denim мила мене минатиот месец дотичната од соба 25 во социјалното општина Аеродром ми рече имале проблем со системот ,а сега пред некој ден ми вика од министерството барале дополнителни документи,од такт ме извади .А верувајте не е до министерството до нејзе е,една антипатична негативна а и безобразна една,ако не и се работи нека седи дома,а не 4 пати одам,не е во својата канцеларија,ја чекам 15,20 мин и одам да ја викнам(бебе имам дома)и ме гледа како да ќе ја тепам,срам да и е!!А минатиот месец рече исплата до крајов на месецот,а тоа уште немаме решение и потврда за во банка да завериме,па на трансакциска,ехее дали и следниот месец ќе биде,ама додека ќутиме,ке си поигрува со нас,само до неа е верувајте.Еве јавете се во министерството ке видите што ќе ви кажат.А и најтрагично што е,заедно со моја комшика поднесовме за обнова во почетокот на Февруари,неа и стигна решение,мене не,ама сопругот на мојата пријателка ја здрмал малце и успеа,а јас си ќутам,редовно носам потврда за вакцина,ама нема правда,со таквите само со повишен тон,друго нема....