за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Тешко тебе Анамоли!! Гледам од сликите на фб дека супер сте си поминале на одмор!! Те чекам кафе во живо некаде околу плоштад, таман Нина и Филип да се изнаиграат а јас и ти да се изнамуабетиме.
11.08.2012, 20:48
AnnaMolly RR
6409
Мацо, слободно дојди кај мене „ќе се дружиме“. Имам една крпа и џогер вишок, со тоа ќе те почастам
А за кафе ту гоу на плоштад додека Нина и Филип трчаат наоколу, расположена во секое време. Туку, ај додека е уште топло да се собереме еднаш во зоолошка или парк или градска плажа. Одамна немало некоја поголема РР дружба.
11.08.2012, 23:31
kikicka
4218
Кое време ке идете на плоштад бе?мм е слободен утре па мож ке одиме до зоо или водно ако сте за ајде со се мужи!
13.08.2012, 09:52
Natuska85
3613
Кај сте бе женииии??????Има некој на плажава или ладничко ви е?Мене нозете ми смрзнаа
13.08.2012, 09:58
Ikana
3780
Е па добро утро и од мене...темава некако слабо активна, залади и одма сите фаќаат патот.....богами јас вчера убаво си ја прошетав бебка, наутро рано, жив човек немаше по улици, па еден шопинг си направивме, милина! Нешто малку почна настинка да ме фаќа ама одма почнав со витамините и ги ублажив симптомите, па еве сега подобра сум
13.08.2012, 12:46
vanessa30
663
Jas zenski po svadbi vikendov, edna u sabotata, edna u nedelata. So bebeusko bevme, nemase na koj da go ostavime da go pricuvaat, ama i on ubavo si pomina, se izumori pa sispeses +1 cas poveke od standardno. Plus na svadba site da go vidat od race na race kako stafetce, (a on u race uziva ), pa im gi pokaza site kerefeki sto gi znae, duri igravme i kazacok so mama zaedno.
< Поракaта ја уредил vanessa30 -- 13.8.2012 12:47:05 >
13.08.2012, 13:55
temjana
1159
Хеј хеј хееееј каде сте тетки рајки Јас на работа дежурна среќа не сум сама со златниот ми колега па ме тинтри кутриот Инаку секој ден се потешко и потешко ми е веќе ми тежи мевот и како мечок се движам, а почнавме да варосуваме по дома и хаос сме цел стан е лом Вчера до пола собата на беболина ја офарбавме денес после работа другата половина бидејки во риги ќе ја правам па ќе се маткам поприлично со тоа ама се фатив на орото Па после шкафовите ќе ги фарбаме сакам да ги направам да изгледаат помалку рустикално што значи дека и со тоа ќе се занимавам подолго време, абе ѓаоло немал попаметна работа и така и јас си направив работа кај шо немаше потреба И на крај ќе ве викнам да видите што сме унаказиле со мм
13.08.2012, 15:45
kikicka
4218
Добар денте! Како сте лепојки? Ние ручнавме па нанавме ,си купивме и креветче ново т.е преносно убаво. Кој е за кафица вечер ???
15.08.2012, 09:26
Luci
2250
Бре бреее све спанки рингерајки Еве јас да Ви ставам кафенце
15.08.2012, 10:03
AnnaMolly RR
6409
ДАВАЈ КАФИЊАТА! Мои се сите, само ако ги допре некој!
15.08.2012, 10:58
Melanija RR
7052
Поздрав и од мене кажувајте како е надвор морам до орифлеим па на работа а ми изгледа топличко
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
15.08.2012, 11:19
kikicka
4218
Добро утроо,надвор кажаа 25степени прегеска за во 10 часот.
16.08.2012, 07:13
ivoni4ka
903
mamicki aj dobro utro od mene pisav i na soodvetnata tema ama kaj poprvo vidite i odgovorete abe mozno li e od zabi da kaci 38,6 sabajlevo vo 6 saato mi kaci tolku i dadov paracetamol 2,5 ml vo 6 45 i merev t imase 38 sega cekam da vidam do 8 saato da vidam sto ke bide ili na lekar ke ja nosam a ne kasla nitu kivnuva nitu proliv ni zapek najnormalno bebevo bese vcera veselo si jade si igra vo 4 casot nokeska ne bese nisto koga stana za mleko i sega bas se cudam sto moze da i bide bidejki prv pat kacuva t duri i od vakcinite ne kaci nekoja kojznae kakva t 37,5 inaku imame 7 meseci i 12 dena. inaku neznam dali e dovolno paracetamol ja dadov dozata sto m ja kaza matcnata koga za koga stavame vakcini
16.08.2012, 08:23
Luci
2250
РР-ки добро утро, како сте? Се прибравте ли од одмори или допрва ќе одите? Ивоничка може од заби да качи Т ама однеси си ја на лекар чисто за да си бидеш раат. За мл на парацетамол види на кутијата пишува, сега не се сеќавам јас тој период колку давав ама ми се чини ова 2,5мл е малце....Не знам, ај да не си играме со вакви работи, најдобро јави се кај матичната или пак на 194(брза помош, јас секогаш си се јавувам кога ми треба и добивам конкретен одговор што ми помага)
16.08.2012, 08:29
Ikana
3780
Ивоничка, не ќе да е од забите толкава температура, има некој вирус закачено. Однеси ја на лекар, и види што ќе ти кажат и обавезно крвна слика со ЦРП, знаеш.
