cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Плажа

clock-img

20.09.2012, 16:05

clock-img

temjana

pencil-img

1159

супер сме се привикнуваме една на другаuser posted image Многу ми е смешна бидејќи се и е големо и како мајмунче е кога ќе ја облечамuser posted image user posted image Јас за жал без кетонали сеуште не можам но се надевам дека веќе од наредн недела ќе бидам како новаuser posted image

clock-img

20.09.2012, 16:07

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Брзо ќе и стане се точно па и малечко. Дај почасти со некоја сличка од принцезата не биди скржавица краставица user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

20.09.2012, 17:51

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Леле цуци убави,уживајте и галете се со малата.
Абе воа е ненормално време брееееееееееееееејјј се смрзнав надвор.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

20.09.2012, 18:37

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Temjance, dobredojdovte domce!!! Gushki za tebe i za lepojkata malecka!!!

clock-img

20.09.2012, 22:08

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

zdravo devojki!!!lele vremevo ne da e ludo ova od kratki rakavi izgleda bundi ke obleceme...nadvor duva brrrrrr kokal e...

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

21.09.2012, 09:01

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

user posted image
Pa domakinki moi,pa vaka li se pocnuva utro?Pa kamo kafe a da ne zboram za dorucek i TO!
Za vremeto gajle da si nemate,od ponedelnik povtorno topol bran i temperaturi do 34stepeni a vikendov moze i sneg da ne zavee:)

clock-img

21.09.2012, 09:29

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Еве, јас ќе споделам од мојот"доручек", да се ергенизираме сабајлечки user posted image
user posted image

Друг доброволец нека части кафеuser posted image

clock-img

21.09.2012, 09:37

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Добро утро на сите!
како сте, се навикнувате ли на ова убаво време? Ах мене највеќе ми одговара есен, уживам во времево!
Еве кафенце, кој е за нека повели!
user posted image

clock-img

21.09.2012, 09:56

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Кој вика дека немаме кафе бе еееејјјј

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

21.09.2012, 10:01

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Е што кафе е ова мори Нато, овој ја фатил шољата не ја пушта, ај и да му ја земеме, ќе се разбуди а којзнае што табиет е user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

21.09.2012, 10:03

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Еве бе маци за тебе едно од срцеuser posted image . Денес сум расположена за частење ама само до 12 ,клуч на врата ставаме после на канцеларија,колешката свадба ни прави вечерuser posted image user posted image

user posted image

clock-img

21.09.2012, 10:10

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Ауу ова ептен мераклиско! Благодариме! Него аман вие и таа ваша канцеларија, врти сучи само скаламуции правите user posted image Да не има некое отворено работно место таму? user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.09.2012, 11:08

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Њама,њама user posted image . Туку жени бе во ореов лад сме на свадба,знаете дали има затворен простор или се е отворено,ќе се сториме мразулци мореuser posted image .Јас се мислам дека се е отворено тамуuser posted image

clock-img

21.09.2012, 11:34

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Дојде есен на РР!!!!! Дефинитивно обожавам есен!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.09.2012, 13:25

clock-img

Annet

pencil-img

2404

Аи јас па ич не ја сакам есента,депресивна ми е.Кога ќе ми текне дека студи аууууу ,па облекувај јакна ...па навечер .аии,аии нееееее,врати се летоо мило,жештино убава user posted image user posted image ја наопаку ,терсене јарец

clock-img

21.09.2012, 13:44

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

dobra den devojki,denes e prekrasen den so mm slavime godisnina od brak...na ovoj den pred devet godini jas bev nevesta eh kako letna vremeto....

user posted image

ajde povelete da ve pocas_tam

< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 29.9.2012 22:15:23 >

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

21.09.2012, 13:48

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Честитки за годишнината!!!

clock-img

21.09.2012, 13:52

clock-img

Annet

pencil-img

2404

аии честитки,да си славите уште мнооогу години заедноuser posted image

clock-img

21.09.2012, 13:58

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Cestitki da vi se mnozat godinite zaedno user posted image

Биди тоа што си

clock-img

21.09.2012, 15:08

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Честитки..нека ви се множат годишниците, па да частите за златна свадба! user posted image

clock-img

21.09.2012, 18:30

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Pozdrav rr-ki, vi prakame malku sonce od Zadar. Iste nekih den ke uzivame na more posle se vrakame vo eden, brrr

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

25.09.2012, 08:52

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

Devojcinja povelite od izvoltevo:)))

user posted image

clock-img

25.09.2012, 10:58

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Добро утро дечичиuser posted image Ние денес малку понаспани сме па може и муабет да правимеuser posted image Изгледа многу сте се разработиле или пак на кафиња скитатеuser posted image Ајде кажујте кога ќе правиме дружба време е да го запознаете новиот членuser posted image

clock-img

25.09.2012, 11:12

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Добро утро!!! Како е Темјана? Си се навикнувате една со друга? А таа шмизлата Април што прави, како реагира???
Што е до мене, уште ВЕДНАШ би летнала да ја видам малата убавица!!!

Live and let live

clock-img

26.09.2012, 16:10

clock-img

Mammi

pencil-img

110

Абре РРајки мрзливки, ич па тоа ве нема на плажава.Или па ја затворивте за сезонава? М? Јас и user posted image уживкаме и само чекаме да се реши да излези да си се гушкаме. Само си се надевам дека ќе ме разбуди некоја болка, или некој пукнат водењак.Ама не биднало денес.Ајде уште само малку.
И дај ставајте кафе, оти иако едно пиев ќе да треба уште едно

Последни статии

article-img