за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
jas imam vok tava i tava za przenje gi zemav minatiot mesec nekolku pati imam gotveno samo i zadovolna sum malce maslo stavam skoro ic i vistina mng lesno se cistat bar za sega vo mashina se perat taka da generalno se vo ramkite na ocekuvanjata.
21.10.2012, 17:40
Ljubovce
377
Да ви раскажам нешто убаво сто слушнав вчера... ноќта го носев син ми на клиника фати некој стомачен вирус,влегуваме внатре и слушам еден дечко видно возбуден зборува нешто се наближивме и уствари жена му била трудна ја фатиле болките и по пат на кај клиника бебчето почнало да излегува сирот тој се свртел што да види главчето зиркало го повлекол за главчето излегло цело,го тапнал по грбче почнало да плаче уставри си ја породил својата жена колку беше возбуден и пресреќен,и бебушко и мајката биле супер а на татица му викаа браво докторе
21.10.2012, 17:48
kikicka
4218
Лелеее колку убавоо. Ех можам да замислам колку мераклиски е тоа уф уф ми се наполни душата кога ке слушнам вакво нешто. Честиткии за нив.
22.10.2012, 09:10
miana
6152
Dobro utro devojki...Ajmo kafe za secij vkus za osvestuvanjee
22.10.2012, 13:15
Luci
2250
Miana сега дури го видов кафето што си го ставила, веќе се оладило ама нема врска, и такво пијам
22.10.2012, 13:19
penelopa
3419
И јас се придружувам за кафенце.... да се расонам малку ќе заспиев додека го заспивав син ми
22.10.2012, 13:22
miana
6152
eee sega sakam i vtora tura da stavam Aj prvo ova neka se ispie.Inaku kako ste devojki? Kako pominavte vikendot? Kade utre za praznikot???
22.10.2012, 13:28
Tanjat7880
1256
Zenski,kako tie shto se grejat na parno preku skopskava ni teplifikacija kako se cuvstvuvaat nautro i navecer?!Jas propisno se smrznuvam,pa neli pocna grejna sezona pa neli plakjame ko suvo zlato da kupuvame parno?!I kaj vash e ista situacijata ladni radijatori?
22.10.2012, 13:58
Gardenia
682
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
Zenski,kako tie shto se grejat na parno preku skopskava ni teplifikacija kako se cuvstvuvaat nautro i navecer?!Jas propisno se smrznuvam,pa neli pocna grejna sezona pa neli plakjame ko suvo zlato da kupuvame parno?!I kaj vash e ista situacijata ladni radijatori?
Исто е секаде Тања и кај мене се мраз радијаторите навечер и наутро,имам среќа што станот ми е топол ми го грее сонце,ама наутро за на работа неможам да се облечам од што ми е ладно.Стварно не се нормални сметките набилдани, а они изјвуваат дека штедат бидејќи било топло времето,ненормални ни едни
22.10.2012, 13:59
miana
6152
Pa pustajte po nekoe grealce,zatopluvajte..Nie si imame parno na struja ama ne e tolku ladno za uste sega da go pustame pa si se greeme so panel..
22.10.2012, 14:47
Melanija RR
7052
Монопол таков им е правилникот ,грејна сезона е од 15 октомври ама се додека денската е над 13 степени по ред 2-3 дена ,ова важи и за зима, греење нема а сметките исти,секоја сезона исто,сметки високи парно нема,па и лани цел месец кога беше топло сметка иста,демек затоа е толку инаку повеќе ќе сме плаќале.
Јас имам предлог нека се плаќа и по 4 илјади ама константно да има барем умерено парно кога е вакво времето.Ама кој мене ме прашува. Ех болна тема дајте кафе сега чим излегов на плажа
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
22.10.2012, 14:53
blond
1268
Ај здраво! Фала на кафенцето, ми треба. Малиот е со температура деновиве, ниту в од викенд не видов ама се надевам наредниот викенд ќе надокнадиме. Плажава слабо ве инспирира да пишувате, м? Ајде ајде, уште малку и ќе се преселиме покрај каминот , може таму ви лежи инспирацијата. Поздрав!
23.10.2012, 10:33
Luci
2250
Добро утро женски, ај јас пошто сум единствена изгледа што работам денес па викам кафе да ставам
23.10.2012, 11:02
Felly RR
7977
Еееее, Луци, ама па ние кога ќе работиме, ти ќе одмараш. Јас си земам едно кафенце. Дајте малку и да се стоплиме на плажава, јас се смрзнав.
23.10.2012, 13:04
blond
1268
Луци и јас сум на работа. Гив ми фајв и тоа до 19.30 Ухууууууу Фала на кафенцето. Како бе Фели, ладно ти е? Овде сонце пече, милина. Само да не бев на работа... Туку кој ќе прави ручек денес? Фели, а вака на огинчето да запечеш некое лепче?
23.10.2012, 14:34
kikicka
4218
Девојки .... ајде кога веќе ви е толку ладно, Рајче бара кума за новата тема, каде што ке се стоплиме, и така нема да ми се жалите дека ви е ладноо!!
23.10.2012, 16:34
Pepelaska *
3820
Абе какво ладно , 23 октомври 30 степени
Мене прееска кога шетавме со Мартин , ме мана во глава ке паднев а вие се жалите ладно, ненее
25.10.2012, 11:30
miana
6152
Abe zeni kaj ste??Da ne vi studi??/???
Ajde na cajce povelete ...
25.10.2012, 11:58
vezilka RR
4931
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR
Девојки .... ајде кога веќе ви е толку ладно, Рајче бара кума за новата тема, каде што ке се стоплиме, и така нема да ми се жалите дека ви е ладноо!!
Чајџилница..
25.10.2012, 14:10
kikicka
4218
Имало такво Везикла . Ни треба нешто ново, фрешшшш фрешшш
25.10.2012, 14:52
Pepelaska *
3820
Добар ден, како сте арни сте? Ајде пишувајте до понеделник ке е топло па да се селиме во друга тема.
РР Камин? РР греалка? РР нес - муабет?
25.10.2012, 15:22
miana
6152
A laf muabet?????
25.10.2012, 15:32
Felly RR
7977
Мислам дека немало до сега чајџилница - мене ми се допаѓа ова.
25.10.2012, 16:28
Cipi Ripi
1010
А РР Кафе - Муабет
25.10.2012, 16:47
Natuska85
3613
Чајџилница ми е грдо,ме потсеќа на тие местата кај шо се собираат стари дедовци со бели капчиња . РР кафе-мафе а?