за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Их, јас одамна ја купив првата играчка. Уствари тоа беше прво нешто што купив за бебуш. Лупнав многу пари ама ми се свиѓаше. Тоа е една рамка на која висат различни форми од кои некои свират а некои светат. На почетокот бебето лежи под неа и се обидува да ги дофати. Кога ќе почне да седнува горниот дел од рамката се свртува за 90 степени и детето може да си игра седнато. И има уште едно свретување, при што детето може да си игра и стоечки..Ќе видиме колку ќе ја игра..
Каква е оваа играчка? Сакам и јас, звучи мноооооооогу интересно!
03.11.2010, 16:08
Natuska85
3613
јас пред две недели му купив месечинка на навлечување со многу убава музика иако сум само 12 недела ама мерак ми беше, а и мм му донесе од германија исто меченце едно такво на навлекување малку поубаво од мојата месечинка
08.02.2011, 18:33
mamamoni
492
играчки добивме на поклон многу и затоа прво што и купив јас беше гумена сликовница и сега на секое излегување купуваме по една сликовница за кога ќе почне да разбира
08.02.2011, 19:44
ole2004
686
Prva igracka sto i ja kupivme uste pred da se rodi e muzicka vrteleska za nad krevetce koja sveti.Ja namestivme koga go mestevme krevetceto,no pred nekoe vreme i stana interesna.
11.02.2011, 17:15
suzeto
1297
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamamoni
играчки добивме на поклон многу и затоа прво што и купив јас беше гумена сликовница и сега на секое излегување купуваме по една сликовница за кога ќе почне да разбира
gumena slikovnica
11.02.2011, 17:27
mamamoni
492
ИЗВОРНА ПОРАКА: suzeto
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamamoni
gumena slikovnica
да ја купив од просветно дело за гризење во уста и за во вода е. баш за мало бебе не може да ја скини
18.01.2013, 14:48
vezilka RR
4931
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR
Их, јас одамна ја купив првата играчка. Уствари тоа беше прво нешто што купив за бебуш. Лупнав многу пари ама ми се свиѓаше. Тоа е една рамка на која висат различни форми од кои некои свират а некои светат. На почетокот бебето лежи под неа и се обидува да ги дофати. Кога ќе почне да седнува горниот дел од рамката се свртува за 90 степени и детето може да си игра седнато. И има уште едно свретување, при што детето може да си игра и стоечки..Ќе видиме колку ќе ја игра..
Их, сега се потсетив на ова..ама не да не ја играше, дали три пати ја изигра. Дремеше скоро две години во еден ќош и сега скорото ја прибрав и ја спакував.
18.01.2013, 15:04
zzaa
884
prvata igracka sto i ja kupiv bese koga imase 2 meseci i bea gumeni prasinja po 4 ide zaedno so svirkat(sega i se omileni ti)