cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Плажа

clock-img

09.10.2012, 08:28

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Хахаха Фели!! ЈАс и ти ранобудни тука. Јас си станувам секој ден ко за на работа, а не сум на работа. user posted image
Сега одам да си правам едно гооолемо кафе и да ги чекам моите спанковци да станат. Денес сме сите дома, сите болни ќе си се дружиме user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

09.10.2012, 08:31

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

I jas sum tuka Maca , M cela nok kasla ne sum spiena.

Биди тоа што си

clock-img

09.10.2012, 08:41

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Направи му го лекот за кашлица user posted image Навистина помага.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

09.10.2012, 08:46

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Kafe sakam i jas,stanata sum vo mugrite pa bash ni treba i dobro drushtvo i kafeuser posted image
Se blizi praznik,nekoi srekjnici imaat moznost za spojuvanje na istiot pa odat,patuvaat,Bansko,Istanbul...Jas imam shansa Krushevo da go shetam no sega citam od petok vrneziuser posted image
Nekoja nekade odi?

clock-img

09.10.2012, 08:57

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Јас сум на боледување до среда, а четврток (како и сите македонски празници) мојата фирма си ги работи. За среќа имаме празнична дневница за тие денови. Така да, јас во четврток сум си на работа.

јас пијам моментално вакво....мммм...преубаво јако кафе.

user posted image

clock-img

09.10.2012, 09:03

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Maco,netocen odgovoruser posted image Jas prashuvam koja kaj ke sheta pa dali i ke spoi a ona ke rabotelauser posted image

clock-img

09.10.2012, 09:15

clock-img

mmbucko

pencil-img

363

I jas sakam od jakoto kafe + doturce. Glava mi paga :((((, kaj edvaj ja drzam od temp i povrakanje kaj bebco cica ko sasav, kaj drugoto dete mi e isto so stomacen virus pa sea i tretoto, najgolemoto go fati. Juhuuuuuuuu. I sega ko mikrobiolog sveceno izjavuvam "da mu e...biiiip mamata na toj koj go izmisli stomacniot virus". Ah da i sveki denes treba od bolnica da ja zimame posle operacija na kolk. More kolga ke podrazmislam dobro mi ide edna z'ta ljuta da drmnam :)))))

clock-img

09.10.2012, 09:18

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Декември ќе дојде а ние уште ќе пишуваме на РР Плажаuser posted image

clock-img

09.10.2012, 09:24

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

слабо сме се собирале на плажава, па не сме ја испишале user posted image

clock-img

09.10.2012, 09:49

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Девојчиња, абе ладно за на плажа - 7 степени сабајле...Ајде, креирајте некое чајџилниџе, кафитерииче или што и да е затвореноuser posted image Сабајлево се испогужвав на микро за брисеви-ја носев Тина и еве се прибрав на работа-а 3 ноќи око не сум склопила од што кашла дете. Вчера сварив од лекот на Маца-ќе видиме како ќе ни делува. Ајде, еве и малку чајче од мене, да се потстоплиме
user posted image

clock-img

09.10.2012, 09:56

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Јас сум на боледување до среда, а четврток (како и сите македонски празници) мојата фирма си ги работи. За среќа имаме празнична дневница за тие денови. Така да, јас во четврток сум си на работа.

јас пијам моментално вакво....мммм...преубаво јако кафе.

user posted image

Maco od kaj go najde kafevo?
Sakam i jas vakvo  

clock-img

09.10.2012, 10:12

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ми го донесе кумот од New York....италијанско и бразилско инстант кафе.

и ова ни донесе ....мммммммм

user posted image

< Поракaта ја уредил Maca RR -- 9.10.2012 10:18:13 >

clock-img

09.10.2012, 10:26

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

Nisto Maco nema drugo care "osim" da dojdam na kafe user posted image

clock-img

09.10.2012, 10:26

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

Kafeto od tebe a ja nosam cigarilosiuser posted image

clock-img

09.10.2012, 10:36

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ајде тргај одма!!!
Само напукај се со ленекс и пролајф, мм има стомачен вирус. Вирусов сите не помина, чекаме сега само гуштерот да но го фати user posted image

clock-img

09.10.2012, 10:42

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Добар ден женси, залади малку и сите на плажа се собравме, ама нема врска топло си ни е тука нели.
Што било убаво вака да си пиеш кафе раат по пижами да не те гледа никој настрана user posted image дека до ниедно време не си облечен.

Туку јас имам една дилема, мм треба да оди на терен до Кавадарци 2 3 дена па му викам да не однесе до Гевгелија кај што сме кумови да си поседиме со Мартин , ама од друга страна па малку се плашам никогаш не сме биле разделени ако почне да ми плаче и вреска што ќе му правам user posted image .А баш ми се оди, има и таму мало девојче па белки ке се заиграат.

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

09.10.2012, 10:47

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Со мт не сте биле разделени и се чудиш мт ако почне да вреска и да плаче по тебе ?!?!user posted image user posted image user posted image user posted image не душо, тоа ретко се случува user posted image user posted image user posted image

се шалам, се мислиш М. да не почне да плаче по татко му, така? епа ако има мало дете таму, ќе си игра, ќе си истражува нов терен и нема да му текне на татко му. на тебе само може да ти текне user posted image

clock-img

09.10.2012, 10:56

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Ме изнасмеа Мацоuser posted image

clock-img

09.10.2012, 11:01

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

ама од друга страна па малку се плашам никогаш не сме биле разделени ако почне да ми плаче и вреска што ќе му правам user posted image .

мене на тоа ме асоцираше оваа реченица. ама кога прочитав убаво, видов дека се работи за мартин user posted image

clock-img

09.10.2012, 11:04

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Ајде тргај одма!!!
Само напукај се со ленекс и пролајф, мм има стомачен вирус. Вирусов сите не помина, чекаме сега само гуштерот да но го фати user posted image

Kasnis kasnis, projdov ja so stomacen virus . i plus so nastinka i zatnat nos. user posted image

clock-img

09.10.2012, 11:07

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Добро утро, добар ден жени, како сте? Што има ново..хе,хе, ладно а? Ако, ако..веќе ми здосади тоа жештините, сега можеме и да шетаме.

clock-img

09.10.2012, 11:07

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ала да ви е, ние сега го поминуваме тоа. Прво јас, па нина па еве од вчера официјално и мм е почесен член во нашето вц. user posted image кој што прави, јас само дезинфицирам user posted image

clock-img

09.10.2012, 13:49

clock-img

Elce

pencil-img

239

Само да ве поздравам,и да ви кажам една убава вест,бебето на мојата покојна пријателка преживеа,после 5 дена на апарати,почна да диши самостојно,сега е на одделение преместена на клиника,се учи да пие млекце од шише,рефлексот сеуште не и е развиен ја хранат со сонда,но полека ке научиuser posted image .Нека ни е жива и здрава Калина.

clock-img

09.10.2012, 13:51

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Оххх колку убава вест!!! Браво Калина, борец убав!!!

clock-img

09.10.2012, 13:57

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

ИЗВОРНА ПОРАКА: Elce

Само да ве поздравам,и да ви кажам една убава вест,бебето на мојата покојна пријателка преживеа,после 5 дена на апарати,почна да диши самостојно,сега е на одделение преместена на клиника,се учи да пие млекце од шише,рефлексот сеуште не и е развиен ја хранат со сонда,но полека ке научиuser posted image .Нека ни е жива и здрава Калина.

user posted image user posted image user posted image user posted image   sonce malecko

Последни статии

article-img