали на некоја од вас и се појавило такво нешто во текот на бременоста. Добро е тоа што боли па нема место за паника од недај боже лоша болест, но сепак многу боли и ме ограничува во движењата, а ко за беља сама сум дома мм е на пат утре се враќа сестра ми вечер оди на одмор, моите не се во Скопје ниту пак свекор ми и свекрва ми се тука, и сите блиски пријатели ми се по одмори Аххх а сакав чиз кејк да правам ми се јаде нешто убаво блашко
03.08.2012, 20:01
Calypso
1386
Темјана, не верувам дека се млечни канали, поверојатно ми е дека имаш некоја запушена лојна жлезда, особено ако ти е во делот со влакненца. Често се јавува од бричот, како воспаление. Ако е топло, отечено и црвено, најверојатно ќе треба антибиотик, ама бидејќи си бремена, да одиш на лекар, може локално да ти ги третираат, да не мора да пиеш антибиотици.
03.08.2012, 20:52
temjana
1159
Да најверојатно е нешто такво иако кај мене не се ниту црвени ниту потечени туку баш се две како топчиња. Секако во понеделник ќе одам на лекар па ваљда ќе ми дадат нешто, ме боли многу не за друго ама навистина не можам да ја помрднам раката
03.08.2012, 21:06
Mammi
110
Сегашни и идни мамички, јас да ве поздравам, конечно да најдам време да седнам и да ве читнам. Гости имавме неделава и цело време средување, шетање, време да се искористи иако вчера ваму не зезна и ни заврна и малку ни поремети план. Како сте ми вие? Јас се забележав ама и мм ми вика за 4-5 дена мешко бааги ми порастел. Се осеќам тек сега како топ. Скоро се ме збираше, ама 8миов месец си го прави своето. Одвај чекам да го видам бебуш за нецели 2 недели последно 3д пред пороѓај и полека да се до спремиме. Се ми се чини дека уште толку многу да се направи, и да ги убедам мајка ми и татко ми да фатат авион за на вака и да земат одмор да здивнат дека ги гледам исцрпени.
03.08.2012, 22:28
Maca25
7558
Мамми бе, кога стигна до осми месец? бреее како лета времето! јас се освестувам, спиев до пред малце, па сега го ставив детето да си се бања па пак да си легнеме.
03.08.2012, 22:33
Maca25
7558
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR
Да најверојатно е нешто такво иако кај мене не се ниту црвени ниту потечени туку баш се две како топчиња. Секако во понеделник ќе одам на лекар па ваљда ќе ми дадат нешто, ме боли многу не за друго ама навистина не можам да ја помрднам раката
темјана, мене ос бричење знаат да ми се направат такви топчиња, па кога ќе се смири кожата се повлекуваат. али стварно боли, уствари мене повеќе како да ме пече, и не можам да ја спуштам и кревам убаво раката. Него мене во последно време пред да добијам ме боли едната града и тоа се на исто место. Не знам од што?!?!?