за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Vcera slavevme prv rodenden na kerka mi! mi porasna sonceto,neznam ni kako mi letna godinkava ejj.. eve i jas da pocestam nesto :)
19.10.2012, 14:40
Ikana
3780
Честито на двете, само успеси да си редите!!!
19.10.2012, 14:45
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasa981
Vcera slavevme prv rodenden na kerka mi! mi porasna sonceto,neznam ni kako mi letna godinkava ejj.. eve i jas da pocestam nesto :)
Нека и е срекен роденденот срцка,нека расте гооолема и паметна девојка.. Фала на сите што ми честитавте ,нека ви даде бог и вас да ви се нижат успеси на секое поле Инаку да јас не ви кажав кога дипломирав ама ви кажав кога го положив последниот испит. Дипломата сеуште не сум ја земала ама со уверението се запишав на постдипломски - на Безбедност и финансиска контрола и многу сум срекна и исплашена ( како ли ке постигнам - работа,две деца и учење )
19.10.2012, 14:49
Natasa981
955
fala mianke! i tebe neka ti e so sreka upisot na postdiplomski..ne se sekiraj, koga se saka se se moze ,veruvam deka ke se snajdes nekako i rabota i deca i ucenje. Pozdrav
19.10.2012, 15:38
kikicka
4218
дее е така нека се угоде...Блонд јас повеке ке ја налееам дипломата со оваа 2та слика првата ја оставам на другите. Од индијанките сакала нејќела и јас ке апнам ,бидејќи цела вечер читам како на сите му се јаде,па и мене почна стрвост да ме фака. Наташа нека е Среќен Роденденот здрава жива нека е!
Јас еве да се пофалам направив колачи,изгледа слични се на Миана рецептот,јас го гледав на Делимано страницата за рецепти,ама не го направив баш таков со суво грозје.
19.10.2012, 15:42
sandriana RR
2924
Честитки за Блонд и Миана, нека е среќен роденденот Наташа - само убавини да си дочекувате сите и успеси да си редите!
19.10.2012, 15:50
Melanija RR
7052
Леле колку частенки blond со здравје да си ја возите колата и честито дипломска,ти посакувам понатамошен успех miana честитки за започнувањето на посдипломскиот Natasa981 да ви е жива и здрава ќеркичката
Ама и јас имам за частење денес славам 3 години на Рингераја
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
19.10.2012, 16:18
kikicka
4218
Те така бе жени како дојдовме на плажата со пиење така и да си одиме
19.10.2012, 16:27
Calypso
1386
Честитки блонд, миана, Наташа, Меланија!!! Само успеси да нижите понатаму, а малата на Наташа голема да расте!
Частење падна денес... ај дај Боже и јас наскоро да частам, барем наредниот месец се надевам. Слабо некако одат странициве на плажава... не сме нешто инспирирани?
Директно покрај камин ќе се селиме, така ми се чини
19.10.2012, 17:09
elenak
2004
А браво само частенки тука Па кога сте тргнале да се фалите ај и јас да се пофалам. Си земав овластување за одговорен проектант и сега сум ви архитект со право на потпис и печат во потрага по работа Знам дека сте прејадени денес ама ај кој не каснал уште ништо нека навали на пицава (поефтинко да си поминам нели сум без работа)
Ај и по еден cheesecake со малини, па не оди частење без благце.
19.10.2012, 17:27
Gardenia
682
Е шо убаво само убави вести,честитки на сите и се само вакви убави работи да ви се случуваат јас ќе земам пица оти сум гладна,а после може и една индијанка мјаам
19.10.2012, 19:23
arh_diz
7198
Denes mnogu jadenje i castenje na plazava , samo za ubavi raboti da pisuvame.Cestitki za site
19.10.2012, 21:59
Bogdancanka
5422
cestitki za site samo ubavi raboti da ni se slucuvaat
19.10.2012, 23:31
Pepelaska *
3820
Браво женски, честитки до сите. Вака ја личи плажава со јадења и пиења
20.10.2012, 15:54
kikicka
4218
Лепотиции каде сте бе? Некако викенд дојде и сте деф да ве немааа а?
20.10.2012, 15:58
Ikana
3780
Па уште малку ќе држи времево вака убаво, после тоа ќе кукаме дека е досадно дома Јас едвај чекам да залади, на времево никако не си, по 20 степени разлика во 1 ден...многу е! Инаку сонцето ми годи, ама разликиве во температура ич!
20.10.2012, 16:04
Snowhite RR
5042
Жени плажава ко шо ми се гледа до в година ќе ни стои вака, дај коистете го сонцево дури уште го има и да бегаме, па да не треба лизгалиште да ја правиме
20.10.2012, 16:05
Ikana
3780
Сноувајт тебе нигде те нема! Како си, како напредувате?
20.10.2012, 16:15
Snowhite RR
5042
Тука сум јас, ве читам на другите теми, ама на плажа слабо идам ова лето, доста ми беше базенот кај што работам, па апстинирав од плажава. Инаку супер напредуваме, бебушот е понапреден неколу дена за гестациската недела, засега имам да не се зарекнам школска бременост. Овде што има ново, старо?
20.10.2012, 16:19
Џесика
2036
Сноувајт си ја нареди работата, си склепа беблак, ние уште ке се мислиме секоја чест, само со лесно! Јас нешто нервозна сум, дали дека дома, па све ми смета, треба еден тон работи да средам, од подрумот почнувајќи, па да ги спакувам убаво смалените алишта на детево и да ги симнам во подрум, а претходно да ги исперам и онака ко ланец на исхрана се се сведува на чекање на ефтина струја вечер за да пуштам машина и до тогаш ќе чмаам и ќе терам све у ку*ац ручек не им праам денес, штрајкувам! Ќе си праам што ми е ќеиф па веќе аман!
20.10.2012, 16:29
Ikana
3780
Џас, го знаеш лекот за нервоза...к**мицин, или едно ладно пивце .... Па ќе им пееш вечер на алиштенцата и на машината
< Поракaта ја уредил Ikana -- 20.10.2012 16:30:45 >
20.10.2012, 16:39
Snowhite RR
5042
Е не ќе му ја мислам, јас не знам вие што му ја мислите, кога смислено е се. Еве од другаркиве само јас чекам второ и сега ги инспирирав и нив, не се пазат, ама некако не им се фаќа, викаат за прво одма се фати, а второво потешко некако . Затоа многу не му ја мислите, па нели треба да се множиме А Џесика кај тебе што има друго ново, на една тема прочитав дека имаш нова работа, воспитувачка, ако не се лажам а?
Имам, имам, кај 25 секој ден ги слушам да ми пискаат, уште второ да родам и право во Бардовци да тргнам не, шала на страна, сакам и планирам да правам, ама оваа држава наша ме вработи на договор на дело, немам ни здравствено, ни стаж, кај бре ќе го гледам и раѓам, ни породилно, ни бутур, не се може така, да се стабилизирам-одма ја правам Ивана, ќе ми испаднат голема разлика децава ама ај
20.10.2012, 18:01
Snowhite RR
5042
Е ај така нека биде, кој чекал дочекал... Туку да ве прашам дали некој користи т.е. купил од производите на Делимано, им ја гледам сега странава и вака ми фаќаат око 2-3 производи. Другаркиве нон стоп ме прашуваат што да ми купеле за куќата, па сега ми дојде идеја да си порачам нешто од овде, ама ми треба препорака.