за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Па, па што пријатно временце, сакате до парк да прошетаме? _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
кај нас -6
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris Па, па што пријатно временце, сакате до парк да прошетаме?
Коа ќе ми текне пред некоја година ова време се спремав за излегување, капутче, сукњичка... бррр. шубаво сега домче со ѕверче _____________________________Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
Ама некако не ми беше толку ладно тогаш мајката Различно беше времето или сукњичките беа поквалитетни тогаш? _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
мене кога ми застуде, сфатив дека дошло време за мажење _____________________________Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика мене кога ми застуде, сфатив дека дошло време за мажење
незнам колку е надвор ама доба неможем да се стоплам од 18 несака повеќе да показе ова термометарот бррррррррррр _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Луѓе надвор е -15 брррррррр ненормално
Синоќа било -15 Од утре се затоплува и цела следна недела ќе биде над 10 C Конечно _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
-2 бррррр _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
-12 _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
sega e 0 stepeni
-12 e kaj nas , samo sto se vrativme nie od setanje . _____________________________Биди тоа што си
1 степен е моментално во скопје. _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Во Скопје моментално е -5
Конечно еден убав сончев ден Само што се вративме од шетање. Син ми уживаше на сонце _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
_____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
13 степени- пријатен мајски сончев ден < Поракaта ја уредил penelopa -- 3.5.2011 10:55:21 > _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
Надвор пек луѓееееееее
Скопје - 20часот и 5 минути - 32 Степени!!! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
brussels 21.49 min okolu 20 stepeni .ustvari cel den e tolku! _____________________________Солзата е нејзин начин да се изрази, нејзината тага, нејзината љубов, нејзината осаменост, нејзината болка и нејзината гордост!!!
Во 09.51мин во Љубљана е 23 степени < Поракaта ја уредил penelopa -- 11.7.2011 9:53:19 > _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
НЕ СЕ ДИШЕ!!! Ми се слоши што бев само 10 мин на тераса да го испијам кафето _____________________________Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива