cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Сакаме две црти!!! - III дел

clock-img

06.06.2013, 15:02

clock-img

Anne^

pencil-img

220

ena3user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image имај си убава и лесна бременост! :*

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

clock-img

08.06.2013, 13:20

clock-img

ena3

pencil-img

42

Фала за убавите желби . Anne^ со Господ напред и за тебе што поскоро да слушнеме убави вести .user posted image

clock-img

08.06.2013, 13:32

clock-img

bebence19

pencil-img

291

melanija stavi mi na mene sledna data 29.06.2013 pozdravvvvvvv
cestitki ena imaj preubava bremenost , inace jas si dobiv tocno na data i sega veke se frlame vo akcija :) :) :) inace ne znam so mi e mi se gadi na sabajle, me bolat gradite a mi zavrsi, ama si vikam moze treba da odam i na pshijatar veke zelbata za user posted image me udri i po glava :).................ama koga ke bide ke bidam najsrekna na svet ve sakam :)

clock-img

08.06.2013, 15:03

clock-img

SandraRo

pencil-img

240

Na site trudnici vi posakuvam ubava i lesna bremenost a na onie sto cekaat || im posakuvam da dade gospod uste utre da gi vidat a jas ovaj pat nisto sega pisete me za NE IDENJE na 29 juni...se prijavuvam dosta rano ama mi e kako vid poddrska kako razbivanje maler :)))) ve guskam i pozdracuvam site i vi posakuvam se najubavo

clock-img

08.06.2013, 15:12

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

За сите user posted image user posted image user posted image

user posted image 2013user posted image
==============

baby77
lanicka30 9 јуни
Anne^ 18 јуни
Vesna I 19 јуни
pozitive 20 јуни
cacisk 22 јуни
baby77 25 јуни
bebence19 29 јуни
SandraRo 29 јуни

=================
Последни трудници
jeka user posted image Martins mom user posted image Daci96 user posted image Jenyfferuser posted image
emaaaa user posted image ZLATICKOuser posted image ena3user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 10.6.2013 16:35:29 >

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

09.06.2013, 00:07

clock-img

Anne^

pencil-img

220

ema3 јас веќе 2 години чекам две цртки, ајде дај боже твојата маја да ме фати и мене и сите на списокот кои чекаат две црти :)) ајде ќе не погледне и нас Бог... како што велат старите ''Господ забава АМА НЕ забрава''
Сега ти уживај во најубавите 9 месеци и фрлај по некоја клетва за нас
user posted image user posted image user posted image
Искрено посакувам до крајот на месецов да го исчистиме списокот на исчекувалки :D

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

clock-img

09.06.2013, 13:40

clock-img

SandraRo

pencil-img

240

Ajde mila i za nas ke dojde toj den jas mislam deka naredniot mesec ke se isprazni spisokot so tie koi cekame pa ke seraduvame site zaedno tuka.....Daj Boze site da si gi vidime tie famozni user posted image . Ve guskam site i vi pustam sreka na site

clock-img

10.06.2013, 00:17

clock-img

Anne^

pencil-img

220

Сандра надежта последна умира :))
Се двоумев дали да пишам или не... ама сепак решив да си ја кажам маката...
Овие 2 дена верувајте ми дека кафе пијам со сила, а после кафето ненормално ми се лоши! Додека го пијам воопшто не ми е вкусно! Рано е за да мислам дека можеби е симптом за бременост...
Офф лелеее.... :((

clock-img

10.06.2013, 09:06

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Ајде ова нека биде плодно лето за сите вас!!! Ви ја пуштам целата среќа на светов!

Live and let live

clock-img

10.06.2013, 09:16

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

Женскиии стискам палци овој месец да ви биде најубавиот и да си ги видете user posted image user posted image ,јас здравје боже од следен месец ќе се пишам на список
Ема 3 честитки од срце,имај лесна бременостuser posted image

clock-img

10.06.2013, 11:02

clock-img

lanicka30

pencil-img

101

Ema 3 cestitki iaj ubava i lesna bremenost user posted image jas trebase vcera da mi dojde gostinkava a i denes ja nema a i nemam siptomi na dobivanje ama ke pocekam do 12 barem da ne brzam neka mi docni poveke za da bidam sigurna..pozzz

clock-img

10.06.2013, 12:44

clock-img

blond

pencil-img

1268

Честитки Ема за user posted image . Се надевам јас овој месец нема да добијам на 25ти :)
Инаки, веќе 2-3 месеци работиме на случајот за второ, се надевам овој месец ќе биде... Со првото на третиот обид се фати :)
Се надевам барем половина од списокот ќе се префрлиме во категоријата трудници во прво тромесечие :)

clock-img

10.06.2013, 14:07

clock-img

myhappiness

pencil-img

61

Zenicki, mojot den za dobivanje ovoj mesec bese 07.06 a eve nema uste.
Vo sabotata uzasno mi se gadese i povrativ a denes sum tolku gladna i cuvstvuvam slaba bolka kako nekoj pritisok vo jajnicite.
Ova cuvstvo na sreka i strav veke me spobudaluva.
Cekam da vidam dali ke se pojavi dodeka sum na rabota i potoa vednas vo apteka po test....
Do sega nekolku pati se slucuvalo da zadocni i da mi dojde tocno na denot na koj sum dobila prethodniot pat no poveke od toa ne.

