за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
sibela кој ден од циклус ти е?Јас кога сум била бремена а сеуште не сум знаеле околу 27-28 ден односно тогаш се вгнездувало сред ноќ ме разбуди таква голема болка во јајници што одвај отидов во вц, по 5 мин ми помина. И кога ми се потврди бременост исто една ноќ ми се слуќи истото,ми дадоа да пијам магнезиум и болката не се потврди.
Се надевам ќе си ги видиш сега твоите
Anne^ фала на прашање ,добра сум и чекам уште 1,5 недела да одам на контрола на 12 недела И сеуште останува она дека некои симптоми на бременост не ни имам
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
28.01.2013, 02:21
Anne^
220
Дај боже да си добра Симптоми како симтмоми, а биле а не биле сега веќе исто ти е! Нема потреба да ги бараш и да мислиш дали си бремена или не сега веќе не ти ни требаат јас мислам дека подобро би ти било без нив Ве гушкам и тебе и бебулетоо
28.01.2013, 13:40
Kolachence
167
Mnogu ste mi pozitivni na ovoj forum, pa zatoa resiv i jas da vi se priklucam. Melanija RR, ako moze da me stavis i mene na spisokot. Nareden termin za dobivanje, odnosno za nedobivanje, mi e na 23 fevruari.
28.01.2013, 16:35
Melanija RR
7052
Anne^ те и ние тебе и чекаме да ни се приклучиш во бебешките теми
Kolachence и за тебе и те додадов на списокот погоре и што побрзо да се бришете од списокот па сите во списокот тој со сина и розева боја
Овде никогаш не сме сами
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 28.1.2013 16:37:29 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
28.01.2013, 19:42
Anne^
220
28.01.2013, 20:21
@bebe
251
tokmu taka, jas custvuvam ogromna nadez koga sum so vas, ajde vo mesecot na ljubovta da vidime crti, jas sum nekade na sredina
29.01.2013, 18:18
alai
44
zdravo rr eve mene denska napraviv test i toa mi izleze negativen mi bese loso i zatoa rekov daj da vidamm no nistoo no pak ve prasuvam mozi e ranoo da izleze na testot tamu kade sto go kupiv mi rekoja deka mozelo odma poslem zacnuvanje da [pokazit sto mislete vie mozi e rano ve molam za vase mislenjee ve sakam se nekako imav nadez deka ovaj mese c ke bideeee a inace na 5 treba da dojde a to sto mi podranuva znaci na 3 ve molama za mislenje mwaa
29.01.2013, 19:37
kapina
4327
rano ti e uste za test
31.01.2013, 00:09
Cvekelencule
184
Mamicki jas bremena veke pet nedeli i imam cista 6,5 sm a sum bremena za treto
31.01.2013, 11:59
Melanija RR
7052
Cvekelencule честитки што ти рекоа за цистата ?
