cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Плажа

clock-img

05.08.2012, 00:08

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Денес никој не дошол на плажа, ајде кој е за ноќно капење

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

05.08.2012, 12:37

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Jas da ve pozdravam, vikendov sme vo Maribor malku da smenime plus tuka malku poprijatno e. Dodeka bebčo i tato spijat mama malku na net pa da ne pijam sama icecoffe eve ke podelam so vas user posted image
user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

05.08.2012, 19:16

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Поздрав девојки!!! Вчера бев на девојачко кај блиска другарка, си поминав лудо и незаборавно. Забавата беше тематска Moulin Rouge, 15 девојки кои сите ја прифатија идејата, а идата невеста појма немаше!! Ја шокиравме ептен!!! Се изнаигравме, се изнавриштевме на танчерот кој ни дојде....лудило!!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

05.08.2012, 20:45

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Женски здраво!
Конечно по 4 недели одмор дома сме! Уф СКопје! Иако е пекол пак си го сакам!
Поздрав на сите!

clock-img

05.08.2012, 22:31

clock-img

maki1

pencil-img

321

Zdravo i od mene,kako ste setkate site a?Jas sum denoviveuser posted image user posted image user posted image ,se osekam kako balon pred da eksplodira ,se mi smeta ,a mislam i na m deka i prenesuvam,ama toa>Baska na se i T krenavme i eve ja kasla nekolku dena i spienjeto navecer e krs ama se nadevam se ke prijde brzo.Pozdrav do site i ubava rabotna nedela.

Pantai Rai

-Heraclitus

clock-img

07.08.2012, 10:18

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Здравоо дундас како сте?јас еве да се пријавам од плажа Л спава па да се посунчам.кисс бидете умни па се гледамее

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

07.08.2012, 10:21

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

Dobro utro!
Se ispovrativte li site od odmori ili uste se tegnete po nekoi plazi? user posted image

Jas od vcera pocnav na rabota i posle 11 meseci se osekam kako apsolutno nisto da ne se promenilo, ko da ne sum rodila i izrasnala dete... nekako so vtorovo navistina se bilo polesno, detevo samo si raste user posted image

Nego mi treba mala konsultacija okolu plakanjeto na zenata sto mi gi cuva decava. Pisav za toa vo temata Bebisiterka. Ve mooooolam otvorete i kazete mi sto mislite, zasto navistina se lomam i ne znam kako da postapam. Fala vi najmnogu.

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

clock-img

07.08.2012, 12:38

clock-img

vanessa30

pencil-img

663

Zdravo, i od mene. Jas na rab, edvaj cekam da otidam na odmor pa da se optegnam na nekoja plaza, aj uste nekoja nedela, koga site ke pocnat vredno da rabotat ja ke si uzivam.
Jammy Mammy mislam deka uste 3 000 MKD ke se dovolni.
Pozz.

clock-img

07.08.2012, 12:49

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Odanma ne sum bila na plzava se nekako nemam vreme
Se pribravme so sin mi doma sega rabota preku glava

Биди тоа што си

clock-img

08.08.2012, 11:49

clock-img

amateuress

pencil-img

253

невести, само да ве информирам дека ќе има протести против поскапувањата на струјата, парното итн.
ако некој сака да бара правда, да се приклучи барем со морална поддршка, има и група на фб.

нема кафе сега, скапа е струјатаuser posted image плус и жешко е. некој ако има плинско нека стави user posted image

clock-img

08.08.2012, 12:15

clock-img

vanessa30

pencil-img

663

Soncevi kolektori mu e majkata site da si stavime, pa EVN da bankrotira.
Ne strizat ko ovci, prvin novi meraci sto sami si gi bazdarat (kadija de kudi kadija te sudi) i odma smetkite povisloki, cenata na strujata samo raste li raste. Sega uste i eftinava tarifa da ni ja skratat, ova nema kraj, a platite zamrznati, sto ne porasnat i tie pa da mozeme smetki povisoki da plakame. One od regulatorna komisija ic ne im veruvam, garant nekoj procent lapkaat pa im odgovara cena na parno povisoka, cena na struja povisoka,cena na benzin povisoka.
Neka im gi namalat platite be vo toplifikacija, vo EVN, neka si skratat od dividendite, pa ke imaat pari da si pokrijat trosoci, ne samo udri po narodot.