clock-img

10.06.2013, 14:27

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Anne^ user posted image user posted image

Gardenia следниот месец која ќе пишеш веќе да ги имаш видено user posted image user posted image

lanicka30 паметно почекај си 2-3 дена user posted image

blond сигурно и сега ќе биде брзо user posted image

myhappiness чекаме user posted image user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

10.06.2013, 18:37

clock-img

Vesna I

pencil-img

42

Devojki cestitki na site koi si gi vidovte vashite user posted image user posted image mene me ubiva cekanjevo, porano brgu minuvaa mesecite, a sega traat cela vechnost user posted image . Nekako sum pozitivno nastroena ovoj mesec user posted image ama kolku sum po pozitivna tolku povekje se plasham da ne sluchajno ne gi vidam moite famozni user posted image .
Pozdravche i so srekja na site koi ichekuvaat kako mene user posted image

clock-img

10.06.2013, 23:06

clock-img

SandraRo

pencil-img

240

Uf i mene cekanjeto me ubiva vo poim :(( moram uste da cekam....ajde ke si cekame pa da dade gospod i dvete (a i site koi cekaat isto taka) da gi vidime nasite vamozni user posted image so sreka i te molam izvestime sto ke bide ti ja pustam celata sreka i pozitivna energija .....

Anne^ daj boze da e toa eden od simptomite na bremenost pa da ne izradvas od srce ti posakuvam da e taka pa da se raduvame site tuka cekam da me izvestis deka dosla bebuskata :) te guskam

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 11.6.2013 10:50:34 >

clock-img

11.06.2013, 07:41

clock-img

myhappiness

pencil-img

61

Ne mi se veruva deka posle 3,5 godini ni se ispolni zelbata.
Testot e pozitiven se gledaa user posted image ili pak ke bide user posted image
Ke zakazam sledna nedela na ginekolog ili ev vo petok da go slusneme srcenceto kako cuka ....

Posakuvam ovaa sreka site da ja pocuvstvuvate po kolku pati sakate.

clock-img

11.06.2013, 08:08

clock-img

blond

pencil-img

1268

Хепинес, честитки! Со лесно да си ја поминеш бременоста!!!
Ајде девојки на рапорт, има друга со user posted image Мене ќе ми се фати околу роденденот на малиот да правам тест (ако не добијам), се надевам ќе имам причина плус за славење...

clock-img

11.06.2013, 10:52

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

myhappiness user posted image со лесно и убаво

clock-img

11.06.2013, 11:36

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

Честитки myhappiness,со лесно нека ти еuser posted image

Фала ти Меланија на подршката,се надевам и јас дека ќе биде набрзо

< Поракaта ја уредил Gardenia -- 11.6.2013 11:37:26 >

clock-img

11.06.2013, 11:41

clock-img

Sanja

pencil-img

125

Честитки myhappiness, баш ме радуваат вакви вести, по 3,5 години бремена ова е голема радост! Се најубаво и уживај во бременоста!

clock-img

11.06.2013, 12:20

clock-img

wanna be mum

pencil-img

203

26.06 требада недобијам user posted image да правам тест или нареден ден незнам, секогаш ми е точна па незнам дали да чекам да ми задоцни user posted image за сите што чекаат user posted image да си ги видат најскоро user posted image

clock-img

11.06.2013, 12:24

clock-img

bebence19

pencil-img

291

cestitki srckiiiii za user posted image user posted image eh da sum vi poblisko da me istipete po nos da me fati maata i mene

знам дека можеме :)

clock-img

11.06.2013, 12:31

clock-img

Vesna I

pencil-img

42

Ти благодарам мила СандраРо за подршката, и јас ти ја пуштам целата среќа и тебе и на сите кои ги чекаат user posted image
Секако дека ќе те известам и тебе и ми се чини целиот свет ќе го известам уфффф уште десетина дена незнам како ќе издржам user posted image
Гушки за сите

clock-img

11.06.2013, 13:20

clock-img

myhappiness

pencil-img

61

Ви благодарам за честитките и за поддршката, и ви
пуштам среќа на сите кои очекуваат да ги видат user posted image
Од се срце ви посакувам да ги видите брзо!!!

Последни статии

article-img