за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Добро утрооо жени!! Меланија и јас сум офустена и спремна за свадба утре и готово завршувам со свадбите за овој месец . Туку тоа у Ск со плажата ми изгледа мнг привлечно,башка и Л ке може да ужива таму,ама како да дојдам ,ај мож ке испланирам гости јас малку и Ск на ден два со Л.Па ке се збереме.
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 26.10.2012 18:34:47 >
29.06.2012, 22:19
Natuska85
3613
Чук,чук има некој?
29.06.2012, 22:42
Luci
2250
Ццц никој нема бре....сите романтики тераат на плажава ахххх
29.06.2012, 22:47
Beatris
3116
Еве и јас се пријавувам у неомантичните Ќерка ми ми го акна блекберито од земја по 12395730582 пат, ама овој пат кутриот не издржа и подлегна на поведите. Сега немам телефон за службената картица . Плус Р-во на тастатура ме зеза, ако стиснам малку посилно и масава ќе ја дупнам, и една одвратна мушичка ми лази по екранов, 100 пати ја бркам, нема намера да си отиде!!! Ќе мора 'физички' да ја отстранам!!!!
У пм сите зборови кај што има Р ги поправам, постов ми личеше ко Грујо да го пишувал
29.06.2012, 22:48
Natuska85
3613
Луци а види каква салата сум спремила,ај сами двете да ја шмркнеме шо викаш
29.06.2012, 22:51
Beatris
3116
Е Нато ете ти уште капак ми тури, сами со Луси ќе кркате. Срамота!
29.06.2012, 22:56
Natuska85
3613
Ооо маци па не те видов дека и ти си тука,ајде зимај лажицата и сркај .
Туку ќе неможеп да сРкаш сеа ми текна немаш Р на тастатурата .
Не мее арно ај да си легна најпаметно мислам
< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 29.6.2012 22:58:32 >
29.06.2012, 23:04
kikicka
4218
Јес,ја сам ту? ама сите ке бегате,А??
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 29.6.2012 23:06:11 >
29.06.2012, 23:06
Beatris
3116
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR
Ооо маци па не те видов дека и ти си тука,ајде зимај лажицата и сркај .
Туку ќе неможеп да сРкаш сеа ми текна немаш Р на тастатурата .
Не мее арно ај да си легна најпаметно мислам
Ни да сРкам ни да кРкам! Ќе ЛАПАМ
29.06.2012, 23:36
Natuska85
3613
Ќе ти кажев што да праиш ако не сакаш ни да сркаш,ни да кркаш ама ај да не сум безобразна вака касно во ноќта
И чао пријатно од мене отидов да се удуфам
30.06.2012, 08:02
Pepelaska *
3820
Ајде бе станувајте нели на плажа се оди рано рано . Јас за викенд значи мора да станам рано рано , се наопаку е ама нема врска.Битно се напив кафе сварено од мм , ( во знак на помирување нели ) требало малку и со лошо . Па стигнавме и до датум за големата шреселба која веќе ми е преку глава. Ама ако испадне планот има да частам дебело
30.06.2012, 08:06
Maca25
7558
Оооо Пепелашка, стигна денот за преселба а?! Ајде со арно, со убаво во новото домче да си живеете. И јас сум за векенд ранобудна, не за друго него на раат да си се напијам кафе и да си помуабетам на РР. На работа имаме само 4 сајта за отварање и тоа најшупачки...затоа едвај чекам викенд да дојде и да се изначитам.
30.06.2012, 08:17
Viktori
5329
И јас сум тука од ниедно време. Коа на време не си ги исклучувам алармите, тоа ми е Пепелашка, со среќа во новиот дом!
30.06.2012, 08:19
Maca25
7558
Ееее виктори, мене вчера пред да легнам ми текна дека имам наместено аларам за во 5,30....среќа што го исклучив..иначе ќе пцуев посабајлечки овде
30.06.2012, 08:20
Beatris
3116
И јас еве си пијам кафица на раат, глеам огласи за работа т.е. не гледам и така... Пепелашка со среќа ново домче
30.06.2012, 08:26
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Ееее виктори, мене вчера пред да легнам ми текна дека имам наместено аларам за во 5,30....среќа што го исклучив..иначе ќе пцуев посабајлечки овде
5 и 50 кај мене Маца ко забегана некоја уште по сабајлечки на фб. Второ кафе пијам.
Туку арно што станав, имав машина пуштено, децава на одмор одат утре, па таман да ги пружам да се сушат. Само се мислам како ќе пеглам на времево..
< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 30.6.2012 8:29:16 >
30.06.2012, 08:30
Maca25
7558
Јас и ти со кокошките стануваме, а? А за пеглање - навечер со клима!!
30.06.2012, 08:32
Felly RR
7977
ДОбро утро и од мене! Пепелашка, со среќа да си седите во новата дома. И јас еве пијам кафе, ама преварено - тоа ти е кога ќе се заседнеш овде да читаш.
30.06.2012, 08:33
Maca25
7558
Се ранобудни овде а? Што би сакала да спијам до 12..... Читајќи овде, заборавив дека ставив јајце да се вари, за малце ќе беше варено па печено
30.06.2012, 08:36
Pepelaska *
3820
Фала ви женски, ама уште не сме таму, само го потврдивме датумот кој е за многу брзо. Туку, да одам да барам негде да си ставиме интернет таму оти не би можела без тоа .
30.06.2012, 09:08
Ikana
3780
Е Пепелашке, најискрено се израдував за вас! Браво! Еве јас пак од топлово не можам да си дојдам на себе, тука во станов кога ќе станеш, пошто е свртена собава наша на исток, е ко под вршник! Па одма клима, па кивање, па вода топла од чешма и ставаш 20 коцки мраз Убав ден на сите!
30.06.2012, 11:47
AnnaMolly RR
6409
Добро утро, добри луѓе
Јас сум исто така ранобудна, ама и на работа сум. И денес и утре
Пепелашка, честитки КОНЕЧНО за преселбата. Јас договорив со мм, здравје ви доаѓаме на гости како што се договаравме.
30.06.2012, 11:55
Gardenia
682
Ај добар ден и од мене,и јас да си се пожалам дека сум на работа,две саботи по ред одам веќе не е фер ,не сум одморена ама ич,само на работа и по свадби одам друго ништо од социјален живот
Ви посакувам убав викенд на сите Пепелашка да ти се оствари преселбата што побрзо во новиот дом
30.06.2012, 14:29
Maca25
7558
Кој е за кафе!?!
30.06.2012, 14:38
Pepelaska *
3820
Јассс сум, иако ги манав веќе две турски.Бевме со Мартин низ чаршија, има дормео караван а пошто тој го обожава дормеото ( така го вика) се изнарадува , се слика со круна, си купивме сликовница Том и цистерната и чаша за пиење ( белки ке ги оставиме шишињата конечно ) и сега заспа како топ. Анамоли обавезно ке ве чекам, само ке ми кажеш да го спремам креветот