ИЗВОРНА ПОРАКА: Anne^
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ummu_Ajna
i jas ke kazam nesto stram ne stram toa e haahahha, se ubiv od povrakanje pred dva dena, gradite te me bolat te ne bolat, mi kasni 3 dena, proliv imam duri, ne znam sto e rabotava simtomi za menzis nikade gi nema. ?????
За тоа што ти касни направи си тест Богданчанка е во право.
А повраќајњето што ти е проследено со пролив јас би рекла дека можеби е некој вирус, појди си на лекар.
Поздрав!
Право во аптека по тест и земи ProLife и да си бремена не штети.
А што е ова никој нема храброст да направи тест, а која од која посимптоматична јас ли да ве преварам
На враќање сега дома помислив да земам тест ама ми се виде гужва во аптека па викам ај утре или сабота
Инаку преживеав денес не се онесвестив никаде да не ме мислите
Да се пофалам се подновив малку и се мислам да земам S или M од една блуза под градите малку набрана и си земав М викам да има место за меше да си ја поносам подолго
Два дена по ред чуваствувам таков глад што дури се тресам...пред малку си дојдов дома и наеднаш ми се пријаде неможам да се контролирам,па сум се најала крв да ми се стори
После тоа ми се слоши малку и почна глава да ме боли
можно е да е од патот...ова вака дека сама сум дома па да не си зборувам сама да ви раскажам што како
И уште да ве прашам втор месец пијам јод+фолат и како да ми отвараат апетит еве 2-3кг сум поправена има некој друг приметено или јас дека си лапкам повеќе така ми се чини дека ми е од нив?