Их, јас одамна ја купив првата играчка. Уствари тоа беше прво нешто што купив за бебуш. Лупнав многу пари ама ми се свиѓаше. Тоа е една рамка на која висат различни форми од кои некои свират а некои светат. На почетокот бебето лежи под неа и се обидува да ги дофати. Кога ќе почне да седнува горниот дел од рамката се свртува за 90 степени и детето може да си игра седнато. И има уште едно свретување, при што детето може да си игра и стоечки..Ќе видиме колку ќе ја игра..
Каква е оваа играчка? Сакам и јас, звучи мноооооооогу интересно!
03.11.2010, 16:08
Natuska85
3613
јас пред две недели му купив месечинка на навлечување со многу убава музика иако сум само 12 недела ама мерак ми беше, а и мм му донесе од германија исто меченце едно такво на навлекување малку поубаво од мојата месечинка
08.02.2011, 18:33
mamamoni
492
играчки добивме на поклон многу и затоа прво што и купив јас беше гумена сликовница и сега на секое излегување купуваме по една сликовница за кога ќе почне да разбира
08.02.2011, 19:44
ole2004
686
Prva igracka sto i ja kupivme uste pred da se rodi e muzicka vrteleska za nad krevetce koja sveti.Ja namestivme koga go mestevme krevetceto,no pred nekoe vreme i stana interesna.
11.02.2011, 17:15
suzeto
1297
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamamoni
играчки добивме на поклон многу и затоа прво што и купив јас беше гумена сликовница и сега на секое излегување купуваме по една сликовница за кога ќе почне да разбира
gumena slikovnica
11.02.2011, 17:27
mamamoni
492
ИЗВОРНА ПОРАКА: suzeto
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamamoni
gumena slikovnica
да ја купив од просветно дело за гризење во уста и за во вода е. баш за мало бебе не може да ја скини
18.01.2013, 14:48
vezilka RR
4931
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR
Их, јас одамна ја купив првата играчка. Уствари тоа беше прво нешто што купив за бебуш. Лупнав многу пари ама ми се свиѓаше. Тоа е една рамка на која висат различни форми од кои некои свират а некои светат. На почетокот бебето лежи под неа и се обидува да ги дофати. Кога ќе почне да седнува горниот дел од рамката се свртува за 90 степени и детето може да си игра седнато. И има уште едно свретување, при што детето може да си игра и стоечки..Ќе видиме колку ќе ја игра..
Их, сега се потсетив на ова..ама не да не ја играше, дали три пати ја изигра. Дремеше скоро две години во еден ќош и сега скорото ја прибрав и ја спакував.
18.01.2013, 15:04
zzaa
884
prvata igracka sto i ja kupiv bese koga imase 2 meseci i bea gumeni prasinja po 4 ide zaedno so svirkat(sega i se omileni ti)