cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Ситници за свадба

clock-img

08.05.2013, 13:40

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

На слатка мака си Гардениа user posted image
Со малку креативност и труд, може да се направат чуда user posted image . Ќе чекаме слики да видиме каков избор си направила user posted image
А брошовите ми се хит за полабави журки-свадби. Дури со мојата старосватица направивме прототип на нив за мојата свадба, за закониците, ама во последен момент се откажав од идејата.

clock-img

08.05.2013, 13:48

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

Да душо,ќе ви покажам се што сум одбрала,има време уште еден месец,ама брзо лета времето ќе дојде кај и да е јуниuser posted image

clock-img

02.09.2013, 15:52

clock-img

Snow Queen

pencil-img

302

Можеби и порано имам споманто на форумов, бидејќи приватно си се занимавам со декорација и изработки на ситниците околу свадба, токму затоа и самата ги правев.
Ова се декорации од собата:
user posted image

вратата од собата
user posted image
китенките за сватовите, корсаж за невестичката,свекрвата и јатрвата...ама како за беља неможам да ги најдам сликите од главните корсажи
user posted image
бонбоните кои ги делев со тортата,фустанчиња, да ја најдам и сликата само од фустанчето и ќе ја постирам
user posted image
а вакви бонбончиња имаше на секое тањир пред гостите
user posted image
user posted image
а ова си го направив наместо перниче за бурми
user posted image

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 2.9.2013 16:11:41 >

07.04.2006........до ден денес со саканиот сме лудо вљубени

clock-img

02.09.2013, 16:16

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Преубави се сите декорации, Браво СноуКвин!!!user posted image user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

02.09.2013, 16:38

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

се е прекрасно user posted image user posted image ама ова штикличките ти се неодоливи user posted image

clock-img

09.04.2014, 23:07

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Страосватица сум на крај на месецов, ама збунка сум за колку метри материјал се купуваше за во црква за врзување?
Знае ли некој како се викал некој памулен материјал што се растегал?Јас мислам на трико ама да не е нешто друго?

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

10.04.2014, 08:39

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

За материјалот поиманемам, ама за тоа колку метри нема некоја определена бројка. Веројатно во договор со невестата, за тоа што планира да сошие од платното и метражата ќе ја определиш.

НАУЧЕТЕ ГО ДЕТЕТО КАКО ДА РАЗМИСЛУВА, А НЕ ШТО ДА МИСЛИ!

clock-img

10.04.2014, 11:13

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

SnowQueen, браво за декорациите. Melanija, јас си одбрав сама материјали, нормално тие ги купија, за да можам да си сошијам нешто, прашај ја и ти другарка ти што материјал/боја сака. Нема врска дали е трико или не, важно е таа што ќе си одбере. За должината 2-3 метра, зависи што ќе сака да шие, толку материјал се купува.

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

clock-img

10.04.2014, 12:47

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Незнаеше да ми каже метража а ми рече за тој материјал ,па на женски пазар ќе прашам.И мене во сеќавање ми останале 3 метри user posted image колку одпосле не се памти user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

21.05.2014, 09:01

clock-img

Mila mamicka

pencil-img

387

Се замарав со секоја ситница поврзана со мојата свадба, и тоа со задовлоство. Многу уживам во такви работи, да смислувам, да одбирам и сл. Имав китенки за сватовите, и специјални за кумовите, старосватите и деверот нели. Се порачав од една цвеќара во Драчево и ми ги изработија преубаво. И бонбончињата што ги фрлаа мајка ми и свекрва ми, и тие што ги давав со тортата, сите беа прекрасни. Имаа бордо детали сите и многу ми се бендисаа. Па, богами и не беа баш ефтинки.

Најдобрата работа што еден татко може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка.

clock-img

02.12.2014, 00:19

clock-img

caciana

pencil-img

863

Zza sitnicite na mojata svadba ke ja zadolzam sestra mi,Taa e ekspert za Toa.Celosno I veruvam I NEA ke I doverm Se!

clock-img

02.12.2014, 00:22

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

ситниците највеќе време и пари ми одзедоа, од бонбони, китенки, декорација на домот, тарасата, кутивчиња за поклони за сватовите, украсување на ресторанот, масите, чашите. Добра сум отиде. Ама важно се беш во тон и со моето омилено цвеќе гербер user posted image

Последни статии

article-img