за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ti AnnaMolly crvena (cestito, odlicna promena i super ti stoi), a jas plava sum Se farbav proslata nedela samo zaboraviv da kazam
11.09.2012, 21:58
Maca25
7558
Икана, а не беше од секогаш ти плава? Јас плава те знам.
12.09.2012, 08:47
Ikana
3780
Да Мацо, отсекогаш бев плава ама периодов кога бев бремена и кога родив се опуштив малце, ама сега пак сум си на старо
12.09.2012, 09:30
Beatris
3116
Женски ставајте некое кафе зошто во главава тапани ми чукаат, сум сонувала дека јас и Кикичка сме родиле по еден батко во исто време во болница (од кај на кај сонов незнам) , па сме се бафтале со бебињава, па некој 300 луѓе ни доаѓале.... Се осеќам ко да сум копала цела ноќ
12.09.2012, 09:37
sandriana RR
2924
Ајде, повелеле..... Беатрис, може потсвеста кажува дека е време зановини, а?
12.09.2012, 09:43
Beatris
3116
Ако е време за новини, ќе си купам Дневник, Нова Македонија шо да е...
12.09.2012, 09:59
kikicka
4218
Офф мори Беатриче ти на мака си била цела вечер,греота кај па и мене си ме сонувала аааааааааааааааа
12.09.2012, 10:03
Beatris
3116
Ќути немам поим од кај ми дојде, ама знам дека пред сме ослабеле топ, и се чудевме се што да праиме со виснатите мевови јово на ново
12.09.2012, 10:10
kikicka
4218
Па богами така ке биде таман ке ослабеш и ОП БЕБЕ! Ке одиме да не сечат,липо малку и готово.
12.09.2012, 12:22
temjana
1159
леллее не можам да се изнаодморам у пм. Ми се пие кафе ама не ми пие сама некако ич ќе си чекам изгледа до кај 4 ипол таман ќе одам кај другарка ми тогаш Утре си доаѓаат свекор ми и свекрва ми од Канада со душа ги чекам да видам што се ми изнакупиле јухххухухх ќе се подновам Ајде дојдете ми на гости вие послободните дами таман еве утре сабајлечи можете и онака сум сама
12.09.2012, 14:09
Pepelaska *
3820
Добар ви ден женски како сте?
Јас еве конечно ви пишувам од новата дома ама хаос сум целата, додека се средив исчистив , М пак со температура до 39, со повраќање ексик. Наместо да си го полниме фрижидерот со јадење ние го наполнивме со сирупи, се ми се собра, не можам веќе, ме фати и мене некој вирус дали којзнае не можев да мрдам.Ај дане ви се жалам многу, денеска сме мааалку подобри па ќе помине се надевам.
Инаку мене ми е убаво сега , малку чудно ама ке се навикнам, едино ми е што не сум сега в центар инаку никој не ми фали .Само осеќам на мм а и на Мартин му фалат неговите , па одевме секој ден навака натака може и затоа се испрелади. Ај ќе се навикниме. Имајте убав ден сите
12.09.2012, 14:37
vezilka RR
4931
Епа ајде честито вселување Пепелашка, со љубов, среќа и здравје да ви биде исполнет новиот дом. Сега ќе се мачиш месец, а можеби и два со кутиите насекаде Викај помош ако ти треба
12.09.2012, 14:51
Beatris
3116
Честитки Пепелашка. Ти посакувам само радосни моменти во новиот дом!
12.09.2012, 15:00
Pepelaska *
3820
Фала ви , леле не да ми треба помош , ајде една дружба на средување алишта и останати триста работи Рингерајки
12.09.2012, 15:49
arh_diz
7198
Pepelaska cestitki za novata doma
12.09.2012, 16:58
kikicka
4218
Пепелашка, ајде нека ви е со среќа новото домче,и мнг деца да трчаат во него!
12.09.2012, 17:42
Ikana
3780
Честито за новата дома, многу се радувам за вас, најубави денови да си имате во неа!!!
< Поракaта ја уредил Ikana -- 12.9.2012 17:43:14 >
12.09.2012, 20:32
Mammi
110
Аааа нова дома, честито и од мене. Само убави спомени да ви се нижат. И женски бре ставајте некое кафе и некое благо. Како ми се разјаде последно време благичко. Во последниве недели да не се направам топче
14.09.2012, 11:07
Natuska85
3613
Женскии ладно на плажавааа,ајде пишувајте побрзо да ја затвориме,па да си oтвориме некое дувло топличко Јас ви направив кафенце посабајлечки да си се naпиете.Бирајте .Ако има друг може да стави доручече јас немам баш време за спремање,мнг работа
14.09.2012, 14:01
Pepelaska *
3820
Слабо со плажава, сега еве и дождови, убаво кафенцево ,еве јаспијам сега пред ручек. Кај сте бе женски
14.09.2012, 14:03
vezilka RR
4931
Ни се скрши филм за плажава, на никој не му се иде на плажа веќе . Врне ли врне..ако нека врне доста беше варење за летово.
14.09.2012, 14:27
Beatris
3116
Женски Темјана ја нема, да не е денес денот Д? Мене така ми мириса работава. Ај ако е, нека е со лесно. Ја чекаме да не израдува со убави вести што побргу
14.09.2012, 14:32
arh_diz
7198
I na nas ni se skrsi planot za plaza dva dena sme na odmor vrne istura , M zbesna samo vika more more:) Od ladno izbegavme na na ladno dojdovme, kaj sto odime ladno nosime:)
14.09.2012, 14:42
vezilka RR
4931
Ех, бре arh-diz што ксмет имавте значи Слушај, одмор си е одмор, нема везе дали врне или не, важно не сте дома, не сте на работа и сите тројца сте на куп. Убаво да си поминете
< Поракaта ја уредил vezilka RR -- 14.9.2012 14:43:03 >
14.09.2012, 14:50
kikicka
4218
Изгледа ке е или денес или утре,имаѓе напишано денес во нејзините теми дека веќе била 3 прсти отворена ,имала контракции ,па сега ке чекаме убави вести!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Женски Темјана ја нема, да не е денес денот Д? Мене така ми мириса работава. Ај ако е, нека е со лесно. Ја чекаме да не израдува со убави вести што побргу