cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Плажа

clock-img

22.08.2012, 13:35

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Ај добар ден, како сте.Откога не сум си седнала на плажа раат со кафенце, и сега не е раат се вари ручек ама нема врска.
Навака натака, си помина и ова лето бе, ние уште малку почнуваме со спремање за роденден и тоа е ,

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

22.08.2012, 13:45

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Летото си пројде, ама жештиниве никако да пројдат. Аман веќе! Сакам блуза со долги ракави user posted image ..

clock-img

22.08.2012, 15:24

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Абееееее рингерајки...па не сум стигнала да се пофалам ама цуцко мој веќе навелииико одиии...постапалки ќе правиме за роденден 2in 1..како сте ми вие, ние сме навака натака..на работа ука бука...бацкииии

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

22.08.2012, 15:36

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

Летото си пројде, ама жештиниве никако да пројдат. Аман веќе! Сакам блуза со долги ракави user posted image ..

леле везилка немој така кога ќе свирне оној будалиот ветер брррррррр ќе викаме сакаме кратки ракавиuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

22.08.2012, 15:37

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Eee dolgo toplo leto,jas za dva dena idam na godisen odmor,konecno da vi kazam,da se odmoram,i da se relaskiram kolku mozam,pa od 3 ti gradinka...

clock-img

22.08.2012, 15:56

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Абееееее рингерајки...па не сум стигнала да се пофалам ама цуцко мој веќе навелииико одиии...постапалки ќе правиме за роденден 2in 1..како сте ми вие, ние сме навака натака..на работа ука бука...бацкииии

Браво Андреј цел живот сигурно да чекори... Си пораснаа лелеее, кога поминаа месециве, вие и за роденден се спремате веќеuser posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

22.08.2012, 16:17

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Браво За Андреј!!!! Андрианче чекаме постапалки!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.08.2012, 16:28

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Ви реков дека детето веќе оди уште кога го видов!!!! user posted image user posted image user posted image за Андреј(че) (ќе ме убие татко му за ова ЧЕ) user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

22.08.2012, 16:46

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

user posted image Ти реков јас уште минататанедела дека детето прави само чекорчиња ама не е пуштено скрозз ,значи преодено е оддамна user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

22.08.2012, 18:56

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Честито Андријанче!!! Чекаме частка и да го видиме прцко мал како оди, нормално!! Да се увериме дека навистина оди, а успут едно кафе да испиеме. user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

22.08.2012, 19:07

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Ајјј маже мало на тета прооде тој и сега р'шум ќе прави низ домаuser posted image Па ајде да поодиме некаде деновиве еве како што предложи Маца може на кафенцеuser posted image

clock-img

22.08.2012, 21:50

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Абе А е зверка невидена! Многу ми е интересен како се радува на се ,смешки!user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

22.08.2012, 22:55

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Aјдееее кафенце кога сакате, ние максимално расположени за шетња..е тек сега нема сопирање по дома, а и надвор...одма пред некој ден у скала сакаше да излезе на улица господин...

ја сум за плажа,авионче, абц форца....сеедно..само да се излезе да се пие кафенце

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

23.08.2012, 08:46

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Штамаааааа! Никој нема. Јас ќе мора сама да си го испијам кафето на плажа user posted image Ајде народе диксе, што е ова нанање, хе, хе..

user posted image

clock-img

23.08.2012, 08:58

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

Штамаааааа! Никој нема. Јас ќе мора сама да си го испијам кафето на плажа user posted image Ајде народе диксе, што е ова нанање, хе, хе..

user posted image

Па, Везилка, кај се кафињата за другарките рр-ајки да се придружат? user posted image Ти си заземала супер позција-со поглед кафево, а?user posted image
ај еве кафе од мене, мож ќе замириса, па ќе се појават девојкивеuser posted image
user posted image

clock-img

23.08.2012, 09:01

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

Dobro utro!

Nekoj prasuvase, pa da mu kazam - Vo gradinkata pozadi Univerzalna ima istaknato spisoci na deca, povelete, videte si!

user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

clock-img

23.08.2012, 09:19

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Сандриана замириса и те како кафето ммм...за мерак. Женски како сте инаку? Јас уште денес и утре на работа па после на одмор одиме, I can't waituser posted image
Андрианче браво за Андреј, нека чекори цврсто во животот. Ајде трк во барот да частиш, не може тоа туку така да поминеuser posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

23.08.2012, 09:47

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

АЈД Добро Утро госпожи! Јас денес тапа,мм се поведи на утакмица па денес е на мал оперативен зафат,а јас утре на девојачко па свадба и никако не сум ама ЈБГ живот,тоа е ке тераме.

clock-img

23.08.2012, 09:52

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Dobro utro , devojki fala za kafenceto
Andriance cestitki za Andrej.

Биди тоа што си

clock-img

23.08.2012, 10:30

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

Добро утро,добар ден добри луѓе,ајде кој е за појадок јас сега си доручкувам
user posted image

Туф мори кикичке user posted image кај сеа биваше ли,тежок е и спортскиот живот,ај со лесно нека мине побрзо

Андрианче нека му се златни ножињата на А,да чекори само со крупни чекори низ животот

clock-img

23.08.2012, 10:33

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Dobro utro!

Nekoj prasuvase, pa da mu kazam - Vo gradinkata pozadi Univerzalna ima istaknato spisoci na deca, povelete, videte si!

user posted image

Јами мами, ти таму живееш? Јас секој ден сум на таа страна, работам на 9 мај, во розевата зграда :) Градинката секој ден ми е успат, ако сака некој да му проверам, ќе ми биде задоволство.

Инаку, јас вчера цеееееееееееееееееееееееееееееееееел божји ден го преспав. Ме фати стомачен вирус, си дојдов дома од работа во 10:30, цревата си ги оставив над шоља. Денес ми е подобро, ама ќе го преседам и денов дома, па од утре јово на ново куча-посо.

И да се пофалам, мм има нова работа, подобра, поплатена, со поголеми привилегии, ама секојдневно ќе оди по терен, ќе се враќа дома некогаш 7, 8, 9 па и подоцна :( Ама ај, ќе се навикнам. Ме теши само тоа што платата е супер и што не работи никогаш преку викенд, па ќе има време за се.

Live and let live

clock-img

23.08.2012, 10:34

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Ај да не ми биде долг првиот пост, еве уште еден :)

Честитки за проодувањето на Андреј!
Ако се договарате за на кафе, имајте ме и мене во план.

Live and let live

clock-img

23.08.2012, 11:36

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Аман бре тој стомачен вирус, нас дома сите не скина, по три ден не држеше, не исуши. Сега сме ок..

clock-img

23.08.2012, 11:42

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Пред десетина дена се разболеа Филип и мм, пред три дена свеки, сега јас сум на ред :) Ама се чувствувам како манекенка сега, гарант 5 кила сум ослабена user posted image

Филип го бараше Никола сабајле да дошол да си играат. И ми вика: „Нека го донесе Никола точката“. Се утепав од смеење, запамтил како си го вика точачето user posted image

Live and let live

clock-img

23.08.2012, 11:57

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Филип го бараше Никола сабајле да дошол да си играат. И ми вика: „Нека го донесе Никола точката“. Се утепав од смеење, запамтил како си го вика точачето user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Точката му стана заштитен знак на Никола, цел комшилук по тоа го знае. Иде по улицата и сите ги прашува, а каде е нашата точка, и сам си одговара, на шупа..хи,хи.

Последни статии

article-img