writing-img

Многу сакам...

clock-img

17.10.2012, 14:23

clock-img

Annet

pencil-img

2404

Ја отварам оваа тема,да си пишеме што сакаме.
Еве јас многу го сакам летото,убаво ми е,ако е топло,го сакам морето,уживам во него....
Да пишеме што сакаме.........
сакам да отидам некогаш во Истанбул......................

< Поракaта ја уредил Ikana RR -- 14.3.2013 14:32:50 >

clock-img

17.10.2012, 14:35

clock-img

fila

pencil-img

225

Mnogu sakam da otideme so mm sami nekade za vikend bez deca i da uzivame zasto veke sedum godini nikade nemamevizlezeno dami i toa mi nedostasuva

clock-img

17.10.2012, 15:11

clock-img

Barbicki2

pencil-img

434

Mnogu sakam samo stomakot da mi go snema,i mnogu sakam da si izleguvam navecer po diska so mm kako porano.

clock-img

18.10.2012, 14:50

clock-img

Malecka23

pencil-img

1175

mnogu sakam magicno da mi go snema stomakot i striite i da si se vratam na staro da si gi oblecam omilenite farmerki:))
a da i sakam eden dooolg odmor tenerife:))taman se spremavme da odime so mm ostanav bremena:(

clock-img

18.10.2012, 14:56

clock-img

lilicka

pencil-img

866

ehhh...mnogu mnogu sakam da oslabam edno 30kg da si bidam slaba kakko poranouser posted image

clock-img

18.10.2012, 14:57

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

Јас сум Џонатан Ливингстон, имам план за иднината кој ми поставен високо и полека целам кон него,секако со сопругот.
Инаку вака ништо посебно не сакам зашто имам многу шетано и сеуште си шетаме и само со сопругот и со детето зависи каде ,нели.И ресторани и кафулиња , викенди,одмори и сл.
За дестинации не сме биле на нешто егзотично а со Европа не стоиме лошоuser posted image
Од аспект на кариера би сакала да си купам време за побрзо да ги доспремам испитите за магистерски ама и тоа е во тој малку подолгорочниот план.

Во моментов многу сакам индијанка од кај Санчо, ах луци кај го спомна user posted image

clock-img

18.10.2012, 15:10

clock-img

Luci

pencil-img

2250

ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka

ehhh...mnogu mnogu sakam da oslabam edno 30kg da si bidam slaba kakko poranouser posted image

И јас ти се приклучувам кон желбатаuser posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

Јас сум Џонатан Ливингстон, имам план за иднината кој ми поставен високо и полека целам кон него,секако со сопругот.
Инаку вака ништо посебно не сакам зашто имам многу шетано и сеуште си шетаме и само со сопругот и со детето зависи каде ,нели.И ресторани и кафулиња , викенди,одмори и сл.
За дестинации не сме биле на нешто егзотично а со Европа не стоиме лошоuser posted image
Од аспект на кариера би сакала да си купам време за побрзо да ги доспремам испитите за магистерски ама и тоа е во тој малку подолгорочниот план.

Во моментов многу сакам индијанка од кај Санчо, ах луци кај го спомна user posted image

Леле остај, ама ептен се убави бе, лапни голтни. Од стрв купив 3 индијанки и 2 еклери(не ги бива) и сама ги изедов за секунда. user posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

18.10.2012, 15:21

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

да најдам на патот еден милион еврички user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

18.10.2012, 15:53

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Многу сакам да си бидам со сопругот, да си ја растеме бебка и да сме здрави сите. Другото, ќе си дојде.

clock-img

18.10.2012, 19:27

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

многу сакам.....сакам многу работи...прво да се иселиме од станов кај што сме сега, иако ова е нашиот прв дом, ама не го сакам во последно време многу....сакам да можам да останам еден ден будна после 22ч.user posted image ...сакам малце повеќе да се осеќам безгрижно....сакам да ги снема моите здравствени проблеми...и сега сакам една лименка кока- кола искрено user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

18.10.2012, 19:28

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

moze i dva jas nema da se bunamuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

18.10.2012, 19:32

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

ако го пронајдеш патот, викни не и нас user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

18.10.2012, 20:02

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

сакам да можам да останам еден ден будна после 22ч.user posted image ...сакам малце повеќе да се осеќам безгрижно...

user posted image И јас

А најмногу сакам да ја снема една личност од мојот живот, да си замини од куќата, да избега некаде, да не ја гледам и да не и го слушнам гласот повеќеuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

18.10.2012, 20:31

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Многу сакам да му ја учукам една на мм, ко свекрва некоја станал, само брчи нешто...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

18.10.2012, 20:47

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Кај е тој Санчо и јас сакам индијанка мфмффмфмфммфффф како би спукала сега една огрооомна)))) Инаку многу сакам моите да бидат среќни и безгрижни

clock-img

18.10.2012, 21:41

clock-img

Cipi Ripi

pencil-img

1010

Многу сакам резултатите за тироидна жлезда да излезат ок. Веќе 2 недели чекам резултат, се осеќам како на стенд бај пошто немале реагенс. Многу сакам резултатите од тромбоза да излезат ок. И како трето се придржувам до желбата на темјана, односно тој Санчо што цел ден го зборите на РР....лиги ни потекоа, ај да се зберем сите да му отидемеuser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.10.2012, 21:57

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Палма од К4 е подобар од Санчо...user posted image поготово за индијанки и еклери... непобедливи се

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

18.10.2012, 22:11

clock-img

Cipi Ripi

pencil-img

1010

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Многу сакам да му ја учукам една на мм, ко свекрва некоја станал, само брчи нешто...

Срцка ама те изнервирал, почна теми да мешашuser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.10.2012, 22:13

clock-img

Cipi Ripi

pencil-img

1010

Еејј кај ја спомана сега Палма. Од Палма многу сакам милфе и тирамису! Ммм

clock-img

19.10.2012, 10:00

clock-img

Annet

pencil-img

2404

i mene mi se prijade od toj Sance hehehehehe:))))
a denes mnogu sakam kosava da prestane da pobeluva,kako stara baba mi pobele,uffffffffffffff

clock-img

19.10.2012, 13:17

clock-img

miana

pencil-img

6152

Jas sakam od palma torta - nutela mh mh mh

Inaku indijankite nikogas ne sum gi sakala..takvi Leb kolaci ne mi se ubavi...

clock-img

20.10.2012, 22:34

clock-img

tonci

pencil-img

31

mnogu i najmnoguuuu sakam da pominat slednive 6 meseci kako 6 denovi za da sum sigurna deka sinmi nema da ima problem vo zivototuser posted image

clock-img

20.10.2012, 22:55

clock-img

Нивеа

pencil-img

348

А јас сакам магично стапче
или во краен случај моќ да си ја предвидувам иднината!!!!

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

clock-img

23.10.2012, 20:03

clock-img

cevlice

pencil-img

209

Многу сакам да си правам шопинг партиjavascript:void(AddText('user posted image '))

clock-img

12.03.2013, 12:04

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Mnogu sakam da odam na soping user posted image

Биди тоа што си

Последни статии

article-img