за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Прво Среќен роденден Меланија....се нај, нај, нај второ , за новата тема давам предлог ...РР Панаѓур ....
нели викаат две жени -пазар, три жени - панаѓур а нас не има побајааѓи ....
26.10.2012, 10:18
Ring
602
Е сега ми текна може и РР Митинг
ама, ладно фаќа , не измрзнеме , а ?????
26.10.2012, 10:25
Melanija RR
7052
Фала на сите за честитките и за најубавата желба
Ринг ова панаѓур и не е така лоша идеја.Еве предлог и од мене РР Кафе, зимска шема, топло чајче ,РР кафе и муабет .... слабо инспирација по сабајле.
Бидете поздравени одиме со мм на водно на ладен и чист воздух
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
26.10.2012, 10:36
Beatris
3116
Јас мислам да ја затвараме плажава додека не не однел некој бран и не испомрзнеме. Гласам за РР Канцеларија. Ама ваква
Па кој сака нека муабети, а кој сака нека се дружи на раат во ''посериозните'' теми
< Поракaта ја уредил Beatris RR -- 26.10.2012 10:38:00 >
26.10.2012, 11:04
dostickage
2181
I jas sum za RR kancelarija. I onaka povekjeto se javuvame od kancelarija
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 26.10.2012 18:36:33 >
26.10.2012, 18:02
Џесика
2036
Priem, priem, vo zivo od kancelarijata jen dva tri, priem... ve zamisluvam onaka isposednati bas kancelariski hahha... jaooo petok spasovden edvaj cekav da se pruzam doma, I eve sega od mobilen pisam od sho ne mi drzi da ve zirnam. Prebroj se!!!
26.10.2012, 18:24
kikicka
4218
Првиии!!!! Џеси, мури скина загина. Што ми прави зетот, кога ке го видам?? Инаку во оваа канцеларија за тие како мене без работа ке си лежат тука ?? Може можее
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 26.10.2012 18:42:01 >
26.10.2012, 18:53
Maca25
7558
Ај со среќа ни е отварањево на новава канцеларија
Меланија среќен роденден!!! Ти посакувам се најдобро и исполнување на најголемата желба годинава!!!
А кикичко, тие што не работат па може по едно кафе да ни направат.
26.10.2012, 19:05
kikicka
4218
Мацо ти како свекрва си станала....кафеееее кафеее Само ти ме рецкаш за кафето
26.10.2012, 19:06
Џесика
2036
охохооо ај за многу години нека ни е канцеларијата све живо на форумов што бара работа да ни се придружи. Не да изгинав кикоооо денес "само" 20 жапчиња, грлово ме фати од викање, не моеш да ги надвикаш, којзнае како звучам од надвор ко да урлам хахах. Абе ја видовте внука ми? Отрув ја, знам ама пуста радост хахха
26.10.2012, 19:13
kikicka
4218
Јок ,уште не сум ја видела,нешто слабо Сител фрче кај нас на ТВ....Ама сега специјално гледав за НЕНА МАЧКА Ке пукнам .....Старлета бееееееее
26.10.2012, 19:16
arh_diz
7198
Jas ja gledav na internet Nena Macka
26.10.2012, 20:08
Maca25
7558
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR
Мацо ти како свекрва си станала....кафеееее кафеее Само ти ме рецкаш за кафето
Кико, јас ич не планирам свекрва да бидам Ај да не се жали некој дека нема кафе, еве јас ќе послужам...
26.10.2012, 21:29
kikicka
4218
Свекрво Не викај дека не планираш, оти тоа непланирано иде!!!!
26.10.2012, 21:45
elenak
2004
Море жени сте отвориле канцеларија а мезе и пијалоче нигде, ц ц ц... Кај се видело отварање канцеларија без частенка Да викнеме кетеринг, ќе ви спремев јас нешто ама се уморив од скитање денес
26.10.2012, 22:01
Палешка РР
7505
Каде е лап-топот таму сум јас И за сите по едно еспресо честам..
26.10.2012, 22:38
Andriance
2140
Аууууууууу канцеларија а?? бре бре се работнички ќе се праиме...епа ај со лесно.. ем дружбено ем службено :-))
туку...викендов ке врнело...кај да се шета?? немој само сити мол да ми кажете
26.10.2012, 23:29
AnnaMolly RR
6409
Аууу канцеларијава добра е. Камо да имав ваква денес, цркнав во мојата канцеларија. Ќе си се опружев во нашава РР канцеларија и ич око немаше да ми трепне. Ај за арно за убо да си збориме тука.
26.10.2012, 23:31
AnnaMolly RR
6409
Во секоја канцеларија мора да има и некој ваков дел, апла за релаксирање
27.10.2012, 12:23
Bethany
4534
Аууу, честитки и од мене за новото местенце. И јас би повеќе во канцеларија Може заедно со Кикичка да се излежуваме на софа, ќе ви дојдеме некако како морална подршка.
Еве едно црно турско (македонско) кафе од мене, во овој дождлив ден, да ве држи будне
27.10.2012, 13:21
Calypso
1386
На здравје кафето во канцеларија... арно ја прекрстивте темава, веќе не е за на плажа, освен ако не сме во Дубаи
Како сте женски? Мене ме нема нешто многу да пишувам ама ве читкам од време на време. На гости сме кај моите во Охрид, па ќе бидеме тука до средина на ноември, па назад во Скопје. И со Господ напред, до крајот на годинава ќе ве поздравам од некое потопло место. Јас уште сега смрзнав, што остана за зимава што иде?
27.10.2012, 13:25
Maca25
7558
Среќа пуштија малце парно денес, па се потстопливме. Ич не сакам зима, есен сакам, ама само да не врне. сакам кога одам низ парк и суви лисја ми шушкаат под нозете.
27.10.2012, 13:34
Calypso
1386
Ваква есен како што беше до вчера не сме виделе. Ајде, велат до среда ќе било вакво, после пак сонце... јас си сакам лето, каква есен, каква зима...
27.10.2012, 15:29
kikicka
4218
Ќути си Бетани,на овие Работохоличарки (или нешто такво ) ако им речеш два пати,одма работа ке ни најдат!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany
Аууу, честитки и од мене за новото местенце. И јас би повеќе во канцеларија Може заедно со Кикичка да се излежуваме на софа, ќе ви дојдеме некако како морална подршка.
Еве едно црно турско (македонско) кафе од мене, во овој дождлив ден, да ве држи будне
27.10.2012, 18:06
Bethany
4534
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR
Ќути си Бетани,на овие Работохоличарки (или нешто такво ) ако им речеш два пати,одма работа ке ни најдат!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany
Ете јас си најдов работа за денес, сварив кафе, толку од мене за денес