cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР Плажа

clock-img

09.10.2012, 13:59

clock-img

Barbicki2

pencil-img

434

Fala mu na gospod,srce malecko..

clock-img

09.10.2012, 14:04

clock-img

Annet

pencil-img

2404

ke se molime za Kalina da bide zdrava i ziva.....................site zaedno:)) pa ako treba i ke organizirame edna humanitarna akcija,sepak mala pomos ne e na odmet ako ima potreba,a zenski???

< Поракaта ја уредил Annet -- 9.10.2012 14:05:57 >

clock-img

09.10.2012, 14:10

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Odicna ideja ako postoi takva opcija, bravo Annet.

clock-img

10.10.2012, 12:56

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Добар ден жени, само јас на плажава, а?
Е ладно е, оправдано е што нема никој user posted image

Баш ми е мило што Калина се бори, од срце и посакувам да успее да ги надмине сите пречки што допрва ќе следуваат. Кога првпат тука пиша Елче, не знаев за кого се работи, ама сепак, не ми беше сеедно. А кога дознав која е, ми падна уште потешко. Како и да е, ако организирате хуманитарна акција за помош на Калина и нејзиното семејство, сметајте и на мене. Иако знам дека во фирмата на мм (таму работеше и Б.) собираа парични средства како помош, верувам дека убаво ќе им дојде плус помош и од тука. Искрено се надевам дека ќе успеат да ја пребродат загубата.

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

clock-img

10.10.2012, 13:03

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Ладно Калипсо, убаво викам јас декември ќе дојде ние уште на плажава!
Туку еве ние си лазиме по дома, се тркаламе, за ручек имам пунети пиперки, како им се спремам, ко воли нек изволи на ручек!!!

clock-img

10.10.2012, 13:33

clock-img

Annet

pencil-img

2404

offf jas pa se spremam da zamatam tortice utre na mm mu e rodenden ama nekako me zamrze i se pismanam sto ne si poracav,,,,i toa 2 casa ako spie i tolku deteto mesto da se odmoram treba da matam jajca aaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

inaku za malata Kalina ke bidat dobredojdeni alistenca nekoi,jas imam od I neobleceni sto ke mi stojat so godini taka,pereni se,novi,jas bi gi dala ,a i drugi raboti,zosto da ne,,,,,eve ima tuka od vas sto znaat kako se organiziraat tie humanitarni akcii,veke organiziravte poveke takvi,jas nemozam od Veles da organiziram,ako imate blizok kontakt so tatkoto pa razgovarajte ako treba na domasna adresa ke dostavime,kolku tolku......

clock-img

10.10.2012, 13:39

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Се радувам и јас за Калина, жално што ќе расте без мајка но тоа е , се надевам ќе има среќно и убаво детство.Ако можам некако и јас би помогнала.

Туку денес стварно си залади, ајде пишувајте побрзо па да отвараме потопла муабетџилница.ЈАс си пијам чајче со камилица и мед , вечер ќе мора да се пали парното студииии.М сега заспа маста ми ја извади, колку е се понапорен значии.
Имам еден тоон работа ама прво ќе си се одмааарааамuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

10.10.2012, 13:42

clock-img

miana

pencil-img

6152

ИЗВОРНА ПОРАКА: Elce

Само да ве поздравам,и да ви кажам една убава вест,бебето на мојата покојна пријателка преживеа,после 5 дена на апарати,почна да диши самостојно,сега е на одделение преместена на клиника,се учи да пие млекце од шише,рефлексот сеуште не и е развиен ја хранат со сонда,но полека ке научиuser posted image .Нека ни е жива и здрава Калина.

Lele user posted image dusicka taa malecka..Ova sto i se sluci na Kalina jas si mislev deka samo na filmovite go ima,ama za zal ne bilo taka.
Dusa mala taa..Kalince ti posakuvam mnogu sreka da te prati vo zivotot,da izrasnes vo prekrasna i pametna devojka i uspesi da te pratat vo zivotot na sekoe poleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Dusa mala taa....

clock-img

10.10.2012, 13:47

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Bravo za Kalina sonce malecko user posted image .
Jas dojdov vo Sk da se stoplam ama izgleda aldno donesov , denes bas zaladi moravme utrovo da pustime greenje.

