за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
истото се случи и кај моето како и кај на икана прво качи температура 37,5 потоа пролив тоа траеше 2дена потоа се смири еден ден и другиот ден само пролив и му помина се на се 4дена не сакаше ништо да јаде ниту цице само сок после тоа ни требаше 2-3дена да се вратиме во нормала со јадењето и спиањето
09.08.2012, 20:49
Џесика
2036
Таков е вирусто, држи ден-два, и јас и Борјан го имавме, Борјан прво повраќаше, па имаше пролив, а јас имав и плус температура 39, и телото така ме болеше, а вирусот држи точно неполни два дена, мислев и јас дека е од храна, ама не било, и мајка ми после мене ја фати...
09.08.2012, 20:51
Џесика
2036
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
Uf, znaci sepak moze da e virus a? Da ocekuvam i denes ili utre eventualno da se povtori... zasto eve mene uste mi krkorat crevata, kako da imam nekoe vonzemjance vnatre sto kopa tuneli, bas taka gi osekam
За ова кркорењево мене до вчера ме виеше и ми се гадеше на отварање фрижидер, дури и се уплашив да не сум трудна (аха од воздухот )
09.08.2012, 23:49
kikicka
4218
Ајде бее сенешто ви се врти ,ве боли само туку кукате. Јадите тоа што треба на ова жешко време ,лесна храна и нема да ве гребат крокодили у стомак.
Инаку Добра ви вечер,јас пола спремна за селидба ,мож и мене ке ме фате ова од скопскиот воздух па ке почнам да кукам.
09.08.2012, 23:54
Ikana
3780
Дојди па ќе видиш Ќе те носиме у 4 поручек на кафе на ул. Македонија
Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
10.08.2012, 00:05
Ikana
3780
И базен ќе имаме, комплименти од градоначалникот Па и класична музика! А па тек порта...ехеее па ово нема ни у Паризу
10.08.2012, 00:12
kikicka
4218
Смешки,бе смешки....туку остај тоа кај нас колку мава ветерр,страхотно е а јас на вакво време се сум сама ич не ми се погодува
10.08.2012, 00:18
Ikana
3780
HAHHAHA мене во последно време, какво и да е времето............ Ќе треба многу јако да баци мојов за да добаци до тука А шо убо ми беше порано стани си, пофали си се на РР, Луци ќе ме позеза малце... сега за шо да се фалам
< Поракaта ја уредил Ikana -- 10.8.2012 0:23:07 >
10.08.2012, 00:22
kikicka
4218
Ај да нанаме,утре белки некој ке стави кафе....а? Да се понадевам некако на сите не им работи сликоматот демек.....(се зезам) Ај гуд најт бичис си ја тумороу!!!
10.08.2012, 00:46
temjana
1159
Абе легнувајте таму после децата ви се криви демек плачеле не ви давале да спиете Ајде гит во кревет
10.08.2012, 11:33
vanessa30
663
Kaj ste be curici??? Nikoj od sabajle nestavil kafence,oskudacija nema pari za kafe, nema pari za struja,se po odmori ste potrosile . Kako ste mi, jas na rabota, samo 3 luge tuka site po odmori, rabota nema nesto mnogu pa si visam na forumov. Abe javna administracija, trojca na rabota, a samo eden raboti (klima uredot) aj sala na moja smetka.
10.08.2012, 11:44
Felly RR
7977
Блазеси ти Ванеса30, ајде еве и кафенце за потполно уживање.
Јас досега средував по дома, па сега да ѕирнам и јас што има.
10.08.2012, 11:54
Gardenia
682
Добаааар дееен ,еве ја Фели највредна со кафето,ме превари таман се решив да ставам И јас така на работа лагано,пола по одмори,странки нема и тие се на одмори,па и таквите како мене без одмор да подишат на раат
10.08.2012, 12:05
Felly RR
7977
Gardenia, па стави и ти, ова тамам за мене и за тебе, Ванеса еве си замина. Сите по одмори, а мене еве денес ми завршува одморот, од понеденик на работа.
10.08.2012, 12:14
Gardenia
682
Еве и за другите
10.08.2012, 13:04
kikicka
4218
Фалаа на кефето,јас гледам од сабајле нема никој ставени кафе и избегав.
10.08.2012, 13:22
vanessa30
663
Ne be tuka sum. se odlogirv, dojde Direktor pa da mi potpisi nekoi dokumenti,I srediv rabotava za denes, aj uste 1.5 saat pa domce, da se guskam so -ko Inaku fala za kafence.
< Поракaта ја уредил vanessa30 -- 10.8.2012 13:23:17 >
10.08.2012, 13:47
Andriance
2140
Ајде женцки да ве испоздравам бе..лелелле од кога нес ум ви пишала тукаа паа..ја дрмнав кафенце сабајле у скала..си се видов со еден стаар колега со кој многу убаво соработувавме, му се издесија 300 работи за на крај да си ја најде работата од соништата..ех што убавко кога ќе чујам така
него..да шеткаме вечер...со Натушка најверојатно ќе идеме во нивното паркче..да ги повозиме батковци на вовче
ако има некојаж натаму желен за дружба и некое кафенце нек пишее
10.08.2012, 14:33
AnnaMolly RR
6409
Добар ден, женски! Еве сум на рапорт. Се вративме вчера од одмор, торбите уште ми стојат во ходник неотпакувани. Тамам се одморивме, пиевме кафе и реков ај да се распакувам, Филип се растури од повраќање од 20 часот синоќа до 4 и пол сабајле не престана да повраќа. Сега е подобар.
Инаку, супер си поминавме на одмор, се видовме со Везилка, на враќање бевме на кафе кај Пепелашка. Филип се изнаигра со Никола на Везилка, со Мартин малку имаше и плачки, не се знаат како со Никола. Ама важно ние се видовме со Пепелашка и со маж и, се одморивме од патот кај нив, и си се вративме во Скопје. Сега ќе испоставам слики ќе не гледате :)
11.08.2012, 00:06
kikicka
4218
Леле ајде уште утре кој е за кафе јас сум баш на плоштад така да каде сакате таму идам
11.08.2012, 00:30
Andriance
2140
Ooooo cuco te trazim za kafe sutra togas hihiih
11.08.2012, 08:09
Maca25
7558
Јас сум на 2 мин. од плоштад, така да кога ќе си слободна одма пиши.
11.08.2012, 20:19
Maca25
7558
Заврна и залади и сите избегавте од плажава!!! Никој нема да ми прави друштво за кафе?
11.08.2012, 20:25
AnnaMolly RR
6409
ЈАС!!!
Го испратив Филип кај моите. Сега ќе одмарам вечерва, па утре се фаќам за чистење. Подов не ми видел правосмукалка 15 дена, а да не зборувам колку прашина има по полиците!
Само што дојдовме од одмор, Филип фати стомачен вирус. Среќа му помина, само 24 часа му траеше. Па сега со баба му и дедо му ќе се чуваат, а јас дома со мм. Изгледа и него го фаќа вирусот, па ќе имам уште едно дете за лечење