clock-img

08.08.2012, 12:42

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

ИЗВОРНА ПОРАКА: vanessa30

Soncevi kolektori mu e majkata site da si stavime, pa EVN da bankrotira.
Ne strizat ko ovci, prvin novi meraci sto sami si gi bazdarat (kadija de kudi kadija te sudi) i odma smetkite povisloki, cenata na strujata samo raste li raste. Sega uste i eftinava tarifa da ni ja skratat, ova nema kraj, a platite zamrznati, sto ne porasnat i tie pa da mozeme smetki povisoki da plakame. One od regulatorna komisija ic ne im veruvam, garant nekoj procent lapkaat pa im odgovara cena na parno povisoka, cena na struja povisoka,cena na benzin povisoka.
Neka im gi namalat platite be vo toplifikacija, vo EVN, neka si skratat od dividendite, pa ke imaat pari da si pokrijat trosoci, ne samo udri po narodot.

Потполно се согласувам!

Добар ден бе женски,како сте,дишете ли на ова топлото,леле поготово ги жалам овие трудничкивеuser posted image
Поздрав и имајте убав ден

clock-img

08.08.2012, 12:57

clock-img

amateuress

pencil-img

253

и јас сум многу за обновливи извори на енергија, колектори итн, ама скапи се за поставување, башка за станбени згради треба согласност од сите станари, значи мишн импосиблuser posted image
уште една идеја има, повик до сите граѓани минимално (само фрижидер на пример) да користат струја од 13 до 16 (кога беше ефтината).
скок на потрошувалката од минимална до многу зголемена и на евн ќе им направи проблем. само за ова да успее треба голем дел од домаќинствата да се уклучат. сепак, јас мислам дека вреди да се проба.
да не останеме само на кукање и пцуење колку да се испразниме, па после пак како попчиња да си ги платиме ненормалните сметки (со кредитна картичка).

clock-img

09.08.2012, 10:53

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Дечки, осеќате ли денес некоја промена во организот поради времево? Јас имам ужасни вртоглавици, не знам дали ми е од диетата, бидејќи каснав утринава, или ми е од ненаспаност, ама главата ќе ми пукне!!! Осеќате вие нешто или до мене е....user posted image

clock-img

09.08.2012, 10:59

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Не да осеќам остајјјјј, ептен ми е мутаво во глава и башка ми се гадиuser posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

09.08.2012, 11:01

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Леле Иканке од вчера не можам да се оправам, ми се лоши па осеќам на моменти како нозете ми стануваат тешки и ладна пот ме обливаuser posted image Ми е страв да станам за да не се онесвестам некаде, изгледа од времето е. Јас за еден час сум на преглед па ќе му ги споменам и овие работи на докторот иако верувам дека е до времето

clock-img

09.08.2012, 11:04

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Уфффф леле си викам до мене е кој ќе се јавува сега по доктори....Значи и вие ги осеќате....Па нездрава е климава, ништо чудно! Темјанче до кај си ти, како оди, како поминавте на одмор? Гушки до тебе и мешето!!! Луци моја и за тебе гушки!!!

clock-img

09.08.2012, 11:09

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Како сте женски, темјана не е страшно тоа и мене ми се случуваше, многу е тешко да си во последни месеци на ова жешко време, ама издржи уште малкуuser posted image .

Јас еве си сварив кафенце, досега низ дома работа, сега ја чекам Анамоли да ми дојде на гости па да се видиме

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

09.08.2012, 11:13

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

Znaci kaj nas doma nesto cudno se slucuva, ne znaev kade da pisam, pa gledam i vie se zalite ovde, pa eve i jas...

Znaci prvo bebeto pred 2-3 dena pocna da ja povraka gustata hrana vednas posle jadenjeto. Bidejki mlekoto ne go povrakase, a i nemase nekoi drugi simptomi si rekovme - ok, mozebi i e toplo, ne i se jade, vaka mlekce i vodicka ja razladuva.
Vcera jas i golemata kerka se isturivme od povrakanje, ona duri se grcese i povrakase penja, vo eden moment duri pomisliv deka sme otrueni so nesto. Zaklucivme deka e od supata so pecurki sto im ja pravev prethodniot den (staviv kremsir koj sto bese podolgo vreme otvoren vo frizider, go iscistiv gorniot sloj i go staviv, ni na kraj pamet da vidam datum ili da go probam pred da go stavam). No, eve mnogu brzo pomina, kerkata od vcera vecerta e kako nova, a jas... pa uste me maci stomakot, no ne e strasno. Ama vcera vecerta nozete epten me bolea, celata muskulatura, koskite, gluzdovite... da ne mozam da zastanam na noze...
Denes eve i mm se zalese na stomak, imase i dijarea, i ne otide na rabota.

