cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Топломер

clock-img

25.09.2014, 22:43

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

do sega i nie si koristevme zivin,deka i mene mi e poverodostoen.Kaj nas pa sprotivno,digitalniot sekogas pokazuva pomalku user posted image .E sega kerka mi e vlezena vo nekoja nova faza i toplomer ne dava ni pod razno.Eve bas pred nekoj den mi krena T od vakcina i se lecevme samo od dopir na celo user posted image ,ni na spienje ne mozev da i izmeram.Se nadevam deka nema da ni treba,ama ako ja podrzi ova raspolozenie zimava,ke moram da kupuvam od onie laserskite,drugo chare ne gledam user posted image

clock-img

27.09.2014, 10:52

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Ние имаме на BREVI со кравче и свири различно кога е висока температурата. Јас сум задоволна , а и на децата им е интересен па лесно го прифатија. Го имам платено некаде окулу 800 ден. Еве баш ваков...
user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

20.01.2015, 12:07

clock-img

anaana

pencil-img

1126

Zdravo, kazete mi sto mislite za tie infracrveni toplomeri, sto merele na celo, vo uvo? bidejki nie sme vo faza na apsolutno nemozenje da se izmeri temperatura i iskreno macenje mi e merenjeto T. mi gi falea tie sto merele na celo, ama iskreno kaj nas vo aptekive vikaat imame nie od tie za vo uvo, a tie sto bile za na celo bile nekade od 4000 do 5000 den
dali ima nekoj iskustvo so vakvite, koj se podobri, koja marka cena. i najvazno od kaj gi kupuvate?

Последни статии

article-img