cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Моменталната температура надвор

clock-img

21.12.2009, 13:02

clock-img

tea

pencil-img

94

Najavija zgolemuvanje na temperaturite od ovaa sreda. I toa utrsinkite  +4 a dnevnite do +10. A za vikendot, poocno za vo sabota navecer povtorno vrnezi od sneg.

clock-img

23.12.2009, 13:28

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

КАЈ НАС СИГУРНО ИМА 7-8 .НАДВОР СОНЦЕ ГРЕЕ И ВООПШТО НЕ Е ЛАДНО!

clock-img

24.12.2009, 07:49

clock-img

ripce

pencil-img

2148

На каналот на кабелската ТВ покажува 0 степени... добро е вчера и денес некако се поднесуваат температурите, ми се чини не е толку ладно како претходните денови. Според временската прогноза на А1 синоќа, предвидуваат зголемени температури деновиве до сабота, а од недела повторно заладување. Па, како што ни порачаа... да уживаме во потопло време, иако за кратко. user posted image

< Поракaта ја уредил ripce -- 24.12.2009 7:50:22 >

clock-img

24.12.2009, 09:21

clock-img

mami

pencil-img

8680

леле, јас седам на работа по кратки, ептен некако нагло ми се стопли, а синока кај моите и ми студеше дуриuser posted image user posted image

clock-img

24.12.2009, 09:30

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

леле и колешката сега доаѓа и вика колку било топло во канцеларија..а јас смрзнав од сабајле, а денес сум се олекла повеќе од предходните денови..абе ви викам јас сум нопак чоек..:)

clock-img

24.12.2009, 09:32

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

I na mene isto nekkao naglo mi se stopli so kosula sedam i otvoren prozor

Биди тоа што си

clock-img

26.12.2009, 12:14

clock-img

mis.

pencil-img

3845

25 степени разлика во температури од денес и пред некој ден.Сега има14 степени,пролет.И здрав човек неможе да се адаптира толку брго на драстичните температурни разлики.

clock-img

26.12.2009, 12:21

clock-img

mami

pencil-img

8680

надвор е баш пролет, ни ке одиме накај парк за некои 10тина мин

clock-img

27.12.2009, 00:34

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Гледам на ком. за нова година ќе имаме пролет.Се предвидуваат 12 степени.

clock-img

27.12.2009, 00:38

clock-img

ripce

pencil-img

2148

ИЗВОРНА ПОРАКА: mis.

Гледам на ком. за нова година ќе имаме пролет.Се предвидуваат 12 степени.

Ете што ни прави глобалното затоплување, и после не сме здрави, нормално дека нема да бидеме, тоа ни казна од природата, како што се однесуваме ние кон неа, така и таа кон нас

clock-img

27.12.2009, 00:41

clock-img

nadica

pencil-img

4381

тоа ни казна од природата, како што се однесуваме ние кон неа, така и таа кон нас

100% вистина
самите незнаеме да се грижиме за природата и се некој друг ни е крив наместо да тргнеме од себеси

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

03.01.2010, 01:17

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Momentalnata temperatura nadvor e -1 stepen i so ubavo si paga snegce,utre deceta radosti ke bidat user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.01.2010, 14:53

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Auuu ama e ladno 0 stepeni, od utre pak sneguser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

21.01.2010, 13:46

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Денеска ми е посебно ладно а моменталната температура надвор е +3 степени.Читам на интернет деновиве ќе се залади така што во недела температурите ќе паднат и до - 10 степеми  зззззззззз

clock-img

21.01.2010, 13:48

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

aiiiii

ајде бре златна проле нека дојдеuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

21.01.2010, 13:49

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

super ke izmrznat virusite.A i treba malku da se izladite user posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си

clock-img

21.01.2010, 13:50

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Леле мис, ме исплаши со информацијата. Од ладно, поладно user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

aiiiii

ајде бре златна проле нека дојдеuser posted image user posted image user posted image

Еххх, ќе си почекаме малку повеќе ...

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

21.01.2010, 13:51

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

super ke izmrznat virusite.A i treba malku da se izladite user posted image user posted image user posted image

ти си навикната на ладно а???

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

21.01.2010, 13:51

clock-img

Enika

pencil-img

1480

ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

aiiiii

Уште месец ипол до Март...а после луда Марта со сите годишни времиња во 1 ден user posted image

clock-img

21.01.2010, 13:54

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

-10 za mene e kako +10 vo Skopje user posted image user posted image user posted image .

Биди тоа што си

clock-img

21.01.2010, 13:55

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image јас кога ке ми дојде ладно многу си викам- ајде бе, ова е сосема нормална, дури и топла температура за Москва и веднаш ми е подоброuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2010, 13:58

clock-img

tereza

pencil-img

784

-10 za mene e kako +10 vo Skopje user posted image user posted image user posted image .

и кај нас во Битола е исто,ние сме навикнати на ладно.Баш ми текна кога бев 4 год. средно беше толку ладна зима тука што навечер беа мерени -35 степени а на тв тоа не го кажуваа туку си криеа 10 тина степени. Битола е најладен град во зима.    

clock-img

21.01.2010, 14:05

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: tereza

и кај нас во Битола е исто,ние сме навикнати на ладно.Баш ми текна кога бев 4 год. средно беше толку ладна зима тука што навечер беа мерени -35 степени а на тв тоа не го кажуваа туку си криеа 10 тина степени. Битола е најладен град во зима.    

Се сеќавам тогаш не одевме на училиште поради екстремно ниските температури, ама "трчавме" за на нет user posted image user posted image user posted image
Во тоа време нет-от и mirc-от им беше омилено хоби на сите user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

21.01.2010, 14:08

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Сега се вратив од град- кај нас моментално температурата е -5....бррррр

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

05.02.2010, 14:30

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

Termometarot na kompjuterov pokazuva 10 stepeni
Izgleda petka za setanje ama ja nemam sila,ic ne sum spana baska so vecer pa sme na rodenden,taka da na Elena dosta i bese setnjata do Vero po kasickauser posted image

Последни статии

article-img