за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ќе биде блонд, ќе се погоди еден ден. Нема брзање, кога ќе сака бебушко ќе дојде, вие само треба да сте опуштени.
12.09.2013, 10:45
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: SandraRo
Rr me interesira da ve prasam dali e vistina toa deka apcinjata za visok pritisok renaprilot bile precka za zabremenuvanje zboruvam za toa ako apcinjata gi pie mazot i sto se drugo moze da vlijae na zabremenuvanjeto pozz
SandraRo најдобро е да прашате фармацевт или лекар. Лично јас досега не сум чула за таква поврзаност, но може да има, којзнае. Најдобро прашајте го матичниот лекар, па ако треба и ќе се промени терапијата.
15.09.2013, 14:39
Roberta r
143
pocnav da pravam testovi uste od 8 den pose ovulacijata i denes mi e 10 den posle ovulacijata i dobiv nogu e svetla vtorata linija ama toa e toa za sekoj slucaj i narednite denovi ke pravam testovi za da bidam sigurna deka ne e lazno pozitivna.se nadevam i vi posakuvam i vie da si gi videte naskoro
15.09.2013, 14:56
Melanija RR
7052
Roberta r што да даваш пари за тестови за 4 дена оди преку крв и за 2 саати и 100 денари ќе имаш потврда. Едвај чекам
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
15.09.2013, 15:14
Roberta r
143
imam dvaest testa doma ne e problem gi kupiv preku internet nogu se poevtini i imaat osetlivost 10mlu a na ginekolog ke odam posle 23 momentalno sum vo anglija i nemozam da odam da proverm samo se nadevam ne e lazno pozitiven
15.09.2013, 20:39
LoveableMe RR
5035
Ајде Роберта, чекаме да не израдуваш со убави вести.
15.09.2013, 21:04
mommy_angels RR
1543
Посветла или потемна,не е важно,ТОА Е ТОА...ајде Роберта чекаме потврда од гинеколог
15.09.2013, 22:16
Bethany
4534
Роберта р, не може да биде лажно позитивен, може лажно негативен :)) Ајде да почекаме званично соопштение и да ти и официјално честитаме
16.09.2013, 23:21
Roberta r
143
mislam deka moze eve denes pravev test pokaza negativen. do menstruacija imam uste vereme.potraziv malku po net i na nogu mesta pisuva deka svetla linija moze da se pojave po isparuvanjeto na urinata .sepak ne gubam nades imam uste 4 dena samo mi e krivo so za dzabe se izraduvav
17.09.2013, 10:14
Melanija RR
7052
Gardenia имај најубава и лесна бременост Roberta r немој да правиш тестови без да ти доцни,само си создаваш притисок.Како си,има ново?
2013 ==============
cancro ,sky diver и Vesna I
lanicka30 8 септември Maja06 16 септември bebence19 16 септемвр blond 17 септември Roberta r 21 септември
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
17.09.2013, 13:45
Gardenia
682
Женски јас си ги видов моите ми каснеше само еден ден,ви пуштам среќа на сите и ве чекам што побрзо да ми се придружите
17.09.2013, 22:08
wanna be mum
203
ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia
Женски јас си ги видов моите ми каснеше само еден ден,ви пуштам среќа на сите и ве чекам што побрзо да ми се придружите
Честиткии Гарденија да те прашам кој тест го правеше и во кој дел од денот? Уживај и со лесно бременоста
17.09.2013, 23:45
Roberta r
143
Gardenija cestitki!!! imaj lesna i ubava bremenost Melanija vo pravo si samo si stvaram pritisok i nervozi ne pravam veke testovi
18.09.2013, 16:41
Vesna I
42
Роберта Р, јас кога останав бремена тестот ми покажа една бледа цртка и тоа беше тоа вистинското :) Немој да се оптеретуваш со правење на тестови, нели тудница не смее да биде под стрес
Гардениа - со среќа имај убава и лесна беменост!!!
И на сите останати кои си ги видоа двете цртки им посакувам лесна бременост.
Гушки за сите
18.09.2013, 20:17
Gardenia
682
Ви благодарам,правев тест наутро кога станав,тестот беше на фитофарм бе сафе мислам се вика
ИЗВОРНА ПОРАКА: wanna be mum
Честиткии Гарденија да те прашам кој тест го правеше и во кој дел од денот? Уживај и со лесно бременоста
18.09.2013, 21:02
kapina
4327
Cestitki garedinia
19.09.2013, 06:18
bebence19
291
Женски јас си ги видов моите user posted image ми каснеше само еден ден,ви пуштам среќа на сите и ве чекам што побрзо да ми се придружите user posted image user posted image
Честиткии user posted image user posted image user posted image Гарденија да те прашам кој тест го правеше и во кој дел од денот? Уживај и со лесно бременоста user posted image
cestitki od se srce imaj si preubava bremenost
19.09.2013, 06:24
bebence19
291
bev kaj organdziski na pregled zaedno so soprugot, spermogramot mu e odlicen, a na mi vika ti imas tri pomali problemi koi zaedno pravat da ne mozes da ostanes trudna, prvo mi vika imas ranicka na grloto na matkata mnogu mnogu mala, nova na dopir krvari posle vika se somnevam za nepodvizni jajcevodi(demek ne bile dovolno elasticni), mozno i neproodni i na kraj vika policisticni jajnici.........se iznaplakav kaj nego me udri sok normalno prvicnata moja reakcija beze uzasna, mi dade nekoi vaginaleti i antibiotici bez bakterioloski analizi pa resiv da pravam prvo testovi pa posle ponatamu....... deneska sum mnogu posmirena pa mozam da kazam deka sum i srekna sto znam kade da go baram problemot vo mene :). inaku od doktorot sum epten razocarana znaci na sekoj vtor zbor bese in vitro kao vo stil ako e ova ok ama ako e ovo invitro i sl mi treba vase mislenje i ako nekoja imala ranicka na grloto od matkata kako ja imate leceno
19.09.2013, 09:37
sandriana RR
2924
mi treba vase mislenje i ako nekoja imala ranicka na grloto od matkata kako ja imate leceno
bebence19, ТУКА можеш да прочиташ искуства за твоето прашање.
19.09.2013, 13:36
Мамичка85
366
Ajde Gardenia cestitki i tuka od mene samo so lesno neka e i neka ni se mnozat
19.09.2013, 15:32
Hopeful RR
2349
Јеееееее Gardenia, честитки!!! Баш ми требаше ваква вест Ти посакувам убава и лесна бременост!
19.09.2013, 19:37
pepermint
32
после 5 месеци од моето предвремено породување во 24 недела почнав да се подготвувам за др. бременост. Направив комплет микробиолошки - уредни, TORCH-уредно, хламидија преку крв-негативна, комплет крвна слика - покачен холестерол, и сега поради огромен стрес ми се појавија цисти на десен јајник, правев и тумор маркери - ок се, сега незнам ќе видиме ќе проба со терапија да ги среди цистите. Тироидна испитав - ок. Сакам да одам на преглед кај др. димитров да слушнам и негово мислење.дали некоја од вас има искуство со алтернативна медицина за лечење на цисти?
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 19.9.2013 20:33:19 >
19.09.2013, 20:36
LoveableMe RR
5035
Пеперминт, одговор на твоите прашања можеш да најдеш овде. Тука сме ако треба нешто. Ти посакуваме што поскоро да ги видиш твоите
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 19.9.2013 20:37:15 >
21.09.2013, 12:37
Vesna I
42
Dejvojki i mojata baba roga se pojavi vchera, a bash bev spremna denes na ovoj ubav den da pravam test :(. No kako i da e so novi sili do naredniot 20. Melanija stavi me na spisok za nedobivanje na 20 Oct. Guski za site
24.09.2013, 15:41
Roberta r
143
Zdravo ringerajki eve 3 dena mi kasna i denes mi dojde samo so zakazav za ginikolog ama za poarno so e taka.moram na operacija za zckata puna mi bila kamenja. Melanja ne me pisuvaj na spisokot do januari sekako do togas verenikot mi e na pat.na site vi posakuvam so pobrazo da si gi videte dvete crticki pozdrav