за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
9 miljardi se plaka. oprciv 270 denari za onaka, i uste za pienje i taka. ama sea golemi se, mozat zmurka da igraat okolu masi i stolici. da nerviraat gosti.
Или да трчаат по А! АнаМоли ај ја и ти ќе бараме 2 деца да ни примат по таа цена зашто се помали
27.06.2012, 17:43
Olivia
1961
Јас се движам со кола од Ченто накај Форца(иако појма неам кај е, ќе треба некој да волонтира да ми објасни каде точно е) можам да соберам некој уз пут, лет ме ноу
< Поракaта ја уредил Olivia RR -- 27.6.2012 17:44:12 >
27.06.2012, 18:12
Ikana
3780
Е па дечки здраво од новата/старата ни дома! Бебето е распакувано, работите исто, остана мојот куфер Убаво да си поминете на средба, и од утре кој ќе биде низ град нека вика за кафе!
27.06.2012, 20:02
Maca25
7558
Иканка, сте ти и М. за една прошетка по градски ѕид? Јас и Н. секоја вечер се изморуваме таму, па може да ве собереме. Баш сега се мислев дали да искачам, ама утре сум таму гарант.
27.06.2012, 21:01
Ikana
3780
Маца ма сега гледам дека си пишала...како не сме, секогаш сме за друштво! Ајде еве фора денес да се досредиме, и од утре викај за друштво!
27.06.2012, 21:09
Melanija RR
7052
Pozdrav od Hanioti do site rr-ki Vremeto top,osven denes ne razbudi strasno nevreme, ama sega e super,moreto mirko i toplo. Se citame P.S.denes vidov edna ringerajka vo Hanioti pozdrav do nea
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
27.06.2012, 22:18
Maca25
7558
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Маца ма сега гледам дека си пишала...како не сме, секогаш сме за друштво! Ајде еве фора денес да се досредиме, и од утре викај за друштво!
Иканке, утре обавезно се наоѓаме и шеткаме заедно. ааа и сладолед може да јадеме. тамам Н. и М. да се упознаат, а и да ти дадам тоа за М. што го чувам Супер што си ми сега тука блиску!
27.06.2012, 22:40
kikicka
4218
Поздрав од Мк до тоа грцијата мхмхх........Убаво да си минеш Меланија,барем Ханиоти е супер местоза шетање.
Јас сум кучи,и мислам дека ке сум за частење ама тоакога ке сум 100% сигурна ке частам. Инаку пуфли ни едни ви реков дека сте оф топик вие пак по ваше. Маме мамино!
27.06.2012, 22:42
Natuska85
3613
дечкии бе..се дружевте денес?? .Јас дури сеа читам за дружбава два дена не сум на работа после излечена гнојна ангина во понеделникот се нафрлив цела..уртикарија...ослабнат имунитет и многу јаки лекарства за ангината.И така два дена дома си седев,сега средена сум,утре одам на работа и тоа директива за Кичево на судеење
Туку честито плажичка,за убави работи да си ја користиме. се израдував ептен кога видов Оливиа дека ни се активирала пак. ве и пишувајте детали од дружбата
27.06.2012, 22:44
Natuska85
3613
Кико тука си ма,дај стави нешто да се напиеме овие три дена незнаеш како сум истенчена,само на печен зеленчук сум
Меланија нурни се еднаш и за нас во тоа убавата вода .И да ја најдеш продавничката кај што има убави сандали се по 10 евра
< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 27.6.2012 22:45:56 >
27.06.2012, 22:48
Ikana
3780
Јас нешто жестоко ќе ставам, малце да се олабавиме, може по една водка мартини??
< Поракaта ја уредил Ikana -- 27.6.2012 22:49:15 >
27.06.2012, 22:51
kikicka
4218
Леле Нато,сега те помислив кај си што си. Ти па ептен нежна пица сибила,тууууууу !!! А за пиењее да почнам уште сега а??? Ај ке ставамјас па ако не ви стигне,турете и вие дека јас се факам нокна смена за чистење по дома. Еве ни ја плажата навечер,ајде сите !!!
