cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Преку глава ми е од...

clock-img

08.01.2013, 09:33

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana RR

...од јадење...не можам веќе, се тркаламuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image И јас. Мажле ме турна на врата дома у Лисиче и јас се дотркалав на работа до Дебар Маало.

clock-img

08.01.2013, 12:20

clock-img

Нивеа

pencil-img

348

...од јадење...не можам веќе, се тркаламuser posted image

уф и јас се предавам веќе не можам...што е многу-многу е,сакам пауза/одмор од јадење user posted image

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

clock-img

08.01.2013, 12:23

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Уф, преку глава ми е од чекање и исчекување, кои идат во пакет со лажни ветувања. Преку глава ми е од семеен живот на два континенти. Криво ми е што заради тоа животот си го ставив на стенд бај, верувајќи дека нешто правам за подобра иднина на детево, имам уште некоја трошка надеж дека нема да биде залудно, ама и таа трошка се рони се повеќе и повеќе со секој изминат ден... сакам ова да се промени поскоро, ама криво ми е што јас не можам ништо да направам, се чувствувам тотално беспомошна...

< Поракaта ја уредил Calypso -- 8.1.2013 12:24:11 >

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

clock-img

08.01.2013, 14:07

clock-img

Velena

pencil-img

83

Преку глава ми е од носов што ми е затнат!!! user posted image

clock-img

17.01.2013, 16:42

clock-img

Simona_k

pencil-img

299

Од јадење...се осеќам како тенк...тешко подвижно возило....

clock-img

17.01.2013, 16:45

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

preku glava mi e od teskava tisina,koga molcam so ogromen bes vo mene ,a sakam da riknam kako lavicaaaaaaaaaauser posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

17.01.2013, 21:43

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Преку глава ми е од зима...сакам пролет, сакам расцветани дрвја, сонце и долги прошетки!

clock-img

17.01.2013, 21:45

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Преку глава ми е од зима...сакам пролет, сакам расцветани дрвја, сонце и долги прошетки!

До збор исто...+ лето,шетање,кафенце....

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

18.01.2013, 13:50

clock-img

mama toci

pencil-img

240

.....od pocituvanje hierarhii,i vo ime na toa ponekogas iako znaes deka si vo pravo,da treba da prekutisuser posted image E so mene toj film ne go gledaatuser posted image .se pravat najpametni,a koga ke dojde red da gi snosat odgovornostite od donesenite odluki,topkata ja prefrlaat na drugata strana.So kulturno prepucavanje,si ja isterav pravdinata,ama vrijam od nervoza,da sum doma,sto fino ke mi dojde edna generalka po stanot user posted image

clock-img

18.01.2013, 13:53

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

Ovie nekolku dena preku glava mi e od mm. Kje go frlam u gjubre zimi sveuser posted image

clock-img

18.01.2013, 14:06

clock-img

ivemace

pencil-img

84

od sovrseni majki, seznajkovci i preptentni shmizli .........user posted image

clock-img

05.03.2013, 13:54

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

...бирократија, параноја и теории на заговор user posted image

clock-img

05.03.2013, 19:23

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

ИЗВОРНА ПОРАКА: Simona_k

Од јадење...се осеќам како тенк...тешко подвижно возило....

Исто!!!

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

09.03.2013, 19:16

clock-img

Lacrymosa

pencil-img

255

Преку глава ми е од свекрва ми... напаст

clock-img

10.03.2013, 15:09

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Дволични....ја фаќам 2-3 пати како одвратно зборува за мене и пак пред мене се прави фина...Е лигуши беее

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

11.03.2013, 01:44

clock-img

Bububebe

pencil-img

564

Преку глава ми е од коментари: Аууу како детево уште не зборува ,аууу па мојава на таа возраст англиски зборуваше ,па и песнички пеела .А беее user posted image

clock-img

11.03.2013, 10:42

clock-img

cacisk

pencil-img

328

Mene preku glava mi e od site okolu mene (komsii, koleski na rab, pa i nekoi zlobni prijateli) abe sto cekate koga dete, deca se gledaat koga ste pomladiuser posted image user posted image Nie demek starite ili ne sakame. Se ndevam deka ce dojde vreme koga ke im gi zatnam muckite na site

clock-img

11.03.2013, 10:53

clock-img

anaana

pencil-img

1126

lelele daaaaaaa. i mene site me prasuvaat odi tvoeto... inace sega ke pravime za edna nedela godinka... jas im vikam pa sama uste ne odi, patka se rzi za krevet i odi, ama sama ne... i sitee nekako zacudeni kako detevo ne odi. jas mislam deka e mala sto znam
isto i za zboruvanje toa si kazuva po nesto ama lugje pa mala e
ili moze mene mi se cini :))))))))))
i preku glava mi e od sporeduvanje na decata. moeto vaka moeto taka moevo lele genijalec e moevo ajnstajn e :)))))))))

clock-img

17.05.2013, 12:26

clock-img

miana

pencil-img

6152

леле преку глава ми е од - мајками,ме полудува user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.05.2013, 17:55

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

...главоболка во петок user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

18.05.2013, 23:56

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Се user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

19.05.2013, 12:04

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

...од собирање трошки од глупавиот тепих. Го мразам!

clock-img

19.05.2013, 12:14

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Vezilke, isfrli go nadvor user posted image I mene moj me nervira, pa uste nekoja teget boja, uzas!
Ama ke go isfrlam kaj i da e, pa vo zima pak ke go vnesam user posted image

Mene mi e preku glava od lugeto sto ne si stojat na zbor, i samo lazat od denes za utre. Koga ke mi popravite cd? Utre sigurno... Koga ke isporacate krevet? Utre, a mozebi i denes.... A toa utre nikogas da dojde user posted image Eve i denes ke ne obvrzat za da sedime doma ili nekade vo blizina poradi toa utre! Sekade profesionalizam - nula!

clock-img

19.05.2013, 12:24

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Прку глава ми е од неделно чистење ко по шема, едно те исто... мразам програмирани денови...user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

19.05.2013, 15:16

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Прку глава ми е од неделно чистење ко по шема, едно те исто... мразам програмирани денови...user posted image

Ehh za zal i kaj mene e taka,mi se smaci toa pa toa...ufff mi se ide na odmor ama tek kraj na avgustuser posted image

Последни статии

article-img