cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Плажа

clock-img

26.09.2012, 16:29

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

user posted image

Повелеле Ручек,ние за денес имаме вакво само наместо со тиквички направив зелена боранија со оризот.user posted image . Зелено е нели?!
Ајдее бе дружба јас сум секогаш ЗА,само нешто сите многу разработени,немате време оваона. Инаку Темјана и јас како Ана Моли одма ке летнам да ја видам пуфката мала,леле срцка бе ја слушнав како се буни уште сегаuser posted image user posted image

Јас ручек еве а некој друг КАФЕСИТОО!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

26.09.2012, 16:54

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

user posted image

еве повели кафенце мора за трудниците Ч)

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

26.09.2012, 20:07

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Каде се бе жени?!? Ладно надвор па сите мажињата по дома си ги гушнавте а?!
Јас и мм денес како сме се искомирале после работа, и двајцата сме заспале а Нина лом направила со играчки по дома. Ама важно не чувала она user posted image user posted image user posted image Наредила мечиња околу нас, да не гледаат, ни се смееле гарант user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

27.09.2012, 08:18

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Добро утро женски како сте?
Ние станати сме уште од 6, госпоѓицата сакаше да се гушка, како да и одолееш?
Еве јас ќе ставам кафенце, па бујрум, ко воли нек изволи!!!
Прекрасен ден да си имате!!!
user posted image

clock-img

27.09.2012, 08:57

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Леле Икана кафево топ ми дојде, и ние вчера и денес уште во 6 станувамеuser posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

27.09.2012, 09:15

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Добро утро и од мене... и ние од 6 саат сме станати, па сега јас user posted image а малиов нема гајле... кафенце добро би ми дошло, ама вистинско user posted image уште да ми го свареше некојuser posted image
Иначе како сме? Арни?user posted image

< Поракaта ја уредил Calypso -- 27.9.2012 9:16:21 >

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

clock-img

27.09.2012, 09:27

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Добро утро, девојки! Јас од сабајле сум полна со енергија. Последниве три недели секој ден од дома до работа одам пешки, ми требаат околу 50-60 минути. Со количка со Филип си одиме до градинка, па јас продолжувам до работа. На враќање исто, значи 2 часа дневно пешачење. И за три недели сум ослабела 6 кила само со пешачење, без никаква диета user posted image

Туку, ајде попладне ако е некој расположен за шеткање. Кикичка, ти знам дека си за :) Ајде кој може накај 5 на плоштад, па ќе му ја дувнеме некаде. Има кандидати?

Live and let live

clock-img

27.09.2012, 09:33

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Добро утро и од мене! Еве и јас да се пријавам, одамна не сум пишала на плажава. Ние малку поткашлуваме, па си седиме дома.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

27.09.2012, 12:29

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Dobar den , nie go koristime posledniot den od odmorot utre se vrakame ubavo se odmorivme steta sto M na kraj pocna da povraka

Биди тоа што си

clock-img

28.09.2012, 09:57

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

абе стварно кај сте??? ц ц ц еве пак се затоплува се надевам ќе се дружиме...
инале ја вчера А за прв пат го однесов на претстава, Волшебната флејта, викам ај колку издржи толку...поготово што не беше бас спиен...луѓе...со око не трепна 45 мин....абе само браво и толку....ептен уживаше...се мислам нареден четврток да го однесам пак

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

28.09.2012, 11:27

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Здраво жени, како сте ми?
Браво за Андреј, како успеал на претстава да издржи, еј, дури 45 минути мојов да седи на едно место, рекорд ќе е тоа. А го носиш во Театарот за деца и младинци?

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

clock-img

28.09.2012, 12:45

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Жени бе кај сте? Јас само набрзака да ве поздравам и да ве изгушкамuser posted image user posted image user posted image Се надевам набрзо ќе се видиме на некое кафенце дур е вакво времево, бидејќи нешто наслушнав дека од кај 15-ти октомври ќе фателе големи студови па дури и снег се најавуваuser posted image

clock-img

28.09.2012, 14:26

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso

Здраво жени, како сте ми?
Браво за Андреј, како успеал на претстава да издржи, еј, дури 45 минути мојов да седи на едно место, рекорд ќе е тоа. А го носиш во Театарот за деца и младинци?

