cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Маструбирање на партнерот

clock-img

10.10.2009, 13:39

clock-img

sakibukic

pencil-img

137

По се изгледа да!!!!!!!!!!

clock-img

10.10.2009, 13:41

clock-img

kiki_riki

pencil-img

317

Поздрав до новиот РР татко- многу е духовитuser posted image

ne pravi go na drugite ona sto ne sakas tebe da ti go pravat

clock-img

10.10.2009, 13:42

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

паа нека ни се претстави ако е татко, детенце, родено тогаш и тогаш ајде???

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

10.10.2009, 13:44

clock-img

sakibukic

pencil-img

137

Се извинувам ама јас сум овде нов и треба да ми покажите некој работи.Татко не сум уште ама сум иден кај да е до 30 октомври.Друго нешто.

clock-img

10.10.2009, 14:18

clock-img

Enika

pencil-img

1480

pa dr neso poopshirno za temava na koja pisuvame sepak nie zborevme za mastrubiranje na partner...sto bi napravil ako ja fais zena ti akko mastrubira, dali ke i se nalutis i dali smetas deka e normalno da se mastrubira koga imas redoven partner?

clock-img

11.10.2009, 14:01

clock-img

nutelizza

pencil-img

357

Немам време ни желба да маструбирам, уморна сум од сите обврски околу бебето, домот.
Кога немам секс го заменувам со добар шопинг

clock-img

11.10.2009, 20:56

clock-img

sakibukic

pencil-img

137

За шопинг ич не сум

clock-img

12.10.2009, 00:20

clock-img

Боцко

pencil-img

806

user posted image user posted image user posted image user posted image
маж кој вели НЕ, 99.9 и 102% лаже. но не знам зошто, тоа е толку нормално. уште ако е со знаење на партнерот, може да се развие во многу интересни насоки.. ми се случува и денес понекогаш. дали ме фатила? фатила би повлекло забрана. би рекол, дали мевидела/забележала. ама и тоа се приметува дека е направено. па оној кој мисли дека не е фатен е во заблуда...

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

clock-img

12.10.2009, 00:24

clock-img

nadica

pencil-img

4381

каде си боцко ни недостигаа твоите одговори послабо не дружиш

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

12.10.2009, 00:26

clock-img

sakibukic

pencil-img

137

маж кој вели НЕ.Тој лаже браво мајсторе.

clock-img

12.10.2009, 00:26

clock-img

sakibukic

pencil-img

137

о па имало и госпоѓи тука во ова глуво доба

clock-img

12.10.2009, 00:29

clock-img

nadica

pencil-img

4381

заспаа децата па време за рингераја дружење

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

12.10.2009, 00:33

clock-img

Natasha5

pencil-img

830

точно еве и јас се вратив не ми се спие поздрав до сите присутни,а до сега не сум го` фатила` мм

clock-img

12.10.2009, 00:35

clock-img

sakibukic

pencil-img

137

Па и да го фатиш што има лошо во тоа ние мажите тоа е потреба.Подобро придружисе однего да ја расипеш забавата.

clock-img

12.10.2009, 00:48

clock-img

Боцко

pencil-img

806

жалам што поретко ве дружам. обврски.

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

clock-img

19.10.2009, 11:01

clock-img

pericka

pencil-img

72

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sto da kazam drugo

clock-img

19.10.2009, 12:25

clock-img

Alex 2009

pencil-img

1

Јас мојот не сум го фатила, а мислам и дека нема потреба. Тоа го правиме заедно. ММ ужива да ме гледа додека мастурбирам а потоа ми се приклучува и се задоволуваме, најчесто орално. А кога ке ни здосади од игри... секогаш е тука мисионерската... user posted image

clock-img

19.10.2009, 12:31

clock-img

niki

pencil-img

4299

Добредојде Алех 2009 и user posted image вистинско претставувањеuser posted image user posted image user posted image на права тема.
Поздрав и пријатно дружење.

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

19.10.2009, 23:53

clock-img

sakibukic

pencil-img

137

Голем поздрав до Alexa 2009 добредојде и секоја чест за искреноста од женска страна.

clock-img

16.11.2009, 13:24

clock-img

mami

pencil-img

8680

Земете ги работите во свои раце, ама овој пат буквално. Играта со вашата омилена играчка ќе ви донесе многу поголемо задоволство кога ќе ви ја вратат услугата. Еве неколку мануелни секс-техники:
Позиција...
Во сексот важи правилото и на двајцата да ви е убаво. Во овој случај многу е поважно вас да ви е удобно бидејќи тој секако ќе ужива. Работете во зависност од тоа дали сте левак или деснак, но дозволено ви е да ја смените раката, да се качите врз него, да го бакнувате додека работите... Најважно од сé е да ја следите неговата реакција. Залудно се мачите ако тој не ужива. Некој преферира седнат, друг легнат, а некој сака и стоечки. Прашајте го како му се допаѓа и фатете се за работа.
Направете да лизга...
Можеби ќе ви звучи смешно, но вашиот партнер многу би ви бил благодарен доколку во дланката стиснете лубрикант. Не дека без тоа не се може, но на овој начин оневозможувате триење кое знае да биде болно со оглед на тоа што пенисот е сув. Колку и да ја имате совладано техниката, сепак не можете да имате осет колку него.
Грабнете го силно...
Како што вие сакате да ве допираат нежно и полека, така тие сакаат да ги допирате грубо и брзо. Мажите се по грубата игра. Ако го допирате како да е направен од стакло, тогаш тој ќе си помисли дека не ни сакате да го допирате. Затоа не плашете се да го грабнете во своите раце и убаво да го малтретирате. Фатете го за коренот лизгајте со брз потег до главата. Направете неколку кратки движења додека сте горе и повторно симнете ја раката долу.
Не занемарувајте ги другите делови...
Ако се концентрирате само на пенисот, ризикувате да добиете воспаление на зглобот бидејќи ќе му треба навистина долго време за да сврши. Затоа, забрзајте го процесот со тоа што ќе им посветите внимание и на другите ерогени зони. Додека со едната рака работите, со другата масирајте ги нежно тестисите, бакнувајте му ги брадавиците, вратот и зад ушите. Не плашете се дека ќе забавите со движењето на раката, тоа нема да ја намали еуфоријата во него.

clock-img

16.11.2009, 13:25

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

user posted image  user posted image   ете сега хихихххи

грабнете го силно.....беља работа хихихххххххх

clock-img

16.11.2009, 13:27

clock-img

mami

pencil-img

8680

алтернатива за тие со добиено и трудните на кои нормалното задоволување им е забрането со пусулче од докторuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.11.2009, 13:43

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

Ne sum go fatila na delo ama samoit si kazuva deka si go prai toa,ne radi nedostatok na sex tuku ednostvno taka doaga.Pa i ja go pravam istoto i mislam deka e naj normalna rabota

clock-img

06.02.2010, 19:28

clock-img

Тивко

pencil-img

27

Нема потреба од криење нејзе ќе и го дадам да го грабне!
А да она може сама user posted image user posted image

clock-img

06.02.2010, 20:05

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

Сам го немам начекано, ама јас пред него и тој пред мене, многу е јако!user posted image user posted image user posted image
Убаво е да си уживаш и да си слободен да си ги кажеш сите фантазии, нели!?

Пред да скокнеш, кажи оп!

Последни статии

article-img