за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
od prepucavanje na forumov....nekako bez vrska trgna godinava,vladee negativna energija
Исто и мене, дајте луѓе олабавете, малку
04.01.2013, 20:21
talisman
96
Preku glava mi e od balkanskata izrekata " Aj pa treta srekja, moze ti se posrekji pa bide masko " I preku glava mi e sto toa voglavnom mi go kazuvaat zeni, ko bozem sekoja zena se realizira kako majka duri otkako kje rodi sin, pihhhhhhh
04.01.2013, 20:31
nena lonley
97
ИЗВОРНА ПОРАКА: talisman
Preku glava mi e od balkanskata izrekata " Aj pa treta srekja, moze ti se posrekji pa bide masko " I preku glava mi e sto toa voglavnom mi go kazuvaat zeni, ko bozem sekoja zena se realizira kako majka duri otkako kje rodi sin, pihhhhhhh
Lele i jas skoro se iznervirav od istovo,imeno na eden prijatel mu cestitaa KERKA so zborovite : AJDE DOGODINA MASKO
04.01.2013, 23:37
deluxe
2479
preku glava mi e od"cile-mile"faci a znam deka mi mislat loso,no najloso e sto moram i jas taka so niv a mraaazzaam koga sum dvolicna,iako horoskopot mi e takov ama jas ete se ezam od toa
05.01.2013, 00:15
Maria
533
Преку глава ми е од свеки .Леле луге замислете,бевме со мм и децата кај една моја братучетка и сега ми вика: Ти пеглата не си ја исклучила? А пеглата ни е во посебна соба.Се изнервирав зошто бев сигурна дека не е така, и одам, гледам пеглата ладна,мраз.И ја носам,да ја пипне и ми вика :Ама кабелот не беше убаво изваден Толку се изнервирав.Незнам што и е целта. Веднаш му раскажав на мм,кој остана без зборови...И фали нешто на женава.
05.01.2013, 00:51
Andriance
2140
Преку глава ми е од луѓе кои до вчера додека беа со мене ги трпев и слушав како јадат за други...а денес ги гледам заедно со истите тие луѓе како ништо да не било... јавно имам кажано...животот е доволно сам по себе комплициран...не ми требаат уште и комплицирани луѓе...
од денес, не вратм нов лист....туку земам друга книга за некои луѓе !!!
05.01.2013, 10:28
kikicka
4218
Преку глава ми е муабетот за тоа што ќе имаме за ручек утре!!! Неможам веќе , уште од денес за утре нда мислам што ќе јадеме!
05.01.2013, 13:37
srculko
68
preku glava mi e od maz mi samo odi nekade nikako da sedne doma
05.01.2013, 23:33
miana
6152
Preku glava mi e od nesovesni luge i sebicni..Si gledaat samo za sebe!!!!
05.01.2013, 23:41
Палешка РР
7505
Главоболка
05.01.2013, 23:54
Pepelaska *
3820
ИЗВОРНА ПОРАКА: srculko
И мене
06.01.2013, 00:07
Martins mom
3342
НЕПРАВДИ!!! Неправди од било кој тип!
06.01.2013, 11:20
SkCura77
430
... од дволичност, безобѕирна и изглумена изнемоштеност поради патење за внимание, душкање во приватен живот, буцкање во брачни муабети, емотивни уцени кои никогаш не успеваат зашто се класични уцени, озборување и сипање отров во уши на туѓи луѓе поради лична корист... Од живеење во невозможна заедница...
06.01.2013, 11:29
Џесика
2036
Мене ми е преку глава од синусиве, од бактерии, вируси., и преку глава ми е од мизерување, броење денови до плата и стискање. а денес и од свеки ми е преку глава :-))))
06.01.2013, 15:14
Simona_k
299
Preku glava mi e od nesovesni luge i sebicni..Si gledaat samo za sebe!!!!
07.01.2013, 18:04
srculko
68
i denes mi e preku glava od maz mi se prasuvam samo nie li se karame na praznik ili takva mi e srekata mnogu me nervira i toa pocna da go pravi pocesto
07.01.2013, 23:13
Ring
602
taksisti....oti mislat deka se vozis so taski samo za muabet da ti pravat i da te zamarat so dnevni politiki...AMAN...a so kolite im smrdat na pusalna usta ne mi se otvara