сите што го знаат А ќе ти кажат дека он 5 секунди а не 5 мин, не седи на исто место...ама за ова дури и мене ме зачуди.
абе маѓепсан...ианку да, го однесов во театарот за деца и младинци кај рекорд, има претстава секој четврток.

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

02.10.2012, 09:29

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

хелоууу жени? како е? јас немам нет дома еве си крадам од комшии user posted image требаше да средат вчера ама празни зборови . Роденденот го поминавме супер, децата се изнаиграа во игротека, а слики од тортата наскоро .....

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

02.10.2012, 12:17

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

ај добар ви ден, мене ме боли мешето, а дома ми е хаос , незнам кој ќе му среди, си добив поклон за роденден ( менструација) , user posted image
раат да се немало таман грипот помина сега ова дојде, ама че помине
ај дајте кафенце

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

03.10.2012, 20:28

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Леле останав без работа, пола ден на РР и нема никој user posted image ете се јавувам за кафекуварка или слично user posted image

user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

04.10.2012, 09:23

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Добро уитро жени, као сте ми? ЈАс се збрлавев, глава не можам да кренам од работа, се остаив тука.. Ајде повелете нешто за доручек од мене..како се разбудив сабајле ми текна на ајварче и не можам од глава да го извадам..мњам,мњам..

user posted image

clock-img

04.10.2012, 09:38

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

user posted image
Еве ви и лебче ,ах везилке ма ми отвори апетит како што сум гладна сега,а и мене ми се јаде ајварче ммм

Ај убав ден на сите

clock-img

04.10.2012, 09:51

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Ајд Добро Утро! Гледам ајвар,леб ама сирење не сте ставиле....ај еве јас ке ставам.
user posted image

clock-img

04.10.2012, 11:31

clock-img

mama toci

pencil-img

240

Кај сте бре жени????? Сите на шопинг во City Mall, нигде ве нема user posted image ...Ај писете како е ако била некоја...Имајте убав ден

clock-img

04.10.2012, 12:23

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Добар ден- ммм што убав доручек сте ставилеuser posted image
Зарем се отвори тој City Mall ајде да чуеме како сте задоволни. Јас сум 3 дена затворена дома пошто син ми е болен се надевам до до Сабота ќе биде подоброuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

04.10.2012, 18:10

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Каај сте бе ќени сите во тоа молот а, а ние шо не сме од Ск љубоморни смеuser posted image .

Да ви се пофалам вчера ми се породи другарка ми со втор дете има ќеркичка, а првото синче,.

Времево служи уште за на плажава, супер е

clock-img

05.10.2012, 11:37

clock-img

blond

pencil-img

1268

Здраво и од мене. Одамна не сум пишала (иако редовно ве читкам).
Еве конечно малку од малку да здивнам, ја завршив дипломската, C++ програмите готови, терминот закажан. КОНЕЧНО!
Дај бе фалете се како во тоа молот? Морееее ви љубомориме ние од периферијата user posted image user posted image

Баш фала за јадењето, ќе се погрижам ручекот да е од мене user posted image
П.С Има некоја низ Штип да пиеме кафенце??? :))))

clock-img

08.10.2012, 12:32

clock-img

mmbucko

pencil-img

363

kade ste cucki, nigde ve nema. Toa od ajvarot site se prejadovte a? Kaj nas doma raspad na sistem. Ne navasa stomacen virus (ne ke da e od ajvarot, ne sme tolku ksmetlii nekoj da ni napravi). Crknav 2 dena a sea mi go fati i devojcenceto, toa srednoto. Samo go cuvame bebco i nego da ne go fati.....
Aj ima namera nekoj kafe da stavi ili jas vaka kilava da varam :) ?

clock-img

09.10.2012, 07:56

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Еве кафе за добро утро.
user posted image
Леле ммбуцко, пазете го бебето, да не фати и него. А стварно никој нема на плажава. Кај сте бре, луѓе?
P.S. Од што не сум расонета ќе ја пуштев пораката без кафе, па после чудете се кој го испи. user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Последни статии

article-img