за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
zdravo i od mene tuka oficijalno,ne sum bas po kancelariskata rabota,ama za kafe drustvo pravam ihiiiihih mala sala. super e kako onie znenskite na reklamata od office plus sto se,zgodni neophodni:))) aj imajte si ubava nok,samo jas neznam kako ke se stoplam,zamrznav
28.10.2012, 18:30
kikicka
4218
Добро вечер кукли! Како денес? Кафе некој сака или сите на митиг заминавте
04.01.2013, 23:48
Beatris
3116
Поради технички проблеми фалат последните страници од темава. Слободно продолжете да си пишувате додека не се среди.
05.01.2013, 00:45
Џесика
2036
Јен-два, јен-два дали се читаме?
05.01.2013, 12:43
miana
6152
Jas gi cekam stranive da se vratat-ako se vratat voopsto. Kako ste vie? Mene grlo me kine. Pq ziv baksuz sum.
05.01.2013, 12:53
Ring
602
Ај едно Добар ден и од мене...Уште 10 минути сум на работа , па трк у шопинг за Бадник Абе Мианке кај те фати сега пред зимовање ? А кога одите точно ? Може ќе се опраиш до тогаш , а ? Пиј си чајче, медче ..може ќе те пушти Ајде ...гасам компјутер се спремам за одење
05.01.2013, 18:21
Ikana
3780
ТУКА продолжува муабетот драги Рингерајки. Оваа тема ќе биде заклучена поради технички проблеми, поради кои длабоко се извинуваме.