cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Сакаме две црти!!! - III дел

clock-img

27.01.2013, 23:10

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

sibela кој ден од циклус ти е?Јас кога сум била бремена а сеуште не сум знаеле околу 27-28 ден односно тогаш се вгнездувало сред ноќ ме разбуди таква голема болка во јајници што одвај отидов во вц, по 5 мин ми помина.
И кога ми се потврди бременост исто една ноќ ми се слуќи истото,ми дадоа да пијам магнезиум и болката не се потврди.

Се надевам ќе си ги видиш сега твоите user posted image user posted image

Anne^ фала на прашање ,добра сум и чекам уште 1,5 недела да одам на контрола на 12 недела user posted image
И сеуште останува она дека некои симптоми на бременост не ни имамuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

28.01.2013, 02:21

clock-img

Anne^

pencil-img

220

Дај боже да си добра user posted image user posted image user posted image Симптоми како симтмоми, а биле а не биле сега веќе исто ти е! Нема потреба да ги бараш и да мислиш дали си бремена или не user posted image сега веќе не ти ни требаат user posted image јас мислам дека подобро би ти било без нив user posted image Ве гушкам и тебе и бебулетоо user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

clock-img

28.01.2013, 13:40

clock-img

Kolachence

pencil-img

167

Mnogu ste mi pozitivni na ovoj forum, pa zatoa resiv i jas da vi se priklucam. Melanija RR, ako moze da me stavis i mene na spisokot. Nareden termin za dobivanje, odnosno za nedobivanje, mi e na 23 fevruari.

clock-img

28.01.2013, 16:35

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Anne^ те user posted image user posted image user posted image и ние тебе и чекаме да ни се приклучиш во бебешките теми user posted image

Kolachence и за тебе user posted image user posted image user posted image и те додадов на списокот погоре и што побрзо да се бришете од списокот па сите во списокот тој со сина и розева боја user posted image

Овде никогаш не сме сами user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 28.1.2013 16:37:29 >

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

28.01.2013, 19:42

clock-img

Anne^

pencil-img

220

user posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

clock-img

28.01.2013, 20:21

clock-img

@bebe

pencil-img

251

tokmu taka, jas custvuvam ogromna nadez koga sum so vas, ajde vo mesecot na ljubovta da vidime user posted image crti, jas sum nekade na sredina user posted image

clock-img

29.01.2013, 18:18

clock-img

alai

pencil-img

44

zdravo rr eve mene denska napraviv test i toa mi izleze negativen mi bese loso i zatoa rekov daj da vidamm no nistoo no pak ve prasuvam mozi e ranoo da izleze na testot tamu kade sto go kupiv mi rekoja deka mozelo odma poslem zacnuvanje da [pokazit sto mislete vie mozi e rano ve molam za vase mislenjee ve sakam se nekako imav nadez deka ovaj mese c ke bideeee a inace na 5 treba da dojde a to sto mi podranuva znaci na 3 ve molama za mislenje mwaa

clock-img

29.01.2013, 19:37

clock-img

kapina

pencil-img

4327

rano ti e uste za test

clock-img

31.01.2013, 00:09

clock-img

Cvekelencule

pencil-img

184

Mamicki jas bremena veke pet nedeli i imam cista 6,5 sm a sum bremena za treto

clock-img

31.01.2013, 11:59

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Cvekelencule честитки user posted image user posted image user posted image што ти рекоа за цистата ?

clock-img

31.01.2013, 14:13

clock-img

gina

pencil-img

1152

Cvekelencule cestitki user posted image user posted image user posted image imaj si ubava bremenost a cistata ce si pukne ako e vodena

clock-img

31.01.2013, 16:26

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Честитки Cvekelenculeuser posted image user posted image user posted image имај си убава и лесна бременост

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

31.01.2013, 16:35

clock-img

zzaa

pencil-img

884

Cvekelencule cestitki user posted image user posted image user posted image imaj lesna bremenost.

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

clock-img

01.02.2013, 12:59

clock-img

Kolachence

pencil-img

167

Cvekelencule user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2013, 12:03

clock-img

cacisk

pencil-img

328

Devojki dali moze da vi kasni ciklusot 4 dena, a temperaturata da e 36.6 i sepak da bides bremena?

