cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: подарок за роденден

clock-img

08.02.2010, 11:41

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

idi vo toper,prosvetno delo ili mozes vo angliskiot centar imas preubavi knigi

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

08.02.2010, 11:44

clock-img

Iva

pencil-img

626

ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka

idi vo toper,prosvetno delo ili mozes vo angliskiot centar imas preubavi knigi

Потпис!

clock-img

08.02.2010, 12:35

clock-img

caci20

pencil-img

1049

I vo Matica imase ekstra knigi za deca, nekoi bea so dodatoci za da napravi nesto. Ili imase ubavi puzzle so dodatoci za boenje, ucenje i sl

Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...

clock-img

08.02.2010, 14:13

clock-img

mami

pencil-img

8680

Фала за предлозите, поминав до Посветно дело и земав една со приказните од Андерсен, има убави илустрации и како што ја прашав мајка и ми рече дека сака приказни, па подарокот е на местоuser posted image

clock-img

02.07.2011, 15:46

clock-img

ikki

pencil-img

224

Во понеделник сум на роденден кај кумашинчето наше ке полни 5 години и стварно незнам што да му однесам. Несакам облека бидејки има премногу, мислев масичка и столчиња, или пак табла за пишување но таа имала. Е сега стварно незнам што дај помагајте, кажете предлог

clock-img

03.07.2011, 22:00

clock-img

ikki

pencil-img

224

ajde pomagajte bre luge ejjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.07.2011, 23:24

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

А точаче некое...незнам, ајде мајки со поголеми дечиња кажувајте што е интересно за таа возраст

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

03.07.2011, 23:53

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

точак, со педали. ролерки, што знам, некоја кукла (ако си игра со кукли)...

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

03.07.2011, 23:56

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

MONOPOL,mojot sin na taa vozrast uzivashe vo nego ili nekoja slicna takva drushtvena igra!

clock-img

04.07.2011, 00:05

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Ете, и пикадо можеш, или некаква сликовница со бројки и букви

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

12.07.2011, 16:13

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Сега во сабота сме на роденден кај комшивчето ќе полни две години,па сакам да му земам таква куќичка како шаторче....Мислам дека одговара за возрастаuser posted image Туку сакам да ве прашам кај може во Скопје да најдам таква и колку се движат отприлика......

clock-img

12.07.2011, 16:21

clock-img

kuklica

pencil-img

264

za vo Skopje kaj mozis da najdis nemozam da ti kazam posto ne sum od tamu a bi trebalo da ima vo dobro snabdenite prodavnici za detski igracki a nie i kupivne na vnukami lani bese 1000 den isto za 2-ri rodenden ama detteo ne isleze od natre ja ima napraeno partal sega duri i od niz krov vleguva ne od vratauser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.07.2011, 19:15

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Сега во сабота сме на роденден кај комшивчето ќе полни две години,па сакам да му земам таква куќичка како шаторче....Мислам дека одговара за возрастаuser posted image Туку сакам да ве прашам кај може во Скопје да најдам таква и колку се движат отприлика......

Во Џамбо има таква куќичка, види и во Адријано...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

12.07.2011, 23:59

clock-img

mamicka_26

pencil-img

280

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Natuska85 ги имаш во сите продавници за играчки и во Џамбо ги има, ние пред неколку месеци купивме од најблиската продавница за играчки и ја земавме 700 ден. тука одприлика се движат цените.

clock-img

13.07.2011, 00:10

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ние имаме од џамбо и е 600 денари. Нашата е како шаторче во џунгла user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

13.07.2011, 17:05

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Е фала ви,ќе прошетаме во сабота ќе разгледам,а Маца добра е таа од џамбо?Имаш негде слика да ја видам?

clock-img

13.07.2011, 17:32

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Натушка, на Борјан куќичката е од Џамбо, еве вака изгледа

Click on people's faces in the photo to tag them.
user posted image

clock-img

13.07.2011, 18:55

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

иста како на Борјан, само како џунгла. немам никаде слика од куќичката.

clock-img

13.07.2011, 19:06

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Убава е,ваква ќе му земам ако има

clock-img

13.07.2011, 19:13

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ние кога бевме имаше само еден вид и таа ја земавме. А инаку Нина се заљуби во куќичката на Борјан.user posted image

clock-img

08.05.2012, 23:56

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

А поклон зза 5годишно девојче.И имам однесено до сега пижами,играчка мини маус,кукла бебе ,од гардероба сукња со мајчка и болеро,сликовници,пластелин,сложувалка и не ми текнува уште што.Што ми предлагате сега да и земам за 5тиот роденденuser posted image

clock-img

09.05.2012, 07:39

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Натуш,незнам нешто принцес минцес ,или имаше во џамбото убав сет за цртање голем,и тоа можеш.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

09.05.2012, 08:42

clock-img

Junona

pencil-img

52

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

А поклон зза 5годишно девојче.И имам однесено до сега пижами,играчка мини маус,кукла бебе ,од гардероба сукња со мајчка и болеро,сликовници,пластелин,сложувалка и не ми текнува уште што.Што ми предлагате сега да и земам за 5тиот роденденuser posted image

Во Просветно дело има прекрасни комплети со хелоу кити за поголеми девојчиња,кутии исто со кити за чување накит,шноли и стегачи,мали торбички за преку рамо и сл.

„Не стануваме попаметни од она што сме го чуле,туку од она што сме го доживеале“.

clock-img

09.05.2012, 09:09

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Н. доби за роденден многу убава книга - My first English book. Нешто такво, Натушке. Или па во Просветно дело имаат ептен убави детски енциклопедии, со убави илустрации...

clock-img

10.05.2012, 00:58

clock-img

miana

pencil-img

6152

Богами детските енциклопедии од просветно дело се навистина убав поклон..Многу се интересни дури и мене ми е забавно да ги читам...Јас обавезно поклонувам нешто такво на деца на кои не сум им поклонила а се на таа возраст 5,6,7,8 години.

Последни статии

article-img