31.01.2013, 14:13
gina
1152
Cvekelencule cestitki imaj si ubava bremenost a cistata ce si pukne ako e vodena
31.01.2013, 16:26
Bogdancanka
5422
Честитки Cvekelencule имај си убава и лесна бременост
02.02.2013, 15:48
Cvekelencule
184
Fala mamicki za cestitkite kaj site neka dava gospod vakva iznanduvacka bremenost. Jas sum seuste vo sok posto ne palnirav da bidam trudna ama ete se sluci i sega ke si go nodam jas sum mnogu, isplasena posto dvete bremenosti mie bea teski so visok pritisok, so mnogu resko poroduvajne ama ke se izdrazi nekako i ovaj pat. Vtoroto dete mie mnogu malo imame samo godina ipol kako ke se snajdam samo eden gospod znaj .A sega eve pocnuva da mi se gadi i sum neraspolozena i mnogu ispalsena i mnogi palcam mie strav da ne si gi zapostavm decata i taka mamicki dobro e so postoi ringeraja pozdrav do site
02.02.2013, 19:34
Anne^
220
Cvekelencule ајде нека ни се множат и
02.02.2013, 19:40
ena3
42
Cvekelencule , честитки и од мене . Дај Боже третата бременост со лесно да ја поминеш , а за промената на расположението и стравот кој ти се јавува , не се секирај .Тоа е минлив период . Туку , може ли мене некој да ме советува . Минатиот месец добив на 6 јануари , а требаше да добијам на 2 - ри . Една недела откако ми заврши прокрварив и на хартијата имав крвави парчиња како оние кога имам добиено . Направив микробиолошки наод и се е во ред . Вагиналните брисеви исто така се во ред . И добив на 31 јануари ( на 25 - от ден ) .Дали е нормално ова ? Има ли некој вакво искуство да ми каже што се случува ? Дури некои колешки на работа ми велат дека можеби сум имала спонтан , а јас да не приметам . Поздрав
02.02.2013, 22:39
Melanija RR
7052
ena3 ако убаво паметам тоа крварење ти се јави на сред циклус во одприлика плодни денови така што не наведува на спонтам.Единствено ако си имала циклус а си била бремена а и во тој случај нема да биде тоа само еден ден. Најубаво гинеколог да ти го објасни ама не само не е ништо туку баш некои објаснувања да ти каже.Циклус на 25 дена не е нешто необично од 24 дена па натаму се смета за нормално.
02.02.2013, 23:11
Мар Мар
2
Zdravo na site (idni) mamicki . Mnogu mi se dopadna forumot i nacinot na koj zaedno pominuvate niz site teski i ubavi momenti, pa posakav da stanam del od vas. Zad sebe imam edna neuspesna bremenost koja zavrsi so spontan vo 5ta nedela no toa e toa, odime napred. Sega so mm vredno rabotime na . Me interesira dali enkoja od vas imala bolki vo leviot jajnik kako simptom na rana bremenost. ( ne jaki i postojani bolki) Fala
03.02.2013, 17:58
Bogdancanka
5422
Map map мила добредојде на рр имај си пријатна дружба
06.02.2013, 00:25
alai
44
zdravo rr eve mene pak znate predhodno pisav deka na 3 ovaj mesec trebase da mi dojdi no eve 5 sme nema nistoo ima blagi grcevi i idvreme na vreme bolki vo polovinata se nekakooo mie stravv daa napravamm test zoso pred 5 denovi mi pokaza negativnooo ve molam za sovet
06.02.2013, 08:52
kikicka
4218
Alai Почекај барем уште 5 дена да поминат па потоа направи тест, или, 14 дена откако последен пат сте имале односи. Јас направив7 теста и дури последниот испадна позитивен а тоа беше 14 ден од односи. Тогаш ги видов и тоа бледа линија.
06.02.2013, 09:14
kikicka
4218
Јас имав јаки болки, но кога бев на гинеколог, покрај бременост ми кажаа дека имам и циста водена на левиот јајник,но таа не е пречка за да не останеш трудна, всушност јас сум останала покрај тоа штосум ја имала а не сум знаела.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Мар Мар
Zdravo na site (idni) mamicki . Mnogu mi se dopadna forumot i nacinot na koj zaedno pominuvate niz site teski i ubavi momenti, pa posakav da stanam del od vas. Zad sebe imam edna neuspesna bremenost koja zavrsi so spontan vo 5ta nedela no toa e toa, odime napred. Sega so mm vredno rabotime na . Me interesira dali enkoja od vas imala bolki vo leviot jajnik kako simptom na rana bremenost. ( ne jaki i postojani bolki) Fala
06.02.2013, 12:35
Melanija RR
7052
alai тестот пред 5 дена си го направила рано ,сочекај до кај сабота-недела
================= Последни трудници Sajna Melanija RR Juki3 Cvekelencule kikicka RR ================ За тест чекаме:
2013 ==============
alai 5 февруари @bebe 15 февруари Anne^ 19 февруари Нивеа 20 февруари myhappiness 20 февруари Kolachence 23 февруари Gardenia 4 март
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 6.2.2013 16:04:26 >