ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance
, сигурно многу вработувања
Срцка, ете си била неколку пати, ама не знам како не си приметила дека на каса во Керфур работат бугарки, дека по продавниците се зборва на бугарски, српски и хрватски! Значи повеќето вработиени не се македонци. Не знам кого залажуваа со тоа, леле ќе вработиме 2,000 луѓе... најдобар трговски ќе биде, не знам што.... мај ес најдобар на балканот. уште првата недела се поплави
А ако некој сакал да купува марка, можел до сега да си го дозволи тоа и да тркне до Грчка и да си купи. За човек што носи марка ствари не му е потребен сити мол. Ене го и белград, оди, купи, прошетај се, врати се.
Сити мол е за сите останати кои не можат тие екскурзии да си ги дозволат, а на крај и поскапо ќе платат. Така било од секогаш - сиромавиот дупло плаќа.
Нити ќе се залетувам сега одма да купам нешто од зара или од кај и да е, си купувам и за себе и за детето од истите места како и порано, ако нешто ми се свиѓа од таму, и ми одговара цената секако дека ќе го купам, ама да се летам и шопинзи да правам не.
Ме израдува само киното!!!