E sega site sme vo cudo, zasto nema sansi da e truenje od hrana i site da ne faka razlicen den. Ako e od supata sto ja jadevme zavcera i mm ke legnese uste vcera so nas. Nema sansi da e nekoj stomacen virus zatoa sto toj drzi 2-3-4 dena, nema sansi da pomine za 24 casa. Baska bez nikakvi drugi simptomi...
Pa sega stvano ne znam sto e ova, dali moze od toploto site da povrakame i da imame tecna stolica?! Vo posledno vreme primetiv deka masinata za sadovi nesto ne mi pere ko prethodno, ne plakne ubavo, pa si vikam da ne e detergent nekoj neisplaknat na sadovite, pa koj kako jade se zarazuva... Stvarno ne znam sto e ova...
Nekoe mislenje od iskustvo?

< Поракaта ја уредил Yummy Mammy -- 9.8.2012 11:14:56 >

clock-img

09.08.2012, 11:24

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

M моја ја фати стомачен вирус пред месец дена, баш ти како што опишуваш, мене само една течна столица и толку, ми помина....Инаку симптомите беа повраќање, немаше дијареа, мала температура до 37.5, и ја држеше 2 дена, еден ден беше супер, и пак ја фати уште два дена после тоа и помина. Цревата многу и кркореа, и и давав чај од нане со кафеав шеќер и јаболко ориз и банана, млеко не и давав ако не сакаше да пие.

clock-img

09.08.2012, 11:28

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Ќерка ми од вчера исто има пролив, еднаш дури и повратила додека ја чувала мајка ми. Врти сучи на саат време ќе тртне, и тоа не толку количински и течно, ама сепак е проливче. Не можам да се изначудам од што е, нити јадела нешто сумљиво или расипано, ништо. Откако стана сабајле пак еднаш се искака, и еве до сега ми викаат добра дека е, не кака, весела е. Што може да е и јас сум у збунка

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

09.08.2012, 11:36

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

Uf, znaci sepak moze da e virus a? user posted image  Da ocekuvam i denes ili utre eventualno da se povtori... zasto eve mene uste mi krkorat crevata, kako da imam nekoe vonzemjance vnatre sto kopa tuneli, bas taka gi osekam user posted image

clock-img

09.08.2012, 11:46

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Тоа е тој вирусот, внук ми заврши на инфузија од дехидрација, гледај да пие многу течности, и чај од нане и лесна храна!!! Поминува за 3 или 4 дена не се секирај, јас мислам сите деца го фатија годинава....

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Ќерка ми од вчера исто има пролив, еднаш дури и повратила додека ја чувала мајка ми. Врти сучи на саат време ќе тртне, и тоа не толку количински и течно, ама сепак е проливче. Не можам да се изначудам од што е, нити јадела нешто сумљиво или расипано, ништо. Откако стана сабајле пак еднаш се искака, и еве до сега ми викаат добра дека е, не кака, весела е. Што може да е и јас сум у збунка

clock-img

09.08.2012, 11:53

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Чудно ми е само како го фати, нити со деца била, евентуално ние ако сме и го пренеле. Чајче од нане не сака да смисли, 2 пати вчера и правев - јок, пие од тој на хипп од коморача. Ќе и давам лесна храна деновиве, банана, ориз, двопек, такви работи, некоја течна палента без ништо, и ќе прогураме некако.

Најжално е што газето и е партал, дури накај дудето и е проширено црвенилото, не дава да ја пипнеш, само ја мијам со туш, ама допирање никако, плаче, вришти

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

09.08.2012, 12:09

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

За црвенилото пробај пудра, може да и помогне да не ја боли толку....
Доволно е само некој што имал да ја допрел Беатрисче и толку е...ама поминува не се секирај, само течности и лесна храна, друго нема што...евентуално ако не и престане консултирај се со лекар за некое апченце или нешто.

Последни статии

article-img