cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: прва играчка

clock-img

02.11.2010, 22:22

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka

Их, јас одамна ја купив првата играчка. Уствари тоа беше прво нешто што купив за бебуш. Лупнав многу пари ама ми се свиѓаше. Тоа е една рамка на која висат различни форми од кои некои свират а некои светат. На почетокот бебето лежи под неа и се обидува да ги дофати. Кога ќе почне да седнува горниот дел од рамката се свртува за 90 степени и детето може да си игра седнато. И има уште едно свретување, при што детето може да си игра и стоечки..Ќе видиме колку ќе ја игра..user posted image

Каква е оваа играчка? Сакам и јас, звучи мноооооооогу интересно!

Live and let live

clock-img

03.11.2010, 16:08

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

јас пред две недели му купив месечинка на навлечување со многу убава музика иако сум само 12 неделаuser posted image ама мерак ми беше, а и мм му донесе од германија исто меченце едно такво на навлекување малку поубаво од мојата месечинкаuser posted image

clock-img

08.02.2011, 18:33

clock-img

mamamoni

pencil-img

492

играчки добивме на поклон многу и затоа прво што и купив јас беше гумена сликовница и сега на секое излегување купуваме по една сликовница за кога ќе почне да разбира

Daughters are another version of yourself, but only better !

clock-img

08.02.2011, 19:44

clock-img

ole2004

pencil-img

686

Prva igracka sto i ja kupivme uste pred da se rodi e muzicka vrteleska za nad krevetce koja sveti.Ja namestivme koga go mestevme krevetceto,no pred nekoe vreme i stana interesna.user posted image

clock-img

11.02.2011, 17:15

clock-img

suzeto

pencil-img

1297

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamamoni

играчки добивме на поклон многу и затоа прво што и купив јас беше гумена сликовница и сега на секое излегување купуваме по една сликовница за кога ќе почне да разбира

gumena slikovnicauser posted image

clock-img

11.02.2011, 17:27

clock-img

mamamoni

pencil-img

492

ИЗВОРНА ПОРАКА: suzeto

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamamoni

gumena slikovnicauser posted image

да ја купив од просветно дело за гризење во уста и за во вода е. баш за мало бебе не може да ја скини

Daughters are another version of yourself, but only better !

clock-img

18.01.2013, 14:48

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

Их, јас одамна ја купив првата играчка. Уствари тоа беше прво нешто што купив за бебуш. Лупнав многу пари ама ми се свиѓаше. Тоа е една рамка на која висат различни форми од кои некои свират а некои светат. На почетокот бебето лежи под неа и се обидува да ги дофати. Кога ќе почне да седнува горниот дел од рамката се свртува за 90 степени и детето може да си игра седнато. И има уште едно свретување, при што детето може да си игра и стоечки..Ќе видиме колку ќе ја игра..user posted image

Их, сега се потсетив на ова..ама не да не ја играше, дали три пати ја изигра. Дремеше скоро две години во еден ќош и сега скорото ја прибрав и ја спакував.

clock-img

18.01.2013, 15:04

clock-img

zzaa

pencil-img

884

prvata igracka sto i ja kupiv bese koga imase 2 meseci i bea gumeni prasinja po 4 ide zaedno so svirkat(sega i se omileni ti)

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

Последни статии

article-img