за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Девојки Имате денес попуст на групер за Техни спа третманите со кои слабеев јас,во дермаестетика.. Купете си макар еден,два па ке видите какво олеснување ке осетите- и самите ке сакате да си ги продолжите а ке можете директно кај нив да продолжите по истата цена..Јас се мислам да си одам уште на три....
10.04.2013, 11:33
Luci
2250
Дали некој правел третман на коса со бразилски кератин на некоја од страниве со попусти што ги даваа? И да не знаете да не има некаде моментално што оди, јас не успеав да најдам. Ми се увртело тоа у глава сега
28.05.2013, 09:18
anaana
1126
na kolektiva ima popust na kolicki, hranilki lulaski, tocacinja od agrotehna. mene licno mi se svigja taa lulashkata. 1390denari e preku kolektiva :))
19.06.2013, 10:06
anaana
1126
decki na grouper ima popust na nekoja memori pernica od medobil ima li nekoj iskustvo so nivnite proizvodi, ili uste podobro ako ja ima pernicava???
За квалитетен и здрав сон! 61% попуст на медицинска перница Memory Comfort Pillow од Медобил во вредност од 1550 ден. по цена од 599 ден.
nekako dobra cena mi e, a vo plan sum da kupam memori pernici za mene i mm, pa ova nekako se pogodi e sega bidejki ne najdov tema posebno za pernici, ako ne vi e tesko spodelete nekoe iskustvo so memori pernicive i od kaj ste gi kupuvale
19.06.2013, 10:09
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: anaana
decki na grouper ima popust na nekoja memori pernica od medobil ima li nekoj iskustvo so nivnite proizvodi, ili uste podobro ako ja ima pernicava???
За квалитетен и здрав сон! 61% попуст на медицинска перница Memory Comfort Pillow од Медобил во вредност од 1550 ден. по цена од 599 ден.
nekako dobra cena mi e, a vo plan sum da kupam memori pernici za mene i mm, pa ova nekako se pogodi e sega bidejki ne najdov tema posebno za pernici, ako ne vi e tesko spodelete nekoe iskustvo so memori pernicive i od kaj ste gi kupuvale
Јас ја имам од топ шоп и супер е,арно ама Медобил е имитација на Топ Шоп..Јас се зезнав со слим едн лифт хеланките од медобл и веке не купувам вакви имитации од кај нив,ти како сакаш.
03.07.2013, 12:25
amateuress
253
Девојки, што искуство имате со апарати за правење леб? Има некој марка Вивакс на попуст преку групер, па ако некоја има сличен ве молам пишете. Само што побрзо, понудата истекува до вечер, а до 14ч. денес можам да префрлам пари :)
Фала ви однапред
03.07.2013, 13:08
Felly RR
7977
amateuress, еве ОВДЕ имаме тема за апарат за печење леб. Ѕирни ја може ќе најдеш нешто конкретно за овој.
03.07.2013, 13:47
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: amateuress
Девојки, што искуство имате со апарати за правење леб? Има некој марка Вивакс на попуст преку групер, па ако некоја има сличен ве молам пишете. Само што побрзо, понудата истекува до вечер, а до 14ч. денес можам да префрлам пари :)