за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Хахаха Фели!! ЈАс и ти ранобудни тука. Јас си станувам секој ден ко за на работа, а не сум на работа. Сега одам да си правам едно гооолемо кафе и да ги чекам моите спанковци да станат. Денес сме сите дома, сите болни ќе си се дружиме
09.10.2012, 08:31
arh_diz
7198
I jas sum tuka Maca , M cela nok kasla ne sum spiena.
09.10.2012, 08:41
Maca25
7558
Направи му го лекот за кашлица Навистина помага.
09.10.2012, 08:46
Tanjat7880
1256
Kafe sakam i jas,stanata sum vo mugrite pa bash ni treba i dobro drushtvo i kafe Se blizi praznik,nekoi srekjnici imaat moznost za spojuvanje na istiot pa odat,patuvaat,Bansko,Istanbul...Jas imam shansa Krushevo da go shetam no sega citam od petok vrnezi Nekoja nekade odi?
09.10.2012, 08:57
Maca25
7558
Јас сум на боледување до среда, а четврток (како и сите македонски празници) мојата фирма си ги работи. За среќа имаме празнична дневница за тие денови. Така да, јас во четврток сум си на работа.
јас пијам моментално вакво....мммм...преубаво јако кафе.
09.10.2012, 09:03
Tanjat7880
1256
Maco,netocen odgovor Jas prashuvam koja kaj ke sheta pa dali i ke spoi a ona ke rabotela
09.10.2012, 09:15
mmbucko
363
I jas sakam od jakoto kafe + doturce. Glava mi paga :((((, kaj edvaj ja drzam od temp i povrakanje kaj bebco cica ko sasav, kaj drugoto dete mi e isto so stomacen virus pa sea i tretoto, najgolemoto go fati. Juhuuuuuuuu. I sega ko mikrobiolog sveceno izjavuvam "da mu e...biiiip mamata na toj koj go izmisli stomacniot virus". Ah da i sveki denes treba od bolnica da ja zimame posle operacija na kolk. More kolga ke podrazmislam dobro mi ide edna z'ta ljuta da drmnam :)))))
09.10.2012, 09:18
Ikana
3780
Декември ќе дојде а ние уште ќе пишуваме на РР Плажа
09.10.2012, 09:24
Maca25
7558
слабо сме се собирале на плажава, па не сме ја испишале
09.10.2012, 09:49
sandriana RR
2924
Девојчиња, абе ладно за на плажа - 7 степени сабајле...Ајде, креирајте некое чајџилниџе, кафитерииче или што и да е затворено Сабајлево се испогужвав на микро за брисеви-ја носев Тина и еве се прибрав на работа-а 3 ноќи око не сум склопила од што кашла дете. Вчера сварив од лекот на Маца-ќе видиме како ќе ни делува. Ајде, еве и малку чајче од мене, да се потстоплиме
09.10.2012, 09:56
dostickage
2181
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Јас сум на боледување до среда, а четврток (како и сите македонски празници) мојата фирма си ги работи. За среќа имаме празнична дневница за тие денови. Така да, јас во четврток сум си на работа.
јас пијам моментално вакво....мммм...преубаво јако кафе.
Maco od kaj go najde kafevo? Sakam i jas vakvo
09.10.2012, 10:12
Maca25
7558
ми го донесе кумот од New York....италијанско и бразилско инстант кафе.
и ова ни донесе ....мммммммм
< Поракaта ја уредил Maca RR -- 9.10.2012 10:18:13 >
09.10.2012, 10:26
dostickage
2181
Nisto Maco nema drugo care "osim" da dojdam na kafe
09.10.2012, 10:26
dostickage
2181
Kafeto od tebe a ja nosam cigarilosi
09.10.2012, 10:36
Maca25
7558
Ајде тргај одма!!! Само напукај се со ленекс и пролајф, мм има стомачен вирус. Вирусов сите не помина, чекаме сега само гуштерот да но го фати
09.10.2012, 10:42
Pepelaska *
3820
Добар ден женси, залади малку и сите на плажа се собравме, ама нема врска топло си ни е тука нели. Што било убаво вака да си пиеш кафе раат по пижами да не те гледа никој настрана дека до ниедно време не си облечен.
Туку јас имам една дилема, мм треба да оди на терен до Кавадарци 2 3 дена па му викам да не однесе до Гевгелија кај што сме кумови да си поседиме со Мартин , ама од друга страна па малку се плашам никогаш не сме биле разделени ако почне да ми плаче и вреска што ќе му правам .А баш ми се оди, има и таму мало девојче па белки ке се заиграат.
09.10.2012, 10:47
Maca25
7558
Со мт не сте биле разделени и се чудиш мт ако почне да вреска и да плаче по тебе ?!?! не душо, тоа ретко се случува
се шалам, се мислиш М. да не почне да плаче по татко му, така? епа ако има мало дете таму, ќе си игра, ќе си истражува нов терен и нема да му текне на татко му. на тебе само може да ти текне
09.10.2012, 10:56
Ikana
3780
Ме изнасмеа Мацо
09.10.2012, 11:01
Maca25
7558
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR
ама од друга страна па малку се плашам никогаш не сме биле разделени ако почне да ми плаче и вреска што ќе му правам .
мене на тоа ме асоцираше оваа реченица. ама кога прочитав убаво, видов дека се работи за мартин
09.10.2012, 11:04
dostickage
2181
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Ајде тргај одма!!! Само напукај се со ленекс и пролајф, мм има стомачен вирус. Вирусов сите не помина, чекаме сега само гуштерот да но го фати
Kasnis kasnis, projdov ja so stomacen virus . i plus so nastinka i zatnat nos.
09.10.2012, 11:07
vezilka RR
4931
Добро утро, добар ден жени, како сте? Што има ново..хе,хе, ладно а? Ако, ако..веќе ми здосади тоа жештините, сега можеме и да шетаме.
09.10.2012, 11:07
Maca25
7558
Ала да ви е, ние сега го поминуваме тоа. Прво јас, па нина па еве од вчера официјално и мм е почесен член во нашето вц. кој што прави, јас само дезинфицирам
09.10.2012, 13:49
Elce
239
Само да ве поздравам,и да ви кажам една убава вест,бебето на мојата покојна пријателка преживеа,после 5 дена на апарати,почна да диши самостојно,сега е на одделение преместена на клиника,се учи да пие млекце од шише,рефлексот сеуште не и е развиен ја хранат со сонда,но полека ке научи .Нека ни е жива и здрава Калина.
09.10.2012, 13:51
Ikana
3780
Оххх колку убава вест!!! Браво Калина, борец убав!!!
09.10.2012, 13:57
dostickage
2181
ИЗВОРНА ПОРАКА: Elce
Само да ве поздравам,и да ви кажам една убава вест,бебето на мојата покојна пријателка преживеа,после 5 дена на апарати,почна да диши самостојно,сега е на одделение преместена на клиника,се учи да пие млекце од шише,рефлексот сеуште не и е развиен ја хранат со сонда,но полека ке научи .Нека ни е жива и здрава Калина.