за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
29.03.2014, 00:56
Defne90 RR
1991
Многу сакам да одам во шопинг и да ја потрошам цела плата на маж ми на облека. Ептен ме релаксира шопингот и ми ја намалува нервозата.
29.03.2014, 10:28
AneLav RR
1110
Многу сакам да имам едно копче да го стиснам и све дома да се стави во ред на свое место итн....
29.03.2014, 13:00
Melanija RR
7052
Многу сакам да имам време (мм да се прибере по дома да го чува М) да избришам прозори ужасно се нервирам
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
29.03.2014, 23:52
deluxe
2479
....само еден ден да си бидам сама со себе да ги наполнам батериите,при крај ми се...
09.07.2014, 09:57
Mila mamicka
387
Многу сакам да одам на пат околу светот. Многу сакам да патувам, и да посетувам различни држави, да запознавам различни народи и култури. Се трудам оваа желба постепено да си ја исполнувам.