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 27.6.2012 22:56:21 >
27.06.2012, 22:53
kikicka
4218
Тебе изгледа убаво те олабавиле викендот,сега ке си свиркаш!!! Ја замати ли тимбата за свадбата или уште не се опушти??
Јас нешто жестоко ќе ставам, малце да се олабавиме, може по една водка мартини??
27.06.2012, 22:55
Natuska85
3613
Ооо мартини,мммм,лајк,лајк,лајк
27.06.2012, 22:56
Fiao
771
Dojdov i ja da vidam ovde za koi plazi se prai muabet , a baram ja sirota da vidam kaj ste se dogovarale za iskacankava gleam nigde nema, a temava za plaza za ziva glava ne ja otvaram Natushke a bas te spomnavme so te nema, vo sekoj slucaj mislam deka bese dobra druzba a i forza e super mestence ama ajde za kompromis na drugite sledniot pat predlagam sobirnaka porano i vo park :)
27.06.2012, 23:04
Pepelaska *
3820
И јас сум за мартини, убава навечер плажава, ние цело попладне шетаме, нозете ми паднаа ,одвај го искапав детево и то акапна за спиење ,
27.06.2012, 23:21
Ikana
3780
Леле ма Кикичка ме прочита ко букварче Си се напив на свадбата, имаше акција малце ко на времето
Сега се гледам на сликиве убаво, ко принцес крофна сум е те беља
< Поракaта ја уредил Ikana -- 27.6.2012 23:22:34 >
27.06.2012, 23:22
Natuska85
3613
А јас ко да осетив недела вечер земјотрес
Имаш слики???и сеа трчам да ве видам
< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 27.6.2012 23:23:11 >
27.06.2012, 23:23
Viktori
5329
Супер кафе со супер луѓе. Мило ми е што ве видов сите!
27.06.2012, 23:23
Ikana
3780
ХАХАХ ќе постам сега затоа Натушке едно месец и кусур Да овие беа од мојот апарат, другите треба да ми ги дадат
< Поракaта ја уредил Ikana -- 27.6.2012 23:25:13 >
27.06.2012, 23:28
kikicka
4218
ЦЦЦ не да те прочитв,натоа сликите кога те видов веќе при крај додека ги гледав ,викам аааа Икана мало више попила
Леле ма Кикичка ме прочита ко букварче Си се напив на свадбата, имаше акција малце ко на времето
Сега се гледам на сликиве убаво, ко принцес крофна сум е те беља
27.06.2012, 23:55
kikicka
4218
ЕЕЕ бе толку?? Исквичите сеа за пиење.
28.06.2012, 00:21
Ikana
3780
Пали огин Кикичка, некој ражњич да утепаме
28.06.2012, 08:55
AnnaMolly RR
6409
Супер си поминавме вчера на кафе! Јас само на кратко поминав, го оставив Филип со татко му и киднав. Се замуабетивме со Оливија и после трчав до дома, морав до пред фудбалот да стигнам
Ангелина, Андреј и Ања беа мирнички (барем додека бев јас таму). До душа, Андреј нешто лут ни беше
Ајде следна дружба на подолго и на поотворено. Што би рекла Виктори, на трева
Туку, арх_диз не дојде, а прво со неа тргна дружбата за кафе Ајде репирза да правиме викендов ако сте расположени.
< Поракaта ја уредил AnnaMolly RR -- 28.6.2012 9:08:59 >
28.06.2012, 09:18
Џесика
2036
А значи ти и јас сме се разминале, јас кога дојдов тебе те немаше... инаку се заборавив, мм и Борјан шетаа надвор таму кај љуљашките на Јахја Кемал беа, па дојдоа после и окапавме, се замуабетивме со Оливиа и Темјана, дури и заборавив дека детето не ми е вечерано и дека треба сабајле во градинка да оди... битно се напунив со позитивна енегрија... и еве еден абер до Оливиа и Темјана... дома одма праша каде се САНА И АТОНИА реков ќе ве збори до октомври сега...