clock-img

02.02.2013, 15:48

clock-img

Cvekelencule

pencil-img

184

Fala mamicki za cestitkite kaj site neka dava gospod vakva
iznanduvacka bremenost.
Jas sum seuste vo sok posto ne palnirav da bidam trudna ama ete se sluci i sega ke si go nodam jas sum mnogu,
isplasena posto dvete bremenosti mie bea teski so visok pritisok, so mnogu resko poroduvajne ama ke se izdrazi nekako i ovaj pat.
Vtoroto dete mie mnogu malo imame samo godina ipol kako ke se snajdam samo eden gospod znaj .A sega eve pocnuva da mi se gadi i sum neraspolozena i mnogu ispalsena i mnogi palcam mie strav da ne si gi zapostavm decata i taka mamicki dobro e so postoi ringeraja pozdrav do siteuser posted image

clock-img

02.02.2013, 19:34

clock-img

Anne^

pencil-img

220

Cvekelencule user posted image user posted image user posted image ајде нека ни се множат user posted image и user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2013, 19:40

clock-img

ena3

pencil-img

42

Cvekelencule , честитки и од мене . Дај Боже третата бременост со лесно да ја поминеш , а за промената на расположението и стравот кој ти се јавува , не се секирај .Тоа е минлив период . Туку , може ли мене некој да ме советува . Минатиот месец добив на 6 јануари , а требаше да добијам на 2 - ри . Една недела откако ми заврши прокрварив и на хартијата имав крвави парчиња како оние кога имам добиено . Направив микробиолошки наод и се е во ред . Вагиналните брисеви исто така се во ред . И добив на 31 јануари ( на 25 - от ден ) .Дали е нормално ова ? Има ли некој вакво искуство да ми каже што се случува ? Дури некои колешки на работа ми велат дека можеби сум имала спонтан , а јас да не приметам . Поздрав

clock-img

02.02.2013, 22:39

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

ena3 ако убаво паметам тоа крварење ти се јави на сред циклус во одприлика плодни денови така што не наведува на спонтам.Единствено ако си имала циклус а си била бремена а и во тој случај нема да биде тоа само еден ден.
Најубаво гинеколог да ти го објасни ама не само не е ништо туку баш некои објаснувања да ти каже.Циклус на 25 дена не е нешто необично од 24 дена па натаму се смета за нормално.

clock-img

02.02.2013, 23:11

clock-img

Мар Мар

pencil-img

2

Zdravo na site (idni) mamicki user posted image . Mnogu mi se dopadna forumot i nacinot na koj zaedno pominuvate niz site teski i ubavi momenti, pa posakav da stanam del od vas. Zad sebe imam edna neuspesna bremenost koja zavrsi so spontan vo 5ta nedela user posted image user posted image no toa e toa, odime napred. Sega so mm vredno rabotime na user posted image user posted image . Me interesira dali enkoja od vas imala bolki vo leviot jajnik kako simptom na rana bremenost. ( ne jaki i postojani bolki) Fala user posted image

clock-img

03.02.2013, 17:58

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Map map мила добредојде на ррuser posted image user posted image user posted image имај си пријатна дружба

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

06.02.2013, 00:25

clock-img

alai

pencil-img

44

zdravo rr eve mene pak znate predhodno pisav deka na 3 ovaj mesec trebase da mi dojdi no eve 5 sme nema nistoo ima blagi grcevi i idvreme na vreme bolki vo polovinata se nekakooo mie stravv daa napravamm test zoso pred 5 denovi mi pokaza negativnooo ve molam za sovet

clock-img

06.02.2013, 08:52

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Alai Почекај барем уште 5 дена да поминат па потоа направи тест, или, 14 дена откако последен пат сте имале односи. Јас направив7 теста и дури последниот испадна позитивен а тоа беше 14 ден од односи. Тогаш ги видов user posted image и тоа бледа линија.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

06.02.2013, 09:14

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Јас имав јаки болки, но кога бев на гинеколог, покрај бременост ми кажаа дека имам и циста водена на левиот јајник,но таа не е пречка за да не останеш трудна, всушност јас сум останала покрај тоа штосум ја имала а не сум знаела.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Мар Мар

Zdravo na site (idni) mamicki user posted image . Mnogu mi se dopadna forumot i nacinot na koj zaedno pominuvate niz site teski i ubavi momenti, pa posakav da stanam del od vas. Zad sebe imam edna neuspesna bremenost koja zavrsi so spontan vo 5ta nedela user posted image user posted image no toa e toa, odime napred. Sega so mm vredno rabotime na user posted image user posted image . Me interesira dali enkoja od vas imala bolki vo leviot jajnik kako simptom na rana bremenost. ( ne jaki i postojani bolki) Fala user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

06.02.2013, 12:35

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

alai тестот пред 5 дена си го направила рано ,сочекај до кај сабота-недела
user posted image user posted image user posted image

=================
Последни трудници
user posted image Sajna user posted image
user posted image Melanija RRuser posted image
user posted image Juki3 user posted image
user posted image Cvekelenculeuser posted image
user posted image kikicka RRuser posted image

================
user posted image За тест чекаме:user posted image

user posted image 2013user posted image
==============

alai 5 февруари
@bebe 15 февруари
Anne^ 19 февруари
Нивеа 20 февруари
myhappiness 20 февруари
Kolachence 23 февруари
Gardenia 4 март

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 6.2.2013 16:04:26 >

Последни статии

article-img