16.08.2012, 09:25
penelopa
3419
Хелоу и од мене, ние се распакуваме бевме во Умаг на 4 дена плус вчера празник кај нас па си споивме. Сега малку да одмориме па уште една тура море од 15 Септември и доста е за годинава Ивоничка и јас исто мислам дека т над 38 сепак значи нешто туѓо во организмот. Најдобро нека ја види доктор. Бај, бај идеме на игралиште малку да потрчаме
16.08.2012, 10:09
Andriance
2140
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Ивоничка, не ќе да е од забите толкава температура, има некој вирус закачено. Однеси ја на лекар, и види што ќе ти кажат и обавезно крвна слика со ЦРП, знаеш.
Ние качивме Т дури 39.2 ос првиот заб..и ЦРП дури 74...така да можно е...ама задолѓително крвна слика и ЦРП иако и тие не се мерило.. Луци...толку е за бебиња....2мл парацетамол
16.08.2012, 11:14
ivoni4ka
903
mamcki eve jas na raport sega ideme od kaj maticnata grlo ne e kaslica isto gradi cisti krvna slika vo red a crp ne ispitav bidejk ne e merilo za infekcija bdeji pr mskuna bolka e pokaceno, maticnata vika mozno e da se zabite nejzin predlog e paracetamol na 4 saata po 2,5 ml ( sum ja pogodila dozata) tusiranje so mlaka voda toa e ako e se vo red samo t ako kacuva e sega ako pocne prolivi i povrakanja togas e stomacen virus da ja odneseme vednas vo vtornik na kontrola a da ona imala slucaevi kade i do bonica so nad 39 t so nfzi i slcno samo poradi zabce. jas iskreno se nadevam deka e vo prasanje zabce inaku fala mnogu zenskiiiiiiiiiiiiiiiii
16.08.2012, 11:16
ivoni4ka
903
lele treba da menam tastatura pola I mi faliiiiiiiiiii
16.08.2012, 12:20
Annet
2404
jas ke ti ja dadam mojata polovina hahahhahahhahaa ,;-)))pozdrav zenski kako ste,odamna ne sum pisala,ama nemam sega mnogu vreme da sedam ,oti trcam po i ceeel denn,se mi ispokrsi hahahaha ajde bidete dobri
ИЗВОРНА ПОРАКА: ivoni4ka
lele treba da menam tastatura pola I mi faliiiiiiiiiii
21.08.2012, 11:12
Calypso
1386
Само да ве поздравам, поминав накратко, се надевам дека сте ми добри. Мм си дојде на две недели, немам поим до кога ќе седи, па максимално го искористуваме периодов. Не ми се пишува тука многу, периодов ми е полн со негативна енергија, не сакам да ја ширам на форумов, ќе се искажам во соодветната тема... поздрав мили мои рингерајки!
22.08.2012, 09:02
Ikana
3780
Значи не можам со агенцијава наша за невработување....еден ден закаснив и пак ме избришаа од евиденција...и ја прашувам службеничката што значи тоа....ми вика ништо, сите права си ги имаш, само не можеш да се пријавиш тука, односно да бидам статистика....па која е поентата тогаш??? Да не зборам што ниеднаш аир од нив не сме виделе....баш поубаво, нема да се малтретирам да чекам ред по шалтери
22.08.2012, 09:29
Gardenia
682
Ај добро утро женчиња,како сте? Икана поентата е тоа што ќе те избришат од статистика и после ќе се прчи владата еве намален е бројот на невработени ,а они уствари си ги бришат од евиденција тие што не се пријавиле на време. Абе се е политика
22.08.2012, 09:52
kikicka
4218
Добро утро! Икана,мене човекот што екај нас воНГ во центарот за вработување ми кажа вака:Тиако сакаш дојди и на последниотдатум од пријавување АМА компјутерот автоматски ке те избрише ,не е до мене проблем еден ден ако закасниш од системот те бришат ,не јас,така да ке си дојдеш барем5 дена порано. Така да нареден пат стави си аларм на календарот во мобилен инема да се замараш со глупости.
Нас ни испадна еден неочекуван план ама за тоа отом потом! Инаку сме добри,Л се преморува овде ептен си спие пу пу,Во Петок терам девојачка ке биде главобоља а нигде аспирина