cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Преку глава ми е од...

clock-img

23.10.2012, 20:15

clock-img

cevlice

pencil-img

209

Преку глава ми е од негативни луге, луге кои немаат желба за ништо

clock-img

24.10.2012, 22:24

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

.... од лупење, сецкање, готвење, перење, плачки сакам ова - неќам онаuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

08.11.2012, 21:48

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

.... самобендисани нарциси. ИШШШШ!!!

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

04.01.2013, 14:32

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Глупи сељандуриuser posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

04.01.2013, 14:34

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

od prepucavanje na forumov....nekako bez vrska trgna godinava,vladee negativna energija

clock-img

04.01.2013, 14:35

clock-img

zzaa

pencil-img

884

preku glava mi e od zatnat nos i kaslica

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

clock-img

04.01.2013, 14:46

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

od prepucavanje na forumov....nekako bez vrska trgna godinava,vladee negativna energija

Исто и мене, дајте луѓе олабавете, малку

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

04.01.2013, 20:21

clock-img

talisman

pencil-img

96

Preku glava mi e od balkanskata izrekata " Aj pa treta srekja, moze ti se posrekji pa bide masko "user posted image I preku glava mi e sto toa voglavnom mi go kazuvaat zeni, ko bozem sekoja zena se realizira kako majka duri otkako kje rodi sin, pihhhhhhh

clock-img

04.01.2013, 20:31

clock-img

nena lonley

pencil-img

97

ИЗВОРНА ПОРАКА: talisman

Preku glava mi e od balkanskata izrekata " Aj pa treta srekja, moze ti se posrekji pa bide masko "user posted image I preku glava mi e sto toa voglavnom mi go kazuvaat zeni, ko bozem sekoja zena se realizira kako majka duri otkako kje rodi sin, pihhhhhhh

Lele i jas skoro se iznervirav od istovo,imeno na eden prijatel mu cestitaa KERKA so zborovite : AJDE DOGODINA MASKO user posted image

clock-img

04.01.2013, 23:37

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

preku glava mi e od"cile-mile"faci a znam deka mi mislat loso,no najloso e sto moram i jas taka so niv a mraaazzaam koga sum dvolicna,iako horoskopot mi e takov ama jas ete se ezam od toauser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.01.2013, 00:15

clock-img

Maria

pencil-img

533

Преку глава ми е од свеки user posted image .Леле луге замислете,бевме со мм и децата кај една моја братучетка и сега ми вика: Ти пеглата не си ја исклучила?user posted image А пеглата ни е во посебна соба.Се изнервирав зошто бев сигурна дека не е така, и одам, гледам пеглата ладна,мраз.И ја носам,да ја пипне и ми вика :Ама кабелот не беше убаво изваденuser posted image user posted image Толку се изнервирав.Незнам што и е целта.user posted image user posted image Веднаш му раскажав на мм,кој остана без зборови...И фали нешто на женава.user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.01.2013, 00:51

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Преку глава ми е од луѓе кои до вчера додека беа со мене ги трпев и слушав како јадат user posted image за други...а денес ги гледам заедно со истите тие луѓе како ништо да не било... јавно имам кажано...животот е доволно сам по себе комплициран...не ми требаат уште и комплицирани луѓе...

од денес, не вратм нов лист....туку земам друга книга за некои луѓе !!!

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

05.01.2013, 10:28

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Преку глава ми е муабетот за тоа што ќе имаме за ручек утре!!! Неможам веќе , уште од денес за утре нда мислам што ќе јадеме!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

05.01.2013, 13:37

clock-img

srculko

pencil-img

68

preku glava mi e od maz mi samo odi nekade nikako da sedne doma

clock-img

05.01.2013, 23:33

clock-img

miana

pencil-img

6152

Preku glava mi e od nesovesni luge i sebicni..Si gledaat samo za sebe!!!!

clock-img

05.01.2013, 23:41

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Главоболка

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

05.01.2013, 23:54

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

ИЗВОРНА ПОРАКА: srculko

И менеuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

06.01.2013, 00:07

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

НЕПРАВДИ!!! Неправди од било кој тип!

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

06.01.2013, 11:20

clock-img

SkCura77

pencil-img

430

... од дволичност, безобѕирна и изглумена изнемоштеност поради патење за внимание, душкање во приватен живот, буцкање во брачни муабети, емотивни уцени кои никогаш не успеваат зашто се класични уцени, озборување и сипање отров во уши на туѓи луѓе поради лична корист... Од живеење во невозможна заедница...

clock-img

06.01.2013, 11:29

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Мене ми е преку глава од синусиве, од бактерии, вируси., и преку глава ми е од мизерување, броење денови до плата и стискање. а денес и од свеки ми е преку глава :-))))

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

06.01.2013, 15:14

clock-img

Simona_k

pencil-img

299

Preku glava mi e od nesovesni luge i sebicni..Si gledaat samo za sebe!!!!

clock-img

07.01.2013, 18:04

clock-img

srculko

pencil-img

68

i denes mi e preku glava od maz mi se prasuvam samo nie li se karame na praznik ili takva mi e srekata mnogu me nervira i toa pocna da go pravi pocesto

clock-img

07.01.2013, 23:13

clock-img

Ring

pencil-img

602

taksisti....oti mislat deka se vozis so taski samo za muabet da ti pravat i da te zamarat so dnevni politiki...AMAN...a so kolite im smrdat na pusalna usta ne mi se otvara user posted image user posted image

Your children will become who you are...so be who you want them to be !

clock-img

08.01.2013, 09:15

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

..празници! Ха,ха..мала шала user posted image

clock-img

08.01.2013, 09:17

clock-img

Ikana

pencil-img