cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Плажа

clock-img

29.08.2012, 12:22

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Никој несака на плажа?
Јас сум тука,ко воли нек изволиuser posted image

user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

29.08.2012, 12:39

clock-img

Annet

pencil-img

2404

helloo cureeihihih
melanija bas fala,nekako slabo bre zeni?nema nikoj ,a?
moze vi studi na plaza? ihihih
da vi se pofalam,sestriceto mi se veri,imam zetce.sega sme presrekni,I ke bide nevestice heheeeeuser posted image

clock-img

29.08.2012, 12:57

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Ај добар ден и од мене, со среќа на сестричката Анет,
баш убаво е сега на плажа, таман за фаќање боја, не жежи и пече, баш е пријатно.
Јас не знам кај мие главата, М не јаде ништо, крвта му е слаба,сируп пиеме со врескање ( за железо и витамински) ,од дете кое си јадеше се се направи за никаде за една ноќuser posted image .
Да си се испожалам, секогаш кога нешто треба да се слави нас неубави работи ни се случуваат, за една недела ни е роденденот, и селењето требаше да е во тек , мм е на одмор, ај белки ќе се средимееее.

Дајте ми енкое коктелче да се ошуштам малку

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

29.08.2012, 23:26

clock-img

elena66

pencil-img

6

zdravo na site jas sum nova na forumot a inaku za mnogu raboti sum procitala i primenila od tuka,Ve pozz site ste pozitivni i imate prekrasno druzenje se nadevam deka istoto ke go imam i jas.Se izvinuvam sto mojot post e na latinica zatoa sto nemam kirilica na kompjuterot pozz do vas devojki :*

clock-img

31.08.2012, 11:33

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Дечки јас набрзинка да ве ѕирнам, и да ви кажам дека мм дојде конечно после 2 месеци сме заедно!!! Стигна вчера и пресреќни сме што сме си на купче пак!!! Башка и поклончиња си добивме ехееее лудило!!! Ве поздравувам сите имајте убав ден!!!

clock-img

31.08.2012, 12:53

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Дечки јас набрзинка да ве ѕирнам, и да ви кажам дека мм дојде конечно после 2 месеци сме заедно!!! Стигна вчера и пресреќни сме што сме си на купче пак!!! Башка и поклончиња си добивме ехееее лудило!!! Ве поздравувам сите имајте убав ден!!!

Јухуууууууууууууу user posted image user posted image user posted image user posted image ајдееее нек се угоде

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

31.08.2012, 14:12

clock-img

vanessa30

pencil-img

663

Zdravo be zenskiuser posted image , Kako ste mi. Kaj mene ludnica na rab, ludnica doma. SE spremame konecno za na odmor, i tri dena se pakuvam ko luda i uste ne sum se spakuvala. Samo nesto mi isteknuva da stavam vo torbi, maz mi vika se si zimame samo umivalnikot ke go ostavime, sleper da kupam i sleper ke go napolnisuser posted image .
Pa sega vi gi citam spisocite sto od lekarstva ste zemale da vidam nesto da ne mi fali.
Inaku u nedelata bevme Beloviste, abe mnogu ubo da ti bilo, so drustvo, si napravivme skaricka, si brcnavme nozete vo vodopadot, abe milina, na site vi preporacuvam da si odite i da si se razladite tamu. A inaku ima i kafancinja ako nesakate sami da pravite skari i takvi raboti.
Pozdrav i ke vi pisam stom se vratime od KRF.

clock-img

31.08.2012, 15:11

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

ИЗВОРНА ПОРАКА: elena66

zdravo na site jas sum nova na forumot a inaku za mnogu raboti sum procitala i primenila od tuka,Ve pozz site ste pozitivni i imate prekrasno druzenje se nadevam deka istoto ke go imam i jas.Se izvinuvam sto mojot post e na latinica zatoa sto nemam kirilica na kompjuterot pozz do vas devojki :*

Добредојде на РР елена66, ти посакувам убава дружба тука.
Икана супер, уживајте сега .Ние се спремаме за роденденот,само мама не може да си најде асолна облека ништо нема тукаuser posted image .
Пак одвај јадиме пиееме сируп за железо, се надевам ке се оправиме, ама најверојатно ни се заби само незнам 5или 6 не ме остава да видам

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

31.08.2012, 18:00

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

pozdrav od dojran rr

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

01.09.2012, 17:55

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Е па дечки по скоро три најубави денови на цел свет, јас пак си го испратив мм! Срце ќе ми пукне од жал! Си се изнаплакав ко мало детеuser posted image user posted image Прекрасно ни беше додека беше тука, аххх бебето колку беше радосно, никогаш не сум ја видела во последниве 2 месеца толку да се смее и да се гушка со некого како со татко и. Ајде здравје само, пак ќе ни дојде!
Поздрав до сите!!!

