jas pa,nikogas ne sum ziveela nadvor od mojot grad,nemam zelba ama nikakva.a sto se odnesuva za Skopje sakam na eden den da dojdam ,da prosetam,i nazad.
Ne mislam za nikogo nisto,lugeto gi cenam spored karakter,licno mene poubavo mi e da otidam vo Gevgelija,Negotino,Strumica,Ohrid,Stip..nasekade,da naucam nov dijalekt,da doznaam nekoja prikazna vrzana za toj grad,ednostavno Makedonija e preubava zemja,ne stanuva zbor dali jas od Veles ke i zemam rabota od race na nekoja zena od Skopje,ama ic...sekoj se bori za svojot i zivotot na svoeto semejstvo,i da,dojde vreme na prezivuvanje,za zal,zatoa sme luti edni na drugi-prezivuvame...toa e druga tema
zatoa,moeto srce e vo Veles tuka i ke ostane.tvoeto e vo Skopje,tamu i ke ostane
da go spomenam i Tose,neka mu e lsna zemjata,toj bese od Krusevo,ama srceto mu ostana za Makedonija,nema vrska od kaj sme,koi sme,sto rabotime,tuka neznam koj sto ima,ama sepak ja sakam ringeraja,2 godini e mojata prijatelka za dobro i zlo
sekoj neka si go kaze svojot stav,nemojte so navredi
koga ke se razbudam nautro si velam,DA POMISLAM NEKOJA DOBRA MISLA,da mi bide denot ubav,da ne dozvolam nekoj da mi go rasipe..
dragi prijatelki,neznam koi ste,dali imate pari ili ne,vasi se,ne me zasega toa,ako ima sansa nekogas da se zapoznaeme,da se napieme edno kafe,decata da si poigraat,da uzivame,zivotot e kratok
JAS JA BIRAM VNATRESNOSTA ,