Биди тоа што си

clock-img

10.10.2012, 13:47

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Ах душа мајкина не можам да се соземам солзите сами ми капатuser posted image Среќичка малечка нека е здрава и жива и се надевам дека среќата од сега ќе и биде наклонета душа мајкина убава. Што се одесува до акцијата хуманитарна супер е идејата само што мора претходно да се зборува со таткото дали воопшто сака ваква помош.

clock-img

10.10.2012, 13:51

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Ах арх диз јас па се чудев што застуде вака , тоа вие сте дошлеuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

10.10.2012, 13:57

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Ајде бе да се запознаемееее!!

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

Bravo za Kalina sonce malecko user posted image .
Jas dojdov vo Sk da se stoplam ama izgleda aldno donesov , denes bas zaladi moravme utrovo da pustime greenje.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

13.10.2012, 10:17

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Морееее, никој не сака на плажава, дајте ајде по едно кафенце да дрмнеме.
Мене ме пукнаа со лупење пиперки де мајка ми де свекрва ми, ама барем ке си имам спремно ајварчеuser posted image

clock-img

13.10.2012, 12:15

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Ajde kikicka da organizirame kafe da pieme.Pepelaska ke donese od kolacinjata sto gi stavila na fb:)

Биди тоа што си

clock-img

13.10.2012, 12:25

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

ИЗВОРНА ПОРАКА: Elce

Само да ве поздравам,и да ви кажам една убава вест,бебето на мојата покојна пријателка преживеа,после 5 дена на апарати,почна да диши самостојно,сега е на одделение преместена на клиника,се учи да пие млекце од шише,рефлексот сеуште не и е развиен ја хранат со сонда,но полека ке научиuser posted image .Нека ни е жива и здрава Калина.

Браво за Калина! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

13.10.2012, 12:47

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Кога ке доаѓаш Пепелашке?

Ajde kikicka da organizirame kafe da pieme.Pepelaska ke donese od kolacinjata sto gi stavila na fb:)

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

13.10.2012, 12:51

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

user posted image user posted image Mе зезаше а? user posted image Јас пак стварно помислив.
Ајде да се договориме за кафето,вас ова ладново неви смета нели ?

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Кога ке доаѓаш Пепелашке?

clock-img

13.10.2012, 20:34

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Уффф, обавезно ќе направам специјално за рингерајките и ќе донесамuser posted image

Само да поминат гужвиве со пиперки и славата ( Петковден ) и се надевам ќе наминам до Скопје,user posted image

clock-img

14.10.2012, 10:44

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Леле, жени, менувајте назив на тема, кога и да ја видам, се смрзнам брррр.... user posted image

Се извинувам што овака ви улетав... user posted image

clock-img

14.10.2012, 10:48

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Какво извинување Бетани. и мене ми е ладно на плажава, па ретко кога доаѓам.
еве нешто да се стоплиме.

user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

14.10.2012, 11:13

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Мацо кај е чајот? Стави таму Бетани да се стопли ама Рајка си тууу! user posted image Ич не си гостопримлива user posted image

Ај еве од мене кафенце.
user posted image

clock-img

14.10.2012, 11:48

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

user posted image
Жени, еве чајот е од мене, повелете.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

14.10.2012, 11:56

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Какво ладно па 18 степени плус сонце user posted image ехе топ е сега

Јас сум за уште едно кафе долг ќе биде денови мм цел ден е на работа плус почна да ме боли стомак добивам user posted image од арно да не куртулам

За борбената Калина user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

17.10.2012, 11:31

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Кафето е спремно кој е за нека повели

user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

17.10.2012, 11:59

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Е јас ќе се послужам и од чај и од кафето. Мене ми е се уште ладно, чај да се стоплам, а кафето да ми ја разбистри главата. user posted image
Слабо нешто ве има тука, знам дека е ладно на плажа, ама па не мора во купаќи да сме, дојдете во џемпери, сега ко што е сонце надвор, да не стопли малку.
Ајде жени, имајте убав ден user posted image

Последни статии

article-img