clock-img

01.09.2012, 19:27

clock-img

Mammi

pencil-img

110

Анет со среќа нека им е на сестра ти и зеткото.
Пепелашке огромна морална поддршка од мене. Тоа со редендени ближење и спремање, со успатни баксузи мн добро познато, ама ајде ќе се издржи.
Икана само храбро. Секаде е тешко, само треба да сте тука еден за друг.
РР-ки некако како да ми се намали меше, или па мене така ми се гледа? 9ти месец влегувам нареднава недела ама како за 7ми ми се чини дека изгледам. Меше тркалезно како топче, не сум голема иако бројките на вагата кажуваат друго малкуцкаuser posted image user posted image Допрва ќе растам,м? Куде ми крај ако е така

clock-img

01.09.2012, 23:11

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

мамми може ти се спушта надоле па затоа ти изгледа помало user posted image

јас не сум пишала тука одамна..никако да најдам време да пишам, само читам навечер. детево уште не ми е заспано...отидов да го легнам.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

02.09.2012, 22:08

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Залади времето,изгледа затоа послабо ве има на плажата.Кај сте жениии?! Јас цел ден со Мартин или возиме багери или ги гледаме на компјутер или раскажуваме за нив...значи главна тема на детево му е багер..ме мрдна.Инаку удирам печат дека недела е најглупиот ден во неделата

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

04.09.2012, 07:37

clock-img

Lidina

pencil-img

259

Плажава уште малку ќе се затвори ама да ве поздравам Рингерајкиuser posted image

clock-img

04.09.2012, 07:47

clock-img

majka na eva

pencil-img

309

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2012, 08:22

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

user posted image
Dobro utro devojcinja!
Pocna shkolskata godina i jas najdov vreme da ve pozdravam,inace ve citkav povremeno cello letooo.
Na site shto trgnuvaat nekade(shkolo,gradinka)sreken pocetok i samo uvavi raboti da im se slucuvaat a na ostanatite pozdravuser posted image

clock-img

04.09.2012, 08:24

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Хелоу на сите!!! Имаме ли првачиња оваа година? Ако да, тогаш среќен почеток на учебната година! Само петки да редите!
Ние еве добри, бебека во дубак си гледа цртани, а мама на лап топ користи ситуација хе хеuser posted image

clock-img

04.09.2012, 11:29

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Женски еве ме и мене,после 2 недели одмор Гречка,Гевгелија,па пак Гречка,па Западна Мкд еве ме дома,уствари на работа.Тешко ми е да се вратам во нормала некако ептен убаво си се одморив...Има некој да стави нешто да к''снеме,да се напиеме, не сум појадувана уште се туфкам што да каснам?user posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 4.9.2012 11:31:24 >

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

05.09.2012, 09:44

clock-img

nadica

pencil-img

4381

Кејт Хадсон (33), која минатата година го роди синот Бинхам, признава дека топењето на килограмите кои ги добила за време на бременоста воопшто не и било лесно. Кејт тврди дека вишокот на килограми ги изгубила на традиционален начин: со строги вежби шест часа дневно.

nesto sto me iziritira uffffffff
koga mlada novopecena majka ke najde vrme da vezba do 6 casa dnevno neka mi se javiuser posted image

< Поракaта ја уредил nadica RR -- 5.9.2012 9:45:30 >

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

05.09.2012, 09:58

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Нема зошто да се нервираш Надица, реалноста е таа... кога има кој да им го гледа детето по цел де, тие ќе вежбаат и ќе топат килограми, бидејќи им е работа убаво да изгледаат.

Инаку, добар ден жени... летово уште трае, ама плажава слабо некако е посетена... малку кафенце не е на одмет да ве соберам сите? user posted image
user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

clock-img

05.09.2012, 19:17

clock-img

mama26

pencil-img

3977

pozdrav devojcinja se citkame pak ,mi nedostigate site

i mnogu novi gledam zenski user posted image se najubavo vo druzbata user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

06.09.2012, 07:18

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Mama 26 se izgubi , nikade te nema ne zaboravi

Биди тоа што си

clock-img

07.09.2012, 08:16

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

user posted image
DOBRO UTRO devojki,ajde da se kafetisuvame,ima nekoj stanat i raspolozen?!

clock-img

07.09.2012, 09:11

clock-img

Annet

pencil-img

2404

Dobro utro od mene,eve i jas si pijam kafence dodeka kerka mi spie,a spie najubavo koga jas ke i se "trgnam" od krevet,pa da pouzivam malku sama..............
Nekako se zaladi,poubavo se spie,ili jas staream pa se mi e ladno mene hehehehehe
Naskoro ke treba da se smisli nova tema,esenska...mmmmm .Tuku si mislam,ajvari,zimnici,leleee panika me faka,mnogu gi mrazam ovie raboti,se si velam sami koga ke bideme,ke si kupam gotovo,ama kaj ovoj moj mm ne jade "ne izmacen" ajvar..............psihava me ubiva ,ic nesakam esen,nekako mi e depresivna esenta...................... imajte ubav vikend site,jas se spremam utre odime za Stip,na gosti,neli sestriceto si go omazivme tamu,da vidime kaj sme ja dale hheheheeee,a ponataka i so stipjanki rr-ki ke se druzime na kafe:))))))))))))user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Annet -- 7.9.2012 9:13:30 >

clock-img

07.09.2012, 10:32

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Добро утро женички,како е ? Тања фала на кафето ајде јас ке ставам нешто благичке,белки ке се соберат жениве на плажа.
user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